Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (0 μέλη και 63 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
:jerking:  :uglystupid: παιρνεις ληγμενα?
λέει οτι ειμαστε μαλωμένοι  :dunno: Δηλαδή οτι εσυ εισαι τοσο χαζός ωστε να κάθεσαι να μαλώνεις χωρίς λογο μαζί μου στο νετ λες και ασχολήσε σοβαρα  :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
λέει οτι ειμαστε μαλωμένοι  :dunno: Δηλαδή οτι εσυ εισαι τοσο χαζός ωστε να κάθεσαι να μαλώνεις χωρίς λογο μαζί μου στο νετ λες και ασχολήσε σοβαρα  :jerking:
Εγω δεν μιλησα για "μαλωματα".
Για την ακριβεια (επειδη τα λες οπως θελεις), ειπα οτι καταφερες "να βγαλεις απο τα ρουχα του αυτον τον αγιο ανθρωπο τον μπραμπ" και οταν ειπες οτι "κάνει πλακα ο μπραμπ αλλά εισαι ανοητος και δεν το καταλαβαινεις" απαντησα οτι "αν νομιζεις οτι μπραμπ κανει πλακα δεν ειμαι εγω ο ανοητος".

Για να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
οχι βαριεμαι  :tired: αν δεν ακουγα τοσες μλκιες και δεν ασχολιοσουν πισω απο την πλατη μου ολη την ωρα μαζι μου και μπροστα μου με σποντες υπονοούμενα και αηδιες ειλικρινα ουτε θα σου εδινα σημασια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εγω δεν μιλησα για "μαλωματα".
Για την ακριβεια (επειδη τα λες οπως θελεις), ειπα οτι καταφερες "να βγαλεις απο τα ρουχα του αυτον τον αγιο ανθρωπο τον μπραμπ" και οταν ειπες οτι "κάνει πλακα ο μπραμπ αλλά εισαι ανοητος και δεν το καταλαβαινεις" απαντησα οτι "αν νομιζεις οτι μπραμπ κανει πλακα δεν ειμαι εγω ο ανοητος".

Για να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους.
ο μπραμπ ειναι σοβαρος και εξυπνος. Για αγιο δεν τον κοβω αλλα εξω απο τα ρουχα του με ενα νικ που δεν ξερει απο το μπου δεν βγηκε στανταρ. κατσε κλαψε τωρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
οχι βαριεμαι  :tired: αν δεν ακουγα τοσες μλκιες και δεν ασχολιοσουν πισω απο την πλατη μου ολη την ωρα μαζι μου και μπροστα μου με σποντες υπονοούμενα και αηδιες ειλικρινα ουτε θα σου εδινα σημασια.
Ποιος ασχολειται με τον αλλον?
Εγω χθες εκανα ενα ποσταρισμα για τον γερο με το πιπινι στην φωτο που αναρτηθηκε, και αρχισες εναντιον μου τα  "γελοιε, καραγκιοζη, ανοητε, σκατοψυχε" χωρις να σου εχω μιλησει καν.

Μηπως θελεις να μην σου απανταω, απο φοβο μην ξεκινησεις τις θριαμβολογιες οτι ασχολουμαι μαζι σου?
Οχι μωρε, χαλαρωσε, πλακα κάνω κι εγω.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.074
Πόντοι
2.606
και αγιος παιδια να τα λεμε αυτα  :grin:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
ο μπραμπ ειναι σοβαρος και εξυπνος. Για αγιο δεν τον κοβω αλλα εξω απο τα ρουχα του με ενα νικ που δεν ξερει απο το μπου δεν βγηκε στανταρ. κατσε κλαψε τωρα
Εγω χθες εκανα ενα ποσταρισμα για τον γερο με το πιπινι στην φωτο που αναρτηθηκε, και αρχισες εναντιον μου τα  "γελοιε, καραγκιοζη, ανοητε, σκατοψυχε" χωρις να σου εχω μιλησει καν.

Μηπως θελεις να μην σου απανταω, απο φοβο μην ξεκινησεις τις θριαμβολογιες οτι ασχολουμαι μαζι σου?
γιατι δεν αυτοκτονείτε παρεα :thumbsup:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εγω χθες εκανα ενα ποσταρισμα για τον γερο με το πιπινι στην φωτο που αναρτηθηκε, και αρχισες εναντιον μου τα  "γελοιε, καραγκιοζη, ανοητε, σκατοψυχε" χωρις να σου εχω μιλησει καν.

πω πω μλκα δεν εχεις γαμησει και θα την πληρωσω δευτεριατικα εγω  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Καλή βδομαδα.. φρίκη η ζεστη φρίκη . εχει τρελαθεί ο κόθμος :grin:

Τομα μαναρακι πες μας πως ειναι οι θαλασσες; κανενα κωλαρακι ειδες; exeis gamisi toyristria? :2funny:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Θειο αν συνεχισεις να κατηγορεις τον Τριβη δεν βλεπω να τρως φρεσκο ψαρακι!!!!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Kαλημέρες ....πολύ ζέστη αδ'ελφια , τυχεροί όσοι είναι στις παραλίες  :helpplea:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Kαλημέρες ....πολύ ζέστη αδ'ελφια , τυχεροί όσοι είναι στις παραλίες  :helpplea:

Εσείς να μην μιλάτε, γιατί είναι θάυμα που δεν σας έπιασε ο κ. Νικοτρίβης και ζείτε ακόμα....

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
:2funny:

Καλημέρα αγαπητέ.