iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Ζούμε την κάθε στιγμή με ένταση ;)Ααα ντακόρ! Εγώ πέρασα από ολα τα επίπεδα πλην τρανσ(πόρτερ)! Από αλάνες ως Μαρακανά!!
Ζούμε την κάθε στιγμή με ένταση ;)Ααα ντακόρ! Εγώ πέρασα από ολα τα επίπεδα πλην τρανσ(πόρτερ)! Από αλάνες ως Μαρακανά!!
Ζούμε την κάθε στιγμή με ένταση ;)
Για να παραμένει το διαμάντι και στη λάσπη διαμάντι!![]()
Περαστικά αγόρι μουΑγαπητότατε!! Τελικά για να βρω χρόνο να συμμετέχω στην ωραία σας συντροφιά, έπρεπε να με καθηλώσει το κρεβάτι του πόνου.. Τυχερός κατά τα λοιπά αποφεύγοντας χθεσινοβραδινό χειρουργείο, αλλά σε αχαρτογράφητα νερά σχετικά με τη διαδικασία ίασής μου. Πάντως στο Αμ. Φλέμινγκ υπάρχουν φανατικά μέλη του bou (εικάζω)
το είσαι παιχτουραΑαα ντακόρ! Εγώ πέρασα από ολα τα επίπεδα πλην τρανσ(πόρτερ)! Από αλάνες ως Μαρακανά!!
Αγαπητότατε!! Τελικά για να βρω χρόνο να συμμετέχω στην ωραία σας συντροφιά, έπρεπε να με καθηλώσει το κρεβάτι του πόνου.. Τυχερός κατά τα λοιπά αποφεύγοντας χθεσινοβραδινό χειρουργείο, αλλά σε αχαρτογράφητα νερά σχετικά με τη διαδικασία ίασής μου. Πάντως στο Αμ. Φλέμινγκ υπάρχουν φανατικά μέλη του bou (εικάζω).
τελευταία νύχτα;
Πηραμε παραταση λιγες μερες. Μπορει να περασω απο την πιατσα μεσα στη βδομαδα. Εχθες περασα 5-6 φορες αλλα ημουν με τον εισαγγελεα, δεν σταματησα.τελευταία νύχτα;
χθες είδα Ροντ και σπιπηΠηραμε παραταση λιγες μερες. Μπορει να περασω απο την πιατσα μεσα στη βδομαδα. Εχθες περασα 5-6 φορες αλλα ημουν με τον εισαγγελεα, δεν σταματησα.
Χθες τ απογευμα, γυρω στις 6.30- 7 το απογευμα ποιος ηταν εκει στην πιατσα;χθες είδα Ροντ και σπιπη
Αυτά τα παιδιά δεν πίνουν δεν τρώνε
Εγώ έφαγα τον αγλεορα και κέρασε ο σπιπης![]()
Αγαπητότατε!! Τελικά για να βρω χρόνο να συμμετέχω στην ωραία σας συντροφιά, έπρεπε να με καθηλώσει το κρεβάτι του πόνου.. Τυχερός κατά τα λοιπά αποφεύγοντας χθεσινοβραδινό χειρουργείο, αλλά σε αχαρτογράφητα νερά σχετικά με τη διαδικασία ίασής μου. Πάντως στο Αμ. Φλέμινγκ υπάρχουν φανατικά μέλη του bou (εικάζω).
χθες είδα Ροντ και σπιπη
Αυτά τα παιδιά δεν πίνουν δεν τρώνε
Εγώ έφαγα τον αγλεορα και κέρασε ο σπιπης![]()
ΠελάτηςΧθες τ απογευμα, γυρω στις 6.30- 7 το απογευμα ποιος ηταν εκει στην πιατσα;
άσε καλύτερα να μην πω τι λέγατε πάλιΚάνει καλό καφέ με ρακί το μαγαζί,
αλλά με τη κουβέντα ξέχασε ο ερωτευμένος το κινητό![]()
άσε καλύτερα να μην πω τι λέγατε πάλι
Είναι και ο ανακριτής εδώ
Για τα προβλήματα των γηρατειών λέγαμε
δεν είπαμε τίποτα άλλο εκτός αν μας ηχογράφησες :-