iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Δεν ξέρεις ποτέ, μπορεί να έχασε τον τίτλοΤι ερωτήσεις είναι αυτές αγαπητέ
Δεν ξέρεις ποτέ, μπορεί να έχασε τον τίτλοΤι ερωτήσεις είναι αυτές αγαπητέ
Δεν φταίω εγώ αγαπητέ, έπρεπε να πείτε ο Αίσχιστος των ΑισχίστωνΜάλλον πρέπει να επανεξετασθεί από τον κ. Ανακριτή για να διατηρήσει την θέση του στο νήμα! >
Μάλλον πρέπει να επανεξετασθεί από τον κ. Ανακριτή για να διατηρήσει την θέση του στο νήμα! >
Ίσως χρειαστεί ανακριτής από το εξωτερικό όπως στο ποδόσφαιροΒεβαίως ο κ. Ανακριτής μας αυτή την εποχή νυχθημερόν και έχει και πάλι παραμελήσει τα καθήκοντά του αλλά η ζωή κάνει κύκλους και θα επανέλθει!
Βεβαίως ο κ. Ανακριτής μας αυτή την εποχή νυχθημερόν και έχει και πάλι παραμελήσει τα καθήκοντά του αλλά η ζωή κάνει κύκλους και θα επανέλθει!
Ίσως χρειαστεί ανακριτής από το εξωτερικό όπως στο ποδόσφαιρο
Ίσως χρειαστεί ανακριτής από το εξωτερικό όπως στο ποδόσφαιρο
είμαι βέβαιος ότι έχει ήδη δικιά του λίστα με εκκρεμότητες...
Δεν αλλάζουμε Ανακριτή. Συνεργάζομαι μαζί του από την εποχή του Big Bang και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της κοπιώδους εργασίας του.
Και είμαι σίγουρος ότι κρυφοκοιτά στο νήμα μας και θα ενσκύψει δριμύτερος σε βάρος του Αισχίστου και των λοιπών καταπατητών των Αρχών του νήματος!
Δεν αλλάζουμε Ανακριτή. Συνεργάζομαι μαζί του από την εποχή του Big Bang και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της κοπιώδους εργασίας του.
Και είμαι σίγουρος ότι κρυφοκοιτά στο νήμα μας και θα ενσκύψει δριμύτερος σε βάρος του Αισχίστου και των λοιπών καταπατητών των Αρχών του νήματος!
Με την ευχή μου έως την εποχή του "big crunch"
Λέτε η σκοτεινή δύναμη να μας διαλύσει τα πέηπροτού μαραθούν και πέσουντώρα που μαράθηκαν και πέθαναν? :S
καλησπέρα mister
...Τα έχουμε δοκιμάσει όλα, κύριε.
Και βότανα έχουμε ρίξει σε ποτά και ειδικά αρώματα έχουμε φορέσει και σε μάγισσες στην Αιτωλοακαρνανία έχουμε πάει και βουντού από την Ταϊτή έχουμε εισάγει ...
Γκόμενα τσουκ!
Που τετοια τυχη. Αλλα ακομη και μαραμενα τα πεη, θα δουλευει δαχτυλο, και γλωσσα προπελα
Με την ευχή μου έως την εποχή του "big crunch"
Λέτε η σκοτεινή δύναμη να μας διαλύσει τα πέη προτού μαραθούν και πέσουν? :S
Χάλασε το σερί μου στα γκομενάκια5 στα 5 έχω με τα γκομενακια τις 3 τελευταίες μέρες
Τις 2 κομμωτριες τις υπολογισες;Χάλασε το σερί μου στα γκομενάκια
5 στα 7 :-
Για φαρμακοποιούς μιλάωΤις 2 κομμωτριες τις υπολογισες;
Έχει και φαρμαοκοποιούς το μενού τώρα;Για φαρμακοποιούς μιλάω