NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Σπίπη μου, να μαζευτούμε να παμε κάτω από το μπαλκόνι του τώρα που γαμάει με ντουντούκα να τον κα΄νουμε ρεζίλιΝα το βασανίσουμε να μαρτυρίσει![]()
Σπίπη μου, να μαζευτούμε να παμε κάτω από το μπαλκόνι του τώρα που γαμάει με ντουντούκα να τον κα΄νουμε ρεζίλιΝα το βασανίσουμε να μαρτυρίσει![]()
Ο δάσκαλος δεν ξεπερνιέται, απλά αφήνει καμια φορά τον μαθητή να νιώσει κι εκείνος ικανοποίηση...Ουπς..ο μαθητής ξεπέρασε τον δάσκαλο του...![]()
![]()
Οκ, μην είσαι και τόσο σκληρόςΤο μόνο σίγουρο![]()
έχεις δει κανένα δάσκαλο εσύ , που να έχει να γαμήσει 3 χρόνια? :SΚανει πουστιες στον δασκαλο του, το κωλοπαιδο;![]()
Και να χτυπάμε τα κουδούνια και να κάνουμε αναπάντητες ;)Σπίπη μου, να μαζευτούμε να παμε κάτω από το μπαλκόνι του τώρα που γαμάει με ντουντούκα να τον κα΄νουμε ρεζίλι
Το φρεσκοκουρεμενο σου κεφαλι, αλλα μαρτυραειέχεις δει κανένα δάσκαλο εσύ , που να έχει να γαμήσει 3 χρόνια? :S
Αγαπητέ, οι δάσκαλοι δεν γαμούν, διδάσκουνέχεις δει κανένα δάσκαλο εσύ , που να έχει να γαμήσει 3 χρόνια? :S
έχεις δει κανένα δάσκαλο εσύ , που να έχει να γαμήσει 3 χρόνια? :S
Σπίπη μου, να μαζευτούμε να παμε κάτω από το μπαλκόνι του τώρα που γαμάει με ντουντούκα να τον κα΄νουμε ρεζίλι
Και να χτυπάμε τα κουδούνια και να κάνουμε αναπάντητες ;)
Ακόμη κι ο Δάντης θα υποκλινόταν...Αυτό είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ μαρτύριο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπορεί να του αρέσει, δεν ξέρεις...έτσι θελει αυτός για να μάθει![]()
Ρε με δουλεύετε? Δυό ώρες μαζί του , τη μία άκουγα πως γάμησε χθες την Ιρένε και άλλη μια πως θα γαμήσει σήμερα τη ΣτελλαΟ δάσκαλος δεν ξεπερνιέται, απλά αφήνει καμια φορά τον μαθητή να νιώσει κι εκείνος ικανοποίηση...
δεν κουρεύτηκα >Το φρεσκοκουρεμενο σου κεφαλι, αλλα μαρτυραει![]()
Ρε με δουλεύετε? Δυό ώρες μαζί του , τη μία άκουγα πως γάμησε χθες την Ιρένε και άλλη μια πως θα γαμήσει σήμερα τη Στελλα![]()
Στη θεωρία μια χαρά τα πάω. Στην πράξη δεν ξέρω πως γίνεταιΑγαπητέ, οι δάσκαλοι δεν γαμούν, διδάσκουν![]()
Προφορική εξέταση του βάλατε;Ρε με δουλεύετε? Δυό ώρες μαζί του , τη μία άκουγα πως γάμησε χθες την Ιρένε και άλλη μια πως θα γαμήσει σήμερα τη Στελλα![]()