Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Πώς είσαι σήμερα φίλε; Καλύτερα ή ακόμη κλινήρης;
Πολύ καλύτερα Λιακο

Αύριο θα είμαι τελείως περδίκι

Πώς είσαι σήμερα φίλε; Καλύτερα ή ακόμη κλινήρης;
Του έβαλα δύσκολα του eraser...
Το τελευταίο σας έργο πάντως ήταν αριστούργημα. Να τα λέμε κι αυτάείμαι πολύ κουρασμένος για να σε πάω κόντρα...![]()
:S
Θέλει ο μ25 να κρυφτεί μα η χαρά δεν τον αφήνει.Πολύ καλύτερα Λιακο
Αύριο θα είμαι τελείως περδίκι![]()
Τέτοια να ακούω... Σήμερα δεν ήμουν εγώ καλά, πήρα τηλέφωνο γιατρό, τι να κάνω του λέω και μου είπε ρυζάκι κι εγώ άκουσα βυζάκιΠολύ καλύτερα Λιακο
Αύριο θα είμαι τελείως περδίκι![]()
Να κρυφτεί μπορεί, να κρύψει δεν μπορεί ;)Θέλει ο μ25 να κρυφτεί μα η χαρά δεν τον αφήνει.
Θέλει ο μ25 να κρυφτεί μα η χαρά δεν τον αφήνει.
Τι να πω, έχετε πάει το θέμα καφές και οι δύο σε άλλο επίπεδοΤου έβαλα δύσκολα του eraser...![]()
Είναι άνθρωπος της νύχτας, να τον προσέχειςZebuδι γιατί πίνεις πολλους καφέδες;![]()
Του έβαλα δύσκολα του eraser...![]()
Τέτοια να ακούω... Σήμερα δεν ήμουν εγώ καλά, πήρα τηλέφωνο γιατρό, τι να κάνω του λέω και μου είπε ρυζάκι κι εγώ άκουσα βυζάκι![]()
Στην δικιά μου ΟΧΙΤα όρια έχουν εξαντληθεί όπως και η άμμος στην κλεψύδρα μερικών...
Όποτε θέλεις κάλεσέ με και έρχομαι να σε παίξω!όχι, απλά είμαι κουρασμένος...![]()
![]()
![]()
Με λάθος κεφάλι κοπανάτε αγαπητέ
Σπίτι ΣΑΣ???Τα παιχνίδια που φέρατε απρόσκλητος στο «σπίτι μας» ήταν η αδιαφορία στις αρχές μας, η ειρωνία και οι προσβολές...
Αυτά στα υπόλοιπα νήματα που επισκέπτεστε... όχι εδώ....
Τι απάτη αυτοί οι δημοσιογράφοι
Διαβάζεις αυτόν τον τίτλο:
Απίστευτο: Έκαναν σεξ στο δελτίο ειδήσεων!
Λες θα πάρω μάτι
Και διαβάζεις αυτό:
Οι παρουσιαστές θέλησαν να φέρουν στο στούντιο δυο κουνέλια, τα οποία αποδείχθηκε ότι είχαν ...ορεξούλες και άρχισαν να κάνουν σεξ ενώ το δελτίο ήταν "στον αέρα".
Απογοήτευση![]()
Ακριβώς... Συμβαίνει κάθε τόσο, σπάνια ο τίτλος έχει σχέση με το θέμα που διαβάζεις...όλα για τα κλικ ή οτιδήποτε που μπορεί να σε τραβήξει για να δεις/διαβάσεις την βλακεία τους.