alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Γουσταρεις, ε?εχω μαλώκει με ολους ενταξει ολα καλα![]()
Γουσταρεις, ε?εχω μαλώκει με ολους ενταξει ολα καλα![]()
λέει οτι ειμαστε μαλωμένοι![]()
παιρνεις ληγμενα?
οχι με ολους
!![]()
Εγω δεν μιλησα για "μαλωματα".λέει οτι ειμαστε μαλωμένοιΔηλαδή οτι εσυ εισαι τοσο χαζός ωστε να κάθεσαι να μαλώνεις χωρίς λογο μαζί μου στο νετ λες και ασχολήσε σοβαρα
![]()
οχι βαριεμαιΓουσταρεις, ε?
ο μπραμπ ειναι σοβαρος και εξυπνος. Για αγιο δεν τον κοβω αλλα εξω απο τα ρουχα του με ενα νικ που δεν ξερει απο το μπου δεν βγηκε στανταρ. κατσε κλαψε τωραΕγω δεν μιλησα για "μαλωματα".
Για την ακριβεια (επειδη τα λες οπως θελεις), ειπα οτι καταφερες "να βγαλεις απο τα ρουχα του αυτον τον αγιο ανθρωπο τον μπραμπ" και οταν ειπες οτι "κάνει πλακα ο μπραμπ αλλά εισαι ανοητος και δεν το καταλαβαινεις" απαντησα οτι "αν νομιζεις οτι μπραμπ κανει πλακα δεν ειμαι εγω ο ανοητος".
Για να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους.
Ποιος ασχολειται με τον αλλον?οχι βαριεμαιαν δεν ακουγα τοσες μλκιες και δεν ασχολιοσουν πισω απο την πλατη μου ολη την ωρα μαζι μου και μπροστα μου με σποντες υπονοούμενα και αηδιες ειλικρινα ουτε θα σου εδινα σημασια.
ο μπραμπ ειναι σοβαρος και εξυπνος. Για αγιο δεν τον κοβω αλλα εξω απο τα ρουχα του με ενα νικ που δεν ξερει απο το μπου δεν βγηκε στανταρ. κατσε κλαψε τωρα
γιατι δεν αυτοκτονείτε παρεαΠοιος ασχολειται με τον αλλον?
Εγω χθες εκανα ενα ποσταρισμα για τον γερο με το πιπινι στην φωτο που αναρτηθηκε, και αρχισες εναντιον μου τα "γελοιε, καραγκιοζη, ανοητε, σκατοψυχε" χωρις να σου εχω μιλησει καν.
Μηπως θελεις να μην σου απανταω, απο φοβο μην ξεκινησεις τις θριαμβολογιες οτι ασχολουμαι μαζι σου?
Οχι μωρε, χαλαρωσε, πλακα κάνω κι εγω.
Μπραμπ πηρες προαγωγη.ο μπραμπ ειναι σοβαρος και εξυπνος.
πω πω μλκα δεν εχεις γαμησει και θα την πληρωσω δευτεριατικα εγωΠοιος ασχολειται με τον αλλον?
Εγω χθες εκανα ενα ποσταρισμα για τον γερο με το πιπινι στην φωτο που αναρτηθηκε, και αρχισες εναντιον μου τα "γελοιε, καραγκιοζη, ανοητε, σκατοψυχε" χωρις να σου εχω μιλησει καν.
Μηπως θελεις να μην σου απανταω, απο φοβο μην ξεκινησεις τις θριαμβολογιες οτι ασχολουμαι μαζι σου?
Οχι μωρε, χαλαρωσε, πλακα κάνω κι εγω.
Εγω τα λεω παντως.και αγιος παιδια να τα λεμε αυτα![]()
Οντως το παρακανα. Δεν πρεπει να "τσιμπαω" τοσο. Συγνωμη. Καλη βδομαδα.πω πω μλκα δεν εχεις γαμησει και θα την πληρωσω δευτεριατικα εγω![]()
Δεν υπάρχει ούτε κακία ούτε ζήλεια.
Όλοι μπορούμε να ψωνίσουμε από ένα ιχθυοπωλείο.
Ε οχι και παιδι![]()
Kαλημέρες ....πολύ ζέστη αδ'ελφια , τυχεροί όσοι είναι στις παραλίες![]()