iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Με νοσοκόμες όχι;ρε "μαλάκες" θα με αφησετε να κάνω καμιά δουλειά? Δε φτάνει που έφαγα τόσες μέρες με γιατρούς και νοσοκομεία, εχω κι εσας![]()
![]()
![]()
Με νοσοκόμες όχι;ρε "μαλάκες" θα με αφησετε να κάνω καμιά δουλειά? Δε φτάνει που έφαγα τόσες μέρες με γιατρούς και νοσοκομεία, εχω κι εσας![]()
![]()
![]()
Οπουδήποτε αλλού, εκτός τη γυναικοεπένδυση, είναι πεταμένα λεφτά!
Όχι και συνάδελφος, ούτε ως υφιστάμενος δεν αξίζω πλέον ...
Έγιανες εντελώς;ρε "μαλάκες" θα με αφησετε να κάνω καμιά δουλειά? Δε φτάνει που έφαγα τόσες μέρες με γιατρούς και νοσοκομεία, εχω κι εσας![]()
![]()
![]()
Και εγ εχω να ετοιμασω τα χαρτια της επανοδου. Υποτιθεται οτι πηρα αδεια απο την Αγγλικου σημερα, γιατι αυριο θα τη φορτωθω απο πρωιας.ρε "μαλάκες" θα με αφησετε να κάνω καμιά δουλειά? Δε φτάνει που έφαγα τόσες μέρες με γιατρούς και νοσοκομεία, εχω κι εσας![]()
![]()
![]()
Όχι ακριβώς ψωμιά, αλλά δεκτόν ;)![]()
![]()
Μα τι λέτε τώρα.... εχω να φάω ψωμιά για να φτάσω τα κατορθώματα σας![]()
![]()
![]()
Ασχολείται και με άλλα επαγγέλματα.Με νοσοκόμες όχι;
Όπως κομμώτριες;Ασχολείται και με άλλα επαγγέλματα.
NopeΈγιανες εντελώς;![]()
Είσαι γατόνι!Όπως κομμώτριες;
Ένα παλιό φιλαράκι ο George Best είχε πει πως τα 20 λεπτά που έκοψε το ποτό και τις γυναίκες ήταν τα χειρότερα της ζωής τουΟπουδήποτε αλλού, εκτός τη γυναικοεπένδυση, είναι πεταμένα λεφτά!
Προτείνεται...
Άκουσες ότι το ίδρυμα Νταλί έκανε μήνυση για τη χρήση της μάσκας και ζητάει δικαιώματα;Που είναι ο Μπορμπι να μας πει πόσοι κυκλοφορούν με κόκκινη φόρμα και μάσκα Νταλί?![]()
![]()
Πέρισυ που τα λεγα εγώ με κοίταζαν όλοι σαν ούφο
Τι θα ντυθείς Λίακο?Άκουσες ότι το ίδρυμα Νταλί έκανε μήνυση για τη χρήση της μάσκας και ζητάει δικαιώματα;![]()
Σοβαρά; Σε ποια σελίδα;Τι θα ντυθείς Λίακο?
Ο τρούμπας είπε και πρόδωσε και το νηματοθέτη![]()
Τι θα ντυθείς Λίακο?
Τι λες γι' αυτό;Τι θα ντυθείς Λίακο?