Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.720
- Πόντοι
- 28.246
Κοπιαστε ρε μουνια!εσενα λέμε ρε ντουλάπα
Κοπιαστε ρε μουνια!εσενα λέμε ρε ντουλάπα
Εγω τρωω αυγα με μοσχαρισια λουκανικα, made in Vonitsa![]()
Σου εμοιασε...Μπα όλα καλά zebu
Το rod προσπαθούμε να βάλουμε στη γωνία αλλά ξεγλιστράει η μουσιτσα...
Έγραψε κάτι για μικρά μπουκαλάκια και ωραία αρώματα και πράσινα άλογα >
Γράψε κυριε μου «τις πέταξα τα μάτια» της «άλλαξα τα πετρέλαια» της «ήπια το μεδούλι»...
Αυτές είναι κριτικές πονηρές :thubsdown: :thubsdown: για να θολώσει το προανακριτικό έργο![]()
γραψτο πάλι να το δω![]()
![]()
![]()
κι εγώ μετά τον αγώνα έφαγα ένα κιλό μοσχάρι black angus![]()
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματαΜπα όλα καλά zebu
Το rod προσπαθούμε να βάλουμε στη γωνία αλλά ξεγλιστράει η μουσιτσα...
Έγραψε κάτι για μικρά μπουκαλάκια και ωραία αρώματα και πράσινα άλογα >
Γράψε κυριε μου «τις πέταξα τα μάτια» της «άλλαξα τα πετρέλαια» της «ήπια το μεδούλι»...
Αυτές είναι κριτικές πονηρές :thubsdown: :thubsdown: για να θολώσει το προανακριτικό έργο![]()
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα
σε αυτή την ηλικία κύριε Τζιμ25
Κανω ζαπινγκ αναμεσα στο Σκαι που εχει μια φωναρα, την Τουμπανακη, ο Παπαδοπουλος, και στην Ερτ, που εχει ρεμπετικα με τον Ξηνταρη, ο οποιος ηταν, αθελα του, μια απο τις αιτιες που παρατησα την πρωτευουσα και ξενητευτηκα στο νησι. (Ο Νικολας ξερει την ιστορια)![]()
![]()
![]()
Αμαρτωλεεεεε
Ο νεος ειναι ωραιος, αλλα ο παλιος ειναι αλλιωςΗ ηλικία σου δεν ήταν ανασταλτικός παράγοντας για να γουστάρει η μικρά όπως μου εγραψες![]()
![]()
Η ηλικία σου δεν ήταν ανασταλτικός παράγοντας για να γουστάρει η μικρά όπως μου εγραψες![]()
![]()
Ο νεος ειναι ωραιος, αλλα ο παλιος ειναι αλλιως![]()
ΕΥΓΕ αυτό είναι κατάδοση![]()
![]()
αλήθεια πάντως![]()
Κανω ζαπινγκ αναμεσα στο Σκαι που εχει μια φωναρα, την Τουμπανακη, ο Παπαδοπουλος, και στην Ερτ, που εχει ρεμπετικα με τον Ξηνταρη, ο οποιος ηταν, αθελα του, μια απο τις αιτιες που παρατησα την πρωτευουσα και ξενητευτηκα στο νησι. (Ο Νικολας ξερει την ιστορια)
σε εχω ρεΚοπιαστε ρε μουνια!
βγαζουμε και βαιμπερ τώρα;Η ηλικία σου δεν ήταν ανασταλτικός παράγοντας για να γουστάρει η μικρά όπως μου εγραψες![]()
![]()
ξερω πολλά εγώΚανω ζαπινγκ αναμεσα στο Σκαι που εχει μια φωναρα, την Τουμπανακη, ο Παπαδοπουλος, και στην Ερτ, που εχει ρεμπετικα με τον Ξηνταρη, ο οποιος ηταν, αθελα του, μια απο τις αιτιες που παρατησα την πρωτευουσα και ξενητευτηκα στο νησι. (Ο Νικολας ξερει την ιστορια)
Οσο γι αυτο, ποτε δεν μετανιωσα.Μια χαρά σου ηρθε πιστεύω!
Ολα στη φορα. Το νημαβγαζουμε και βαιμπερ τώρα;
Πρεπει να πεθανειςξερω πολλά εγώ![]()