blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.547
- Πόντοι
- 26.096
[size=50pt]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ![/size]
εσείς στην αριστοκρατια πρέπει να είστε κρυοιLighter eggs Benedict.
Αποδεκτό πρόγευμα εις τους Αριστοκρατικούς Κύκλους!
Υπάγω προς άθλησιν εις κολυμβητικήν τινά δεξαμενήν.
εσείς στην αριστοκρατια πρέπει να είστε κρυοι
εμείς για πουτσε μιλάμε όχι για γνώμεςΔεν μας ενδιαφέρει η γνώμη της πλέμπας!
Μετα μην αναρωτιεστε γιατι δεν βρισκετε γκομεναLighter eggs Benedict.
το σημαντικό παδγια πάνω από όλα είναι η υγεία. Τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε αργά ή γρήγοραΜετα μην αναρωτιεστε γιατι δεν βρισκετε γκομενα
Συγγνωμη. "Ερωμενη" ηθελα να πωΜετα μην αναρωτιεστε γιατι δεν βρισκετε γκομενα
Αφού με την αριστοκρατία έχετε τόση σχέση όσο εγώ με τη σταυροβελονιά, τι το θέλετε τώρα ...Lighter eggs Benedict.
Αφού με την αριστοκρατία έχετε τόση σχέση όσο εγώ με τη σταυροβελονιά, τι το θέλετε τώρα ...
Το πρόγευμα αβγά Benedict προέρχεται από το νότιο Μανχάταν του 1850, εκεί και τότε που δρούσαν οι περίφημες συμμορίες της Νέας Υόρκης. Τώρα αν αυτό εσείς το θεωρείτε αριστοκρατία, σίγουρα φταίνε αυτοί με τους οποίους συαναλλάσεστε! Έχουμε ακούσει πάντως και εξυπνότερες ...
Παρόλα αυτά, θα σας σύστηνα να σας έφτιαχνε η κα "Δεν Υπάρχει" (Βαρώνη και αυτή!) κανένα μελάτο αβγουλάκι, να βουτήξετε το ψωμάκι σας, φρέσκο από το κοτέτσι της έπαυλης, ώστε να πάρετε τα επάνω σας μετά τα χθεσινά.
Αφού με την αριστοκρατία έχετε τόση σχέση όσο εγώ με τη σταυροβελονιά, τι το θέλετε τώρα ...
Το πρόγευμα αβγά Benedict προέρχεται από το νότιο Μανχάταν του 1850, εκεί και τότε που δρούσαν οι περίφημες συμμορίες της Νέας Υόρκης. Τώρα αν αυτό εσείς το θεωρείτε αριστοκρατία, σίγουρα φταίνε αυτοί με τους οποίους συαναλλάσεστε! Έχουμε ακούσει πάντως και εξυπνότερες ...
Παρόλα αυτά, θα σας σύστηνα να σας έφτιαχνε η κα "Δεν Υπάρχει" (Βαρώνη και αυτή!) κανένα μελάτο αβγουλάκι, να βουτήξετε το ψωμάκι σας, φρέσκο από το κοτέτσι της έπαυλης, ώστε να πάρετε τα επάνω σας μετά τα χθεσινά.
Το ξεκινάς την ημέρα σου με πουτσα...υγεία θεωρείται. Την καλημέρα μου..το σημαντικό παδγια πάνω από όλα είναι η υγεία. Τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε αργά ή γρήγορα
Hasta Siembre, comandante The Saint!Aqui se queda la clara, la entrañable transparencia de tu querida presencia, comandante Nikovlantis.
....,
..
Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι..
Καλημέρα
....,
..
Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι..