Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
:hi: Τζιμακο, καλη Σαρακοστη. 2 συμπερασματα. 1) Το ταξιδι στην Ταυλανδη ειναι ταξιδι χωρις επιστροφη. 2) Αν τα Ρωσσιδια μπορουσαν να κανουν σεμιναρια gfe στην Ταυλανδη, και να μαθαινανε εστω και τα μισα απο αυτα που εχουνε εμφυτο στο DNA τους οι Ταυλανδεζες, θα εξουσιαζανε τον μισο αντρικο πληθυσμο του πλανητη. (Τον αλλο μισο πληθυσμο θα τον εξουσιαζανε οι Ταυλανδεζες αν ειχαν τον κωλο των Ρωσσιδων. :grin:

:hi:  καλως ήρθες κωλο-γερακο!!

Σοφοτατα τα συμπεράσματα!!

Ο μπλιζ θα συμπλήρωνε: δεν γίνεται να τα έχουμε όλα παιδί μου  :woldman:

Πιστεύω ότι εμείς οι Έλληνες προσπαθούμε να δώσουμε σε καθε συνάντηση μας με τις Ρωσιδες μια γερή γεύση gfe!
Πολλά κορίτσια επιστρέφουν συνεχώς στην Ελλάδα (εκτός από τα χρήματα φυσικά) και για την νοοτροπία μας και τον τρόπο που τους φερόμαστε.
Οι Ρωσιδες δε που ζουν μόνιμα εδώ πιστεύω έχουν «γλυκάνει» αρκετά  :grin:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.835
Πόντοι
12.946
Πολλά κορίτσια επιστρέφουν συνεχώς στην Ελλάδα (εκτός από τα χρήματα φυσικά) και για την νοοτροπία μας και τον τρόπο που τους φερόμαστε.
Οι Ρωσιδες δε που ζουν μόνιμα εδώ πιστεύω έχουν «γλυκάνει» αρκετά  :grin:

Μου θύμησες τη Μόνικα, δυστυχώς δεν επέστρεψε  :-
και έχω πέσει σε κατάθλιψη, να φανταστείς μεσημέρι έφαγα μόνο
1 κιλό γυαλιστερές (ωμές), μισό χταπόδι του κιλού, 2 καβούρια μεγάλα και ραπανάκια για την όρεξη  :S

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.242
Πόντοι
19.795
Θα περιγραψω μονο το χθεσινο πρωινο με την Αγγλικου. Ειχα κανονισει να φυγει πριν τις 10 το πρωι, μπας και, αν ειχα ορεξη να παω να κανω ενα τελευταιο μασσαζακι. Μετα απο πολλες υποσχεσεις για το μελλον, και απο τις δυο πλευρες, κατα τις 11.30 ντυνεται και φευγει. Εγω βαζω το μαγιο μου για μια βουτια στην πισινα. Δεν προλαβαινω να βγω απο το δωματιο, και κτυπαει η πορτα. Ητανε παλι αυτη.
Δεν τελειωσαμε ακομη, μου λεει και με σπρωχνει στο κρεβατι, και μου αρχιζει μια πιπα, ολο λυσσα. Μετα απο 15λεπτη προσπαθεια, καταφερε να μου βγαλει και τις τελευταιες σταγονες σπερματος που ειχαν απομεινει. Αυτο για να με θυμασαι νταλλινγκ, μου λεει. Και εφυγε. Ποια Ρωσσιδα θα επεστρεφε, ενω ειχε πληρωθει ηδη για τις υπηρεσιες της;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.242
Πόντοι
19.795
Μου θύμησες τη Μόνικα, δυστυχώς δεν επέστρεψε  :-
1 κιλό γυαλιστερές (ωμές), μισό χταπόδι του κιλού, 2 καβούρια μεγάλα και ραπανάκια για την όρεξη  :S
:hi: Θα πεσεις κατω απο την αφαγεια :grin:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Μου θύμησες τη Μόνικα, δυστυχώς δεν επέστρεψε  :-
1 κιλό γυαλιστερές (ωμές), μισό χταπόδι του κιλού, 2 καβούρια μεγάλα και ραπανάκια για την όρεξη  :S

Δεν τη ξεχνας τη Μουνικα εσυ;;  :hmm: :hmm:
Περίμενε λίγο... μπορεί να γυρίσει όταν ζεσταθεί λίγο ακόμη ο καιρός  :dunno:

Εξάλλου υπάρχουν και οι χορηγοί στα μέρη τους που τις απομακρύνουν από το επάγγελμα για κάποια διαστήματα...
Όπως η Amanda που μας έχει πρήξει με βιντεάκια στο whatsup  :headbang:

Πωπω ρε φίλε νηστικός έμεινες  :S

Αύριο το μεσημέρι ποια θα πληρώσει τη στενοχώρια σου τις καυλες σου  :grin:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Θα περιγραψω μονο το χθεσινο πρωινο με την Αγγλικου. Ειχα κανονισει να φυγει πριν τις 10 το πρωι, μπας και, αν ειχα ορεξη να παω να κανω ενα τελευταιο μασσαζακι. Μετα απο πολλες υποσχεσεις για το μελλον, και απο τις δυο πλευρες, κατα τις 11.30 ντυνεται και φευγει. Εγω βαζω το μαγιο μου για μια βουτια στην πισινα. Δεν προλαβαινω να βγω απο το δωματιο, και κτυπαει η πορτα. Ητανε παλι αυτη.
Δεν τελειωσαμε ακομη, μου λεει και με σπρωχνει στο κρεβατι, και μου αρχιζει μια πιπα, ολο λυσσα. Μετα απο 15λεπτη προσπαθεια, καταφερε να μου βγαλει και τις τελευταιες σταγονες σπερματος που ειχαν απομεινει. Αυτο για να με θυμασαι νταλλινγκ, μου λεει. Και εφυγε. Ποια Ρωσσιδα θα επεστρεφε, ενω ειχε πληρωθει ηδη για τις υπηρεσιες της;

:hmm: :hmm: :hmm:

Αυτό εμπίπτει στην κατηγορία «ξεζουμισμα»...!!!!  :happy: :happy: :happy:

Άλλη συμπεριφορά πλήρως  :dunno:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
καμία γυναίκα από Ευρώπη

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Θα περιγραψω μονο το χθεσινο πρωινο με την Αγγλικου. Ειχα κανονισει να φυγει πριν τις 10 το πρωι, μπας και, αν ειχα ορεξη να παω να κανω ενα τελευταιο μασσαζακι. [size=20pt]Μετα απο πολλες υποσχεσεις για το μελλον, και απο τις δυο πλευρες[/size], κατα τις 11.30 ντυνεται και φευγει. Εγω βαζω το μαγιο μου για μια βουτια στην πισινα. Δεν προλαβαινω να βγω απο το δωματιο, και κτυπαει η πορτα. Ητανε παλι αυτη.

Τι ακριβώς της υποσχεθήκατε;  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom