κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.178
- Πόντοι
- 19.795
εσυ εχεις κλεισει πρωτο τραπεζι κολαση..
εσυ εχεις κλεισει πρωτο τραπεζι κολαση..
θα πας στην κολαση....και για το παγωτο και για της κωμοτριεςΠάω για παγωτό VIENNA το καλύτερο της Ελλάδος![]()
Μπραβο εγγονε μου.παππουλη μου...ζω με της αξιες που με διδαξες![]()
![]()
υγ δεν παω παει ασια ακομα
καλα με τον νικ αλλα με τον θειο ουτε τια μαρια νερωμενο δεν θα πιειςεγω με τον μπλιτς και τον νικολακη τον τριβη θα πινουμε το ξυδι μας χαλαρα στα παραδεισια νησια..
θα φάω γρανιτα για να πάω με τον τομα παράδεισο ρε κολασμένεθα πας στην κολαση....και για το παγωτο και για της κωμοτριες
ο θειος θελει ενα καλι στη καθισια του.καλα με τον νικ αλλα με τον θειο ουτε τια μαρια νερωμενο δεν θα πιεις
κλαιν μαιν νικολα....βουτια στην αμαρτια εχεις κανειθα φάω γρανιτα για να πάω με τον τομα παράδεισο ρε κολασμένε
θα εμεσω
Τοσιαξαθα γαμησω
οχι ρε παππου...δεν ειναι ρολοι αυτο που φοραειΤοσιαξα![]()
Αλλαξες και συ έ;θα εμεσω
μπριζολακια με πατατες τηγανητες και 3 μπυρες...
Εχεις δικιο παιδι μου. Και το μαλλι της εχει λαθος ανταυγειεςοχι ρε παππου...δεν ειναι ρολοι αυτο που φοραει![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν έχω γκράνια στο ρεπερτόριο >μαλακιες λεω διο....συνεχισε![]()
![]()
![]()
![]()
βαλε τοπια ρε συ τοτε...το νημα ειναι καλιτεχνικοΔεν έχω γκράνια στο ρεπερτόριο >![]()
Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου και θύραν περιοχής περί τα χείλη μου.
Μη εκκλίνης την καρδίαν μου εις λόγους πονηρίας, του προφασίζεσθαι προφάσεις εν αμαρτίαις.
Συνειρμός γκράνια με τοπία = νεκρά φύση άραγε;βαλε τοπια ρε συ τοτε...το νημα ειναι καλιτεχνικο