Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
23.036
Πόντοι
12.946
Βεβαίως και θέλουμε!
Οι καταδόσεις προσωπικών δεδομένων εκτιμώνται στο παρόν νήμα.
Λοιπόν συνεχώς ποστάρει νεαρές μελαμψές δεσποινίδες (και στις κριτικές βάζει και παραπάνω)
δείγμα μεγάλης κακογουστιάς  :vomit: :vomit: :vomit:
Επειδή μου έχει καταστρέψει την ψυχολογία και όχι μόνο  :headbang: :helpplea:
Υπενθυμίζω ότι η λέξη  sangre azul (αγγλικά blue blood) προήρθε από
την ισπανική άρχουσα τάξη η οποία τεκμηρίωνε την καταγωγή της επιδεικνύοντας τις φλέβες της που ήταν ευδιάκριτες κάτω από το λευκό δέρμα των εκπροσώπων της σε αντίθεση με των μελαψών Αράβων εισβολέων.
Οι Ισπανοί απλώς εξάπλωσαν την φράση, γιατί αυτή προϋπήρχε, αφού παντού η άρχουσα τάξη δεν εκτίθετο στον ήλιο και οι φλέβες της ήταν πιο ευδιάκριτες από των αγροτών και γενικά των εργαζομένων (ήτοι πλέμπας  :vomit:)

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Δεν είμεθα φιλανθρωπικό ίδρυμα και ως εκ τούτου δεν ικανοποιούμε επιθυμίες ...
Ούτε την "" τελευταία " επιθυμία ενός ...""μελλοθάνατου"" -(απερχόμενου)? Δεν ζητάω πολλά! Κάτι απλό, κάτι τέτοιο!

Συνημμένα

• oldphotosbikinivip01421761013.jpg
    oldphotosbikinivip01421761013.jpg
    53,3 KB · Εμφανίσεις: 14

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Λοιπόν συνεχώς ποστάρει νεαρές μελαμψές δεσποινίδες (και στις κριτικές βάζει και παραπάνω)
δείγμα μεγάλης κακογουστιάς  :vomit: :vomit: :vomit:
Επειδή μου έχει καταστρέψει την ψυχολογία και όχι μόνο  :headbang: :helpplea:
Υπενθυμίζω ότι η λέξη  sangre azul (αγγλικά blue blood) προήρθε από
την ισπανική άρχουσα τάξη η οποία τεκμηρίωνε την καταγωγή της επιδεικνύοντας τις φλέβες της που ήταν ευδιάκριτες κάτω από το λευκό δέρμα των εκπροσώπων της σε αντίθεση με των μελαψών Αράβων εισβολέων.
Οι Ισπανοί απλώς εξάπλωσαν την φράση, γιατί αυτή προϋπήρχε, αφού παντού η άρχουσα τάξη δεν εκτίθετο στον ήλιο και οι φλέβες της ήταν πιο ευδιάκριτες από των αγροτών και γενικά των εργαζομένων (ήτοι πλέμπας  :vomit:)
Ήμουν σίγουρος ότι δεν είχε σχέση με την αριστοκρατία! Συγχαρητήρια κύριε Ροντ για την έρευνα!

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Δύο ερωτήσεις κατ΄ αρχήν, που δεν έχουν σχέση με την ανακριτική διαδικασία, που τελεί υπό τον απόλυτο έλεγχο του κ. popov[=πγιότητα!].
α] Τι ομάδα είσθε; Εάν είσθε πινέζα, θα εκτιμηθεί δεόντως.
β] Γιατί επιλέξατε το νικ <καστράτο>, που συνειρμικά οδηγεί σε κάποια συμπεράσματα;
Γεννημένος ,oπως δήλωσα, διπλα από το μεγαλύτερο τηγάνι παγκοσμίως τότε γιατί με ερωτάται?Η απάντηση είναι ξεκάθαρη!
Όσο για το nickname μου λάτρης του Αρκά,και συμπτωματικά όταν έκανα εγγραφή στο bou διάβαζα τον Καστράτο

Συνημμένα

• 8740ba19-1371-4649-93d2-73752824588d_4.jpg
    8740ba19-1371-4649-93d2-73752824588d_4.jpg
    70,5 KB · Εμφανίσεις: 6

