erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Προτιμώ τον Μιχαλιό που ειπε ο Αγιος.Αν και εχω παει στην χοζοβιώτισσαεχω ακουσει καλα λογια και για χοζοβιωτισσα ψαξε κι εκει εχει καλες κριτικες στα miracleadvisor![]()
Προτιμώ τον Μιχαλιό που ειπε ο Αγιος.Αν και εχω παει στην χοζοβιώτισσαεχω ακουσει καλα λογια και για χοζοβιωτισσα ψαξε κι εκει εχει καλες κριτικες στα miracleadvisor![]()
Ποιος ειναι ο κυριος;Tάμα στον Αγιο Ραφαηλ?
γιατι δεν βαζεις και τη συνεχεια?![]()
![]()
Παράθεση από: alex71 στις σήμερα στις 13:41
Δεν κανω προσφορες τετοιου ειδους σε επαγγελματιες τύπε.
Γιατί σ αυτή που θα της κάνεις προσφορά 6000 έουρος το χρόνο για να τη γαμάς, να της κάνεις δωράκια, ποτά, φαγητά κτλπ τι είναι; Ερασιτέχνης ιερόδουλη; Hmmm.... Hmmm.... Hmmm....
alex εμενα που σε εχω σκυλοαπαξιωσει και σε εχω πατησει κατω ωσαν το σκουλικακι ποτε θα με μπαναρεις;![]()
στην σαπφω την ερεσιαTάμα στον Αγιο Ραφαηλ?
γιατι δεν βαζεις και τη συνεχεια?
Δεν μπαινει φαινεται στο μπου για να ξερει τον καημο σας δεσποινις.ουτε ο θανατος δεν με παιρνει![]()
τυπε σφαζεις με το μπαμπακι που λενεΔεν μπαινει φαινεται στο μπου για να ξερει τον καημο σας δεσποινις.
Βγειτε και λιγο καμμια βολτα μπας και τον συναντησετε. Αν οχι, θα συναντησετε τουλαχιστον τη ζωη.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][move]ΞΥΠΝΗΣΤΕ ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ! [/move]
Σεις δηλαδή έχετε την απαίτηση να καθόμαστε εδώ και όποτε σαςνα ποστάρετε, εμείς να απαντούμε;
![]()
Δεν ζητησα απο κανενανμανα μεαπαντησηαπαντήσει!!! Να σας ξυπνησω ηθελα!![]()
και να σε πω κατι θειο!? που εισουν αυτες τις μερες !? δε σε ειπα να μη βγαινεις εξω με την ζεστα! θα με παθεις κανα καρδιακο!!
Είχα πάει σε ειδικά κλιματιζόμενες δημόσιες αίθουσες για υπερήλικους.