NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Πες της ποιους πρεπει να αποφυγειΧαχαχαχαχα... Μην ανησυχείς, θα της προσφέρω να κάτσει κάπου αλλού ;)
Πες της ποιους πρεπει να αποφυγειΧαχαχαχαχα... Μην ανησυχείς, θα της προσφέρω να κάτσει κάπου αλλού ;)
Η κοπέλα έχει σύστημα αποφυγής πρόσκρουσηςΠες της ποιους πρεπει να αποφυγει
Είναι κατι "τεράστια".....................λαμόγια εδώΗ κοπέλα έχει σύστημα αποφυγής πρόσκρουσης![]()
![]()
![]()
Don't worry, θα την έχω σε στενή ........... παρακολούθηση, θα της δείξω τα ........ κατατόπια και θα την ......... έχω από κοντάΕίναι κατι "τεράστια".....................λαμόγια εδώ
Τζιμ 25ποντος, Ροντ xxxxxxl, Σπίπης η κρυφή μουσίτσα, Καλωδιομένος ο πληθωρικός κλπ
αν κάτσει εκεί .... την έβαψε
Ο παππούς Blitz κύριε μου.. βρίσκεται σε δικό του παράλληλο σύμπαν...Φαντάζομαι οτι συμμερίζεται τις ανησυχίες μας και ο πορνοθέτης. :S :S :S
Ναι..μην χάσεις εσύ την ευκαιρία..καλοθελητη..Don't worry, θα την έχω σε στενή ........... παρακολούθηση, θα της δείξω τα ........ κατατόπια και θα την ......... έχω από κοντά![]()
![]()
![]()
Όσοι έχουν το είκοσι μπροστά...να σηκώσουν χέρι...Είναι κατι "τεράστια".....................λαμόγια εδώ
Τζιμ 25ποντος, Ροντ xxxxxxl, Σπίπης η κρυφή μουσίτσα, Καλωδιομένος ο πληθωρικός κλπ
αν κάτσει εκεί .... την έβαψε
Μα κρίμα δεν είναι για το κορίτσι να γυρνάει μόνο του και να χαθεί σε αυτή την απρόσωπη μεγαλούπολη; :'( :'(Ναι..μην χάσεις εσύ την ευκαιρία..καλοθελητη..![]()
Μπορμπι 2525Όσοι έχουν το είκοσι μπροστά...να σηκώσουν χέρι...![]()
Μην ανησυχείτε...θα αμειφθείτε στους στίβους μάχης..![]()
![]()
![]()
Δις εικοσιπεντάποντοςΜπορμπι 2525![]()
Όταν λες γραμμένο πάνω εννοείς στη φωτογραφία ή στο τσουτσούνι;θα μιλήσω με τον ανακριτή και θα πάρουμε μέτρα. Δεν μπορεί ολοι οι 20+ να γυρνατε εδώ μεσα.
Λοιπον όλοι φωτό το τσουτσούνι σας με το νικ σας γραμμένο πάνω
όχι εδώ βέβαια, στου ποδολάγνου![]()
θα μιλήσω με τον ανακριτή και θα πάρουμε μέτρα. Δεν μπορεί ολοι οι 20+ να γυρνατε εδώ μεσα.
Λοιπον όλοι φωτό το τσουτσούνι σας με το νικ σας γραμμένο πάνω
όχι εδώ βέβαια, στου ποδολάγνου![]()
Τύπε σορυ κιόλας αλλά το Διονύσιος-Δημήτριος Παπαφρονιμόπουλος δεν χωράει να το γράψω στο πουλί μου. :S :S
*[size=6pt]θα κοπεί το τελικό "ς"[/size]
Πιες κάνα καφέ να ανοίξουν τα μάτια σου..