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
23.036
Πόντοι
12.946
Ήμουν σίγουρος ότι δεν είχε σχέση με την αριστοκρατία! Συγχαρητήρια κύριε Ροντ για την έρευνα!
Τον πρόδωσε η εμμονή του στις σκουρόχρωμες  :vomit:
και στα σφυροκοπήματα, μπουκαρίσματα κλπ  >:(

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Τον πρόδωσε η εμμονή του στις σκουρόχρωμες  :vomit:
και στα σφυροκοπήματα, μπουκαρίσματα κλπ  >:(
Υπάρχουν και άλλα στοιχεία τα οποία δεν είμαι εις θέσιν να αποκαλύψω λόγω του καθήκοντος σιωπής που μου επιβάλει ο υπερασπιστικός μου ρόλος! 

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
23.036
Πόντοι
12.946
Υπάρχουν και άλλα στοιχεία τα οποία δεν είμαι εις θέσιν να αποκαλύψω λόγω του καθήκοντος σιωπής που μου επιβάλει ο υπερασπιστικός μου ρόλος! 
Θα φανούν στην πορεία μόνα τους,
ελπίζω να αναρρώσει σύντομα ο κ. Τρίβης  και θα τα μάθουμε όλα  :sunglasses:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
δείγμα μεγάλης κακογουστιάς  :vomit: :vomit: :vomit:
Επειδή μου έχει καταστρέψει την ψυχολογία και όχι μόνο  :headbang: :helpplea:
Υπενθυμίζω ότι η λέξη  sangre azul (αγγλικά blue blood) προήρθε από
Οι Ισπανοί απλώς εξάπλωσαν την φράση, γιατί αυτή προϋπήρχε, αφού παντού η άρχουσα τάξη δεν εκτίθετο στον ήλιο και οι φλέβες της ήταν πιο ευδιάκριτες από των αγροτών και γενικά των εργαζομένων (ήτοι πλέμπας  :vomit:)

Εξαίρετος τεκμηρίωσις!
Όπερ έδει, δείξαι!

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Τι χαμπάρια «παλιοτομαρα»  :grin:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
23.036
Πόντοι
12.946

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.323
Πόντοι
19.795
Είμαστε όλοι αυτιά! Άλλωστε βρισκόμαστε στο νήμα των καταδόσεων!
Ειστε ολοι απαραδεκτοι. Δεν χρειαζεται αστυνομικο δαιμονιο, η, ανακριτικη ερευνα για να κατανοησετε το αυτονοητο. Και μονο οτι απο αυτο το νημα, ο μονος που εμπιστευτηκε ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Νικ Τριβε, και του ανεθεσε να ικανοποιησει κομμωτρια (συνηθισμενη στα μεγεθη του τρικυκλου), χωρις να φοβαται οτι πιθανον θα γινει ρεζιλι, αποδεικνυει και το ποιον του νεανια αυτου. :grin:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

Εάν θέλεις και άλλες πλεροφοριες μπορώ να σου πω ότι πριν κάποια χρόνια με είχε ξεμυαλίσει μια Βραζιλιάνα για την οποία είχα πάει στη Βραζιλία για σχεδόν ένα μήνα  :happy:
Μουλατα... σοκολατένια απόχρωση και με γνώσεις capoeira  :grin:
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Saudaces do Brazil!!!

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
23.036
Πόντοι
12.946
Ειστε ολοι απαραδεκτοι. Δεν χρειαζεται αστυνομικο δαιμονιο, η, ανακριτικη ερευνα για να κατανοησετε το αυτονοητο. Και μονο οτι απο αυτο το νημα, ο μονος που εμπιστευτηκε ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Νικ Τριβε, και του ανεθεσε να ικανοποιησει κομμωτρια (συνηθισμενη στα μεγεθη του τρικυκλου), χωρις να φοβαται οτι πιθανον θα γινει ρεζιλι, αποδεικνυει και το ποιον του νεανια αυτου. :grin:

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
κ. κωλο-γερος= Η φωνή της λογικής και της αλήθειας!

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

:hi:

popov νουμερο 2  :worship: :worship: :worship: :worship:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom