tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.927
- Πόντοι
- 606
αυριο μη περασεις για καφε..με μπόλικη σκορδαλια όπως επιβάλλει η μέρα
αυριο μη περασεις για καφε..με μπόλικη σκορδαλια όπως επιβάλλει η μέρα
τώρα είναι που θα ρθωαυριο μη περασεις για καφε..
Ο θείος τρουμπ λέει ότι είμαστε πλεμπα όσοι τρώμε σκορδαλια
γιατι δε τρως ενα παγκασιους με μπροκολο μπειμπυ?τώρα είναι που θα ρθω
Καλημέρα σαςΟ Μπλιζ μόνο από όλο το νήμα θα φάει βακαλάο στον ατμό με λαχανάκια Βρυξελλών
σιγά μη φάω γατόψαρο επειδή καποιοι λαλάκες προωθούν κάτι.γιατι δε τρως ενα παγκασιους με μπροκολο μπειμπυ?
βλαχος γεννηθηκες,βλαχος να πεθανεις?
Σκέτη σκορδιαλιά? :SΚαλημέρα σας
ούτε εγώ θα φάω βακαλάο :S
κι αυτή χωρίς σκόρδοΣκέτη σκορδιαλιά? :S
προσπαθω να σε κανω ανθρωπο και παραμενεις ενας βαρκαρης..σιγά μη φάω γατόψαρο επειδή καποιοι λαλάκες προωθούν κάτι.
όσο για το μπρόκολο είτε baby ειτε mamy ......
και λέγεται σκορδαλιά αυτό?κι αυτή χωρίς σκόρδο
Δε γίνομαι άνθρωπος εγώ με τίποτα ρεπροσπαθω να σε κανω ανθρωπο και παραμενεις ενας βαρκαρης..
αυριο μεθαυριο θα παρεις κουρσα κανα γκομενακι και θα το πας για ψαρι στην ακροθαλασσια στην ιχθυοσκαλα.Δε γίνομαι άνθρωπος εγώ με τίποτα ρε
η μόνη που θα ήθελα να πάω για ψάρι στην ακροθαλασιά, να είσαι σίγουρος πως θα προτιμούσε σκορδαλιά από το εστραγκοναυριο μεθαυριο θα παρεις κουρσα κανα γκομενακι και θα το πας για ψαρι στην ακροθαλασσια στην ιχθυοσκαλα.
ιδιο ειναι να πεις πιασε ενα μπακαλιαρο σκορδαλια,και ιδιο πιασε ενα φιλετο παγκασιους με εστραγκον?
moiΡοντ, κόψε το τρολλάρισμα στον Τζίμη ρε
καταλαβα,καμια κομμωτρια απ τον ταυρο..η μόνη που θα ήθελα να πάω για ψάρι στην ακροθαλασιά, να είσαι σίγουρος πως θα προτιμούσε σκορδαλιά από το εστραγκον
ότι κατάλαβες είμαι σίγουρος, αλλά προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις τον κόσμοκαταλαβα,καμια κομμωτρια απ τον ταυρο..
εχει αδικο μετα ο πανσοφος μπλιζ??
ότι κατάλαβες είμαι σίγουρος, αλλά προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις τον κόσμο
Δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε το ένα χιλιοστό από αυτά που κάνει ο Τζίμης, Ο άνθρωπος κάνει περισσότερες στάσεις από ότι η γραμμή του τραμ :Smoi
αυτός μας τρολάρει γιατί πάμε να δοκιμάσουμε τις στάσεις που κάνει
και κινδυνεύουμε να γίνουμε ρεζίλι :S :S :S
θέλω να με πας βόλτα με την αντίκα