Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
ρε μαλάκα πιο χονδρό νομίζω ήταν το άλλο.
Στο ασανσέρ μου πιάνει η μία τον πούτσο. Πετάγεται και λεέι η άλλη, πρόσεχε έχει κάμερες,
Και μόλις το βγάζει με χουφτώνει εκείνη
Τελικά έχει κάμερες ή όχι? :S
Περιμένουμε αναφορά όπως είπε και ο rod ;)![]()
![]()
Πεστα χρυσοστομε!!
Είναι και ψυχοπονιάρης και μαρτυριάρηςΔιάβαζα τα ποστ και δεν είχα δει ότι τα μαρτύρησε όλα![]()
Περιμένουμε αναφορά όπως είπε και ο rod ;)
Μπηκε ολο; Η εχουμε παραπονα παλι;
Ας την κάνω εδώ την αναφορά λοιπόν
Stella
Έχει πέσει φωτοσοπ στο πρόσωπο και το στήθος είναι σιλικονατο..
Κοντουλα, νορμαλ γυμνασμένο σώμα, καυλιαρα pole dancer
Απίστευτη συμμετοχή στο σεξ, λάστιχο, πολύ δυνατή![]()
![]()
![]()
Σιλικονάτο δεν με χαλάει αρκεί να έχει φυσική αίσθηση, φωτοσόπ στο πρόσωπο με χαλάει γιατί φαινόταν ομορφούλα. Όσο για το pole dancer τι χρησιμοποίησες για pole; Ο ανακριτής διαβάζει τα πάντα υπενθυμίζω πριν απαντήσεις
Ας την κάνω εδώ την αναφορά λοιπόν
Stella
Έχει πέσει φωτοσοπ στο πρόσωπο και το στήθος είναι σιλικονατο..
Κοντουλα, νορμαλ γυμνασμένο σώμα, καυλιαρα pole dancer
Απίστευτη συμμετοχή στο σεξ, λάστιχο, πολύ δυνατή![]()
![]()
![]()
Ε δε μπορεί θα ζορίστηκε η δεσποινίςΜπηκε ολο; Η εχουμε παραπονα παλι;![]()
Έχω την ίδια απορία και στα ελληνικά πώς είναι το pole dancing?Σιλικονάτο δεν με χαλάει αρκεί να έχει φυσική αίσθηση, φωτοσόπ στο πρόσωπο με χαλάει γιατί φαινόταν ομορφούλα. Όσο για το pole dancer τι χρησιμοποίησες για pole; Ο ανακριτής διαβάζει τα πάντα υπενθυμίζω πριν απαντήσεις![]()
![]()
![]()
Μπηκε ολο; Η εχουμε παραπονα παλι;![]()
Χορεύτρια επί δοκώ, σαν το άλμα επί κοντώ ;)Έχω την ίδια απορία και στα ελληνικά πώς είναι το pole dancing?
στυλο-χορεύτρια ή δοκο-χορεύτρια?
Λες ο στυλος του Τζιμακου, να ηταν πολυ μεγαλος και να την δυσκολεψε στο χορο;Ε δε μπορεί θα ζορίστηκε η δεσποινίς![]()
Εγω ενα μιλφοκωλο που καρφωσα εχθες το πρωι, επλεε, τοσα χρονια φουρναρης, τοσο ανοιχτο κωλο δεν εχω ξανακαρφωσειΌχι μόνο μπήκε αλλά καρφωνόταν πολύ δυνατα απάνω στο μικρό![]()
Να χορέψει ήταν εύκολο, να χωρέσει ήταν το δύσκολο ;)Λες ο στυλος του Τζιμακου, να ηταν πολυ μεγαλος και να την δυσκολεψε στο χορο;![]()
Πάλι καλά που είχε μπουνάτσαΕγω ενα μιλφοκωλο που καρφωσα εχθες το πρωι, επλεε, τοσα χρονια φουρναρης, τοσο ανοιχτο κωλο δεν εχω ξανακαρφωσει![]()
Εγω ενα μιλφοκωλο που καρφωσα εχθες το πρωι, επλεε, τοσα χρονια φουρναρης, τοσο ανοιχτο κωλο δεν εχω ξανακαρφωσει![]()
Μια φορά είχε χαλάσει το κρεβάτι από το πολύ κάρφωμα. Ή το παρακάνω στο σεξ ή δεν φτιάχνουν πια τα κρεβάτια όπως κάποτεΌχι μόνο μπήκε αλλά καρφωνόταν πολύ δυνατα απάνω στο μικρό![]()
Μια φορά είχε χαλάσει το κρεβάτι από το πολύ κάρφωμα. Ή το παρακάνω στο σεξ ή δεν φτιάχνουν πια τα κρεβάτια όπως κάποτε![]()
![]()
![]()
![]()