Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.086
Πόντοι
2.606
Καλά χάσε καμμία 30αρια κιλά μπας και πέσει λίγο η κοιλιά σου και μπορεσεις να δεις το πουλάκι σου και μετά μιλάμε   :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:coffee: :coffee: :coffee:

έχετε σκεφτεί καθόλου για διακοπές το καλοκαίρι? :coffee:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.086
Πόντοι
2.606

Ήδη από το σχολείο άρχισαν να την αποκαλούν «Τουίγκι», «Κλαράκι» δηλαδή, για την αγοροκοριτσίστικη εμφάνισή της. Κάτι που δεν θα την πείραζε ωστόσο πολύ καθώς οι μέρες της στο σχολείο ήταν μετρημένες: σε ηλικία 15 ετών εγκαταλείπει τη μόρφωση για να πιάσει δουλειά.
URL]]

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Καλά χάσε καμμία 30αρια κιλά μπας και πέσει λίγο η κοιλιά σου και μπορεσεις να δεις το πουλάκι σου και μετά μιλάμε   :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τώρα μιλάς σωστά  :thumbsup:

Ενώ εσύ και 100 κιλά να πάρεις δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα. Το πολύ πολύ να βλέπεις τα 25 από τα 50 εκατοστά. Σιγά το θέμα.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Τώρα μιλάς σωστά  :thumbsup:

Ενώ εσύ και 100 κιλά να πάρεις δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα. Το πολύ πολύ να βλέπεις τα 25 από τα 50 εκατοστά. Σιγά το θέμα.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Πως τα πας πως τα φέρνεις  :grin: :grin:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.086
Πόντοι
2.606
χαρίζονται 30 κιλά, πληροφορίες με πμ... :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Θενκς γομολάστιχα δεν την ήξερα.
Αλλά ο κωλόγερος την ήξερε, προφανώς την έχει πάρει και αυτή  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
:coffee: :coffee: :coffee:

έχετε σκεφτεί καθόλου για διακοπές το καλοκαίρι? :coffee:
Αυτός κάνει διακοπές το χειμώνα στην Αθήνα γαμώντας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το καλοκαίρι δουλεύει

Που να τρέχεις στα ξερονήσια καλοκαιριάτικα  :S :S :grin:

Σαν την Αθήνα δεν υπάρχει  :takethis: :happy: :springsmile: :happy:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.186
Πόντοι
19.795
Προς κ. κωλόγερον.
Αθήναις.

Τι παραπάνω προσφέρουν οι Ασιάτισες από τις Ρωσίδες;
"Natthare"

(Η, τι παραπανω προσφερουν οι Ταυλανδεζες απο τις Ρωσσιδες)

Την ειδα πρωτη φορα στο 7/11, που ηταν διπλα απο το ξενοδοχειο, και μιλαγε με μια
φιλεναδα της. Φορουσε ενα μαυρο παντελονι και ασπρο, μακρυμανικο πουκαμισο, κουμπωμενο
μεχρι τον λαιμο.
Νομιζα οτι ηταν υπαλληλος του ξενοδοχειου, γιατι φοραγε τα ιδια ρουχα με τους
ρεσεψιονιστ. Οπως ηταν με τα γυαλακια της, μου θυμησε την δασκαλα μου των Αγγλικων
στο Γυμνασιο.
Μια 23χρονη πρωτοδιοριζομενη κοπελιτσα, που οταν ηρθε στο Γυμνασιο,
ο 35χρονος παντρεμενος φιλολογος την πηρε υπο την προστασια του, δινοντας τροφη
για κουτσομπολιο, κυριως στις συμμαθητριες μου, οι οποιες ηταν γοητευμενες απο
αυτον.
Δεν φαινοταν παραπανω απο 22-23 ετων, για μια στιγμη περασε απο το μυαλο μου οτι ηταν
ανηλικη, οτιδηποτε ηλικια και αν σου ελεγε απο 15 και επανω θα την πιστευες.
Με ειδε που την παρατηρουσα και μου χαμογελασε. Καταλαβα τοτε οτι ηταν εργαζομενη στον
χωρο παροχης σεξουαλικων υπηρεσιων, και οχι υπαλληλος του ξενοδοχειου. Χαμογελασα και εγω,
αλλα προσπερασα επιβεβαιωνοντας, περνοντας απο διπλα της, την ομοιοτητα της με την
δασκαλα  των Αγγλικων και κατευθυνθηκα στο ξενοδοχειο, δεδομενου οτι ειχα περασει
ενα εξαντλητικο διωρο σε σοαπι μασσαζ και το μονο που ηθελα ητανε να ξεκουρασω το γερικο
κορμι μου.
Δεν προλαβα να παω μεχρι το ασανσερ, και αφενος η περιεργεια μου κυριως για την ηλικια της
και η ομοιοτητα της, αφετερου με την Αγγλικου, οδηγησαν τα βηματα μου παλι πισω στο 7/11.
Χαρηκε παρα πολυ οταν με ειδε να επιστρεφω, αφησε την φιλη της και πλησιασε και αυτη προς
το μερος μου.
-Πως σε λενε; την ρωτησα.
-Ναταλι, ακουσα εγω, ισως γιατι με βολευε ακουστικα και μου φανηκε ποιο οικειο.
-Εχεις ID ταυτοτητα; τη ρωταω, προσπαθωντας να καταλαβω αν ειναι ανηλικη, και με δεδομενο
οτι χωρις ταυτοτητα δεν μπορει να μπει σε κανενα ξενοδοχειο στην Ταυλανδη.
-Φυσικα, μου λεει.
-Λοιπον Ναταλι, της λεω, δωσε μου το τηλεφωνο σου και θα σε παρω εγω αυριο το βραδι να βρεθουμε,
γιατι σημερα ειμαι κουρασμενος της λεω.
Αφου λοιπον μου εδωσε το τηλεφωνο της, και εκανε την πατροπαραδοτη υποκλιση της, ευχαριστωντας
με που της μιλησα, αποχωρησα για το ξενοδοχειο.
                                                                   Συνεχιζεται..........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom