Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.717
- Πόντοι
- 28.246
Όχι ρε, μαλακίες λέει μην τον ακούς.θα τα φας σε γυναικες?![]()
![]()
![]()
Όχι ρε, μαλακίες λέει μην τον ακούς.θα τα φας σε γυναικες?![]()
![]()
![]()
Δεν έχει σημασία πια να τον πω. Μόλις έλαβα ένα πμ ότι σε λίγο θα περάσει η Μανάρι για επιχορήγηση της κτηνοτροφικής μονάδος.Ποιος είναι ο σοβαρός σκοπός;
Δεν έχει σημασία πια να τον πω. Μόλις έλαβα ένα πμ ότι σε λίγο θα περάσει η Μανάρι για επιχορήγηση της κτηνοτροφικής μονάδος.
Μας πρόλαβε η νγκαριόλα![]()
Δεν έχει σημασία πια να τον πω. Μόλις έλαβα ένα πμ ότι σε λίγο θα περάσει η Μανάρι για επιχορήγηση της κτηνοτροφικής μονάδος.
Μας πρόλαβε η νγκαριόλα![]()
Τα έχω για μία δύσκολη στιγμή ... και όχι για να τα μοιράζω! >![]()
Άλλος πάλι αυτός. Χθες βρέθηκα στα μέρη του και τον πήρα τηλ αλλά δεν μπορούσε, είχε επαγγελματικο![]()
![]()
![]()
Είχε τον Νικ Βλαντή (
![]()
![]()
![]()
) Απέκτησε τον Νικ Τριβέ ο νηματοθέτης! Δώστου πόνο!
![]()
![]()
![]()
![]()
Σοφά πράττετε!
Έτσι όπως πάνε αυτοί, δεν θα έχουν φράγκο ούτε για ένα τετραπλό μπάι ΄πας.
Άλλος πάλι αυτός. Χθες βρέθηκα στα μέρη του και τον πήρα τηλ αλλά δεν μπορούσε, είχε επαγγελματικοραντεβού
Βλέπω καλείς τον φίλο μου τον Μυστήριο για τίλιο και εμένα όχιΣοφά πράττετε!
Άλλος πάλι αυτός. Χθες βρέθηκα στα μέρη του και τον πήρα τηλ αλλά δεν μπορούσε, είχε επαγγελματικοραντεβού
Τα επισκεπτήρια στο Δρομοκαίτειο είναι αυστηρώς περιορισμένα χρονικά.
Εσείς έχετε να μας ασημώσετε το κάτι τις; Γιατί αν περιμένουμε από τον Σκρουτζοθέτη...Σοφά πράττετε!
Για εργασία βρισκόμουν ως αργά το βράδυ στα μέρη του :SΟ κ. Νικοβλαντής, είναι σοβαρός και νοικοκύρης. Εργάζεται σκληρά και αποταμιεύει. Όχι σαν και τα μούτρα σας, που όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη.