NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
σε όλες τις μορφές τηςΤαυτόχρονη ή διαδοχική; Έχει σημασία για τους ενόρκους να γνωρίζουν...
σε όλες τις μορφές τηςΤαυτόχρονη ή διαδοχική; Έχει σημασία για τους ενόρκους να γνωρίζουν...
το θέμα είναι να είσαι μεγάλη πούτσαΕίσαι μεγάλη καρντιά.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και τα μυνήματα σημαινεουν ότι γαμάω κιόλας ?????Ναι στο κινητο σου που σου στελνουν συνεχεια μυνηματα.
καποιος άλλος είπε την αλήθειαΑυτό λύθηκε οριστικά μετά από καίρια τοποθέτηση του Ασιατοσκίστη, ο γεροσάτυρος είναι αξιόπιστος, "δενυπάρχειμανάρι" λέγεται η κοπέλα, νταξ, λίγο περίπλοκο όνομα αλλά τόσο μπορεί ο καημένος. :S :S
Κάθε καινούργιο μήνυμακαι τα μυνήματα σημαινεουν ότι γαμάω κιόλας ?????
ρε δεν πάτε καλά
Οχι μονο οτι γαμας. Σημαινουν οτι ειδαν το φως τους οσες εχεις παει βολτα με το τρικυκλο εργαλειο σου.και τα μυνήματα σημαινεουν ότι γαμάω κιόλας ?????
ρε δεν πάτε καλά
και τα μυνήματα σημαινεουν ότι γαμάω κιόλας ?????
ρε δεν πάτε καλά
Σοφόν το σαφές!σε όλες τις μορφές της![]()
Χονδρο.καποιος άλλος είπε την αλήθεια
Μανάρι δεν υπάρχει αλλά ο αναγραμματισμός της ζει και βασιλεύει στο γραφείο του![]()
![]()
![]()
Μην υπερβάλλουμε, το εργαλείο 2 κύκλους έχει από κάτω, όχι 3Οχι μονο οτι γαμας. Σημαινουν οτι ειδαν το φως τους οσες εχεις παει βολτα με το τρικυκλο εργαλειο σου.
Πιπινιωνε;δεν υποκύπτω εύκολα σε μυνήματα γυναικώνε![]()
Σε μηνύματα όχι, σε κουνήματα όμως;δεν υποκύπτω εύκολα σε μυνήματα γυναικώνε![]()
ρε μαλάκα πιο χονδρό νομίζω ήταν το άλλο.Χονδρο.
Δήλωσε ήδη ότι για τα πιπίνια είναι ψυχοπονιάρης!!!Πιπινιωνε;
ρε μαλάκα πιο χονδρό νομίζω ήταν το άλλο.
Στο ασανσέρ μου πιάνει η μία τον πούτσο. Πετάγεται και λεέι η άλλη, πρόσεχε έχει κάμερες,
Και μόλις το βγάζει με χουφτώνει εκείνη
Τελικά έχει κάμερες ή όχι? :S
βράχοςΣε μηνύματα όχι, σε κουνήματα όμως;![]()
Είναι θέμα οπτικής γωνίας, από τη δική της πλευρά δεν φαινότανρε μαλάκα πιο χονδρό νομίζω ήταν το άλλο.
Στο ασανσέρ μου πιάνει η μία τον πούτσο. Πετάγεται και λεέι η άλλη, πρόσεχε έχει κάμερες,
Και μόλις το βγάζει με χουφτώνει εκείνη
Τελικά έχει κάμερες ή όχι? :S