blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Σας ευχαριστώ κύριε, καλημέρα και σε εσάς. Μήπως έχετε κάποια φωτογραφία της μητέρας ή έστω της θείας της αγουριδας που μας σερβιρατε πρωί πρωί;;;

Σας ευχαριστώ κύριε, καλημέρα και σε εσάς. Μήπως έχετε κάποια φωτογραφία της μητέρας ή έστω της θείας της αγουριδας που μας σερβιρατε πρωί πρωί;;;
Μοιάζει και με Πομάκα. Να ρωτήσουμε τον κύριο Καστράτο αν και γενικά αρνείται να απαντήσει σε ερωτήματα!Σαν αρχαία Μαινάδα είναι αυτή ...![]()
Μοιάζει και με Πομάκα. Να ρωτήσουμε τον κύριο Καστράτο αν και γενικά αρνείται να απαντήσει σε ερωτήματα!
Ορίστε κύριε! Μόνο που θα σας στεναχωρήