Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.721
- Πόντοι
- 28.246
Τα είπα στην πεθερά για να τα ακούσει η νύφη, το ξέρεις αυτό;Σε λάθος άτομο αναφέρεσαι, μόνο ο νηματοθέτης ανταμείβει τις καταδόσεις![]()
Τα είπα στην πεθερά για να τα ακούσει η νύφη, το ξέρεις αυτό;Σε λάθος άτομο αναφέρεσαι, μόνο ο νηματοθέτης ανταμείβει τις καταδόσεις![]()
Εγώ από την άλλη σκέφτηκα να δοκιμάσω υποβρύχια αιδοιολειχία στην επόμενη συνάντηση. :SΕγώ πάντως όταν την είδα άφρισα πιο πολύ κι από το αφρόλουτρο![]()
Πόσο κρατάς την ανάσα σου; Χαχαχα...Εγώ από την άλλη σκέφτηκα να δοκιμάσω υποβρύχια αιδοιολειχία στην επόμενη συνάντηση. :S
Τα είπα στην πεθερά για να τα ακούσει η νύφη, το ξέρεις αυτό;
Τα είπα στην πεθερά για να τα ακούσει η νύφη, το ξέρεις αυτό;
Αν μη τι άλλο θα είναι έμπειρη!!!Νυφη 1533 ετών πρωτη φορά βλέπω![]()
Αν μη τι άλλο θα είναι έμπειρη!!!
Αν η γριά η κότα έχει το ζουμί, αυτή θα βγάλει κοτόσουπα για ολόκληρο στράτευμαθα είναι αυτό που λέμε γυναικα με τα ούλα της![]()
Να έχεις το νου σου στο τηλέφωνο. Αν σε πάρει ταραγμένη σημαίνει ότι τα τίναξα!Πόσο κρατάς την ανάσα σου; Χαχαχα...
Ωχ μας παρακολουθεί και ο κ. Τρίβης :S
Θα δούμε άμα ξημερωθώ αύριο ίσως να καταφέρω τίποτα![]()
Δεν θέλουμε να φάμε όμως :SΑν η γριά η κότα έχει το ζουμί, αυτή θα βγάλει κοτόσουπα για ολόκληρο στράτευμα![]()
![]()
![]()
Θα έχεις φύγει πάνω στο καθήκον. Θα ανεβάσω εγώ κριτική για σένα με τίτλο ο δεύτερος γύρος που δεν ολοκληρώθηκε ποτέΝα έχεις το νου σου στο τηλέφωνο. Αν σε πάρει ταραγμένη σημαίνει ότι τα τίναξα!Να ενημερώσεις άμεσα το νήμα σε παρακαλώ!
![]()
Δεν θέλουμε να φάμε όμως :S
Λέω να το ξεκινήσω από τον πρώτο. Ή να κάνω κράτει λες και να τελειώσω κανονικά τον πρώτο ώστε αν γίνει η μαλακία να πάω χορτάτος;Θα έχεις φύγει πάνω στο καθήκον. Θα ανεβάσω εγώ κριτική για σένα με τίτλο ο δεύτερος γύρος που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ![]()
![]()
![]()
Ε, ναι ρε συ. Αλλιώς για μια αιωνιότητα θα λες δεν έχω ολοκληρώσει, σαν τους πολιτικούς στα τηλεοπτικά παράθυρα :SΛέω να το ξεκινήσω από τον πρώτο. Ή να κάνω κράτει λες και να τελειώσω κανονικά τον πρώτο ώστε αν γίνει η μαλακία να πάω χορτάτος;