Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
κατάλαβα, θα αναστενάξει ο γλάμουρας![]()
Όχι ακόμα σε 10-15 μέρες με το καλό θα παρω τα πάνω μου

κατάλαβα, θα αναστενάξει ο γλάμουρας![]()
Και θα τους δώσετε τα κάτω σαςΌχι ακόμα σε 10-15 μέρες με το καλό θα παρω τα πάνω μου![]()
![]()
![]()
Όχι ακόμα σε 10-15 μέρες με το καλό θα παρω τα πάνω μου![]()
![]()
![]()
Ισως η καλυτερη μερα που εχω ζησει με εργαζομενη. Και αυτο ειναι πολυ επικινδυνο. Συναισθηματικα.Εεεεε ήθελαν ένα «φρεσκάρισμα» τα Αγγλικουλια σου![]()
![]()
![]()
Ποσά κομμάτια να γίνεις πια.....![]()
![]()
![]()
Τριςφευ
Και θα τους δώσετε τα κάτω σας![]()
![]()
![]()
![]()
να γυαλίσετε και τα άρβυλα γιατί βλέπω πάλι τάκο...![]()
Πάντα αγαπητέ... Τι σόι αγαπούληδες θα ήμασταν;Με σεβασμό και ευγένεια παντα![]()
Καληνύχτα αγαπητέ και καλή συνέχεια ες αύριον!!!Καληνυχτα κωλο-παιδακια. Εδω ειναι αργα και εγω κομματια.
Ισως η καλυτερη μερα που εχω ζησει με εργαζομενη. Και αυτο ειναι πολυ επικινδυνο. Συναισθηματικα.
Τα μέλη του νήματος πάντα ήταν ικανότατα στη σωστή χρήση της γλώσσας ;)Πέρασε τις εξετάσεις αγγλικών ο αγαπητός κωλόγερος!!! το νήμα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης!
Έφτασεεεεε![]()
Μερσί αγαπητέ θα είμαι φιγουρίνι στην πρωινή αναφορά![]()
ακουρευτος και αξυριστος....Προσέξτε μόνο τώρα που αλλάζει ο καιρός μην παρουσιαστείτε ακομβίωτος!!!
Πέρασε τις εξετάσεις αγγλικών ο αγαπητός κωλόγερος!!! το νήμα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης!
Εσείς κύριε θα απαλλαγείτε των κατηγοριών λόγω εξαίρετου χιούμορ!ακουρευτος και αξυριστος....
θα ειμαι και εγω....
Φευ!!!!
Προσέξτε μόνο τώρα που αλλάζει ο καιρός μην παρουσιαστείτε ακομβίωτος!!!
Μπορεί να ακυρωθεί η πρωινή αναφορά λόγω πολλών σελίδων στο νήμαακουρευτος και αξυριστος....
θα ειμαι και εγω....
Φευ!!!!