blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.547
- Πόντοι
- 26.096
Τι κάνει η παλιοπαρέα? Όλα καλά?
Καλά σε γενικές γραμμές.
Βεβαίως γκόμενα ακόμη δεν έχουμε βρει αλλά ας μην το κάνουμε θέμα ...
Τι κάνει η παλιοπαρέα? Όλα καλά?
Στο οποίο (ροζ κύκλωμα) διάβασα θεωρίες μελών μας και κατάλαβα πως εγώ που ερωτεύτηκα κοπέλα 30 χρόνια νεώτερή μου πρέπει να αυτοκτονήσω :S :S :S :S :S :S
Μην μπερδεύετε τον έρωτα με την γεροντοκαψούρα.
Είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.
Δοκιμάσατε στο τοπικό ΚΑΠΗ? Ακούγεται ότι οι γριές έχουν τρελές ορέξεις!Καλά σε γενικές γραμμές.
Βεβαίως γκόμενα ακόμη δεν έχουμε βρει αλλά ας μην το κάνουμε θέμα ...
Δοκιμάσατε στο τοπικό ΚΑΠΗ? Ακούγεται ότι οι γριές έχουν τρελές ορέξεις!
Νυχθημερόν είμαι εκεί αλλά αυτές λένε ότι δεν τους αρκεί η σύνταξη, που λαμβάνω από τον Ο.Γ.Α. και ψάχνουν κάποιον με σύνταξη από το Δημόσιο ...
σαν το Κο Ευλάμπιο δηλαδή
Φευ! Πάει το ευγενές ταμείο μας!Αυτός ο κατάπτυστος έχει σύνταξη από ΟΓΑ και το Ταμείο Εμποροϋπαλλήλων επειδή ήτο υπάλληλος εις συνοικιακόν μπακάλικον.
Φευ! Πάει το ευγενές ταμείο μας!
χαιρετώ τα ώριμα παιδιά αυτού του θρεντ
τα πρωινά που μιλάτε με κώδικες που δεν μπορεί να καταλάβει το ευρύ κοινό του bou αλλά μόνο τα έμπειρα μέλη που σας διαβάζουν χρόνια και έχουν αποκοδικοποιήσει τα γραφόμενα σας.... ;)
θα σας παρακαλέσω να μην σχολιάζετε ως πρώτο θέμα σας στα πρωινά σας κωδικοποιημένα γραφόμενα το τι λέμε εμείς εκεί στο νήμα του Κιέβου γιατί καταντήσατε πολύ κουτσομπόλιδες ρε καρντάσια...
τα λέω πάντα με φιλική διάθεση και σεβασμό προς την τρίτη ηλικία
Σεβαστή η παράκλησή σας πλην όμως κενή αντικειμένου.
Δεν έχω ιδέα τι γράφετε / γράφεται στο νήμα του Κιέβου.
Ούτε μας ενδιαφέρει άλλωστε.
Παναγιότατε, επιτρέψατέ μου να σας διαβεβαιώσω ότι δεν έχω διαβάσει ούτε μια αράδα από το νήμα σας, χωρίς βέβαια αυτό να μειώνει στο ελάχιστο την αξία του. Ευλόγησον!χαιρετώ τα ώριμα παιδιά αυτού του θρεντ
τα πρωινά που μιλάτε με κώδικες που δεν μπορεί να καταλάβει το ευρύ κοινό του bou αλλά μόνο τα έμπειρα μέλη που σας διαβάζουν χρόνια και έχουν αποκοδικοποιήσει τα γραφόμενα σας.... ;)
θα σας παρακαλέσω να μην σχολιάζετε ως πρώτο θέμα σας στα πρωινά σας κωδικοποιημένα γραφόμενα το τι λέμε εμείς εκεί στο νήμα του Κιέβου γιατί καταντήσατε πολύ κουτσομπόλιδες ρε καρντάσια...
οκ... αγαπητέ νηματοθέτα, δεν λέω για εσάς αλλά για τα υπόλοιπα ώριμα παιδιά που θέλουν να ζήσουν για λίγο το όνειρο ωςέφηβοιεραστές στα σλάβικα μουνολίβαδα. αντί αυτού μας κουστομπολεύουν ως λάτρεις του κους κους
μπορεί και να μην κατάλαβα σωστά τους κώδικες σας και να έκανα λάθος καθότι έχετε πολύ δύσκολο κωδικοποιημένο σύστημα γραφής μεταξύ σας.
να με συγχωρέσετε πάντως για την αναστάτωση που έφερα στην κοινότητα σας και το χρόνο που αναλώσατε να μου απαντήσετε.
Was ist Kiew..χαιρετώ τα ώριμα παιδιά αυτού του θρεντ
Kiew ist eine polen den gavlen!Was ist Kiew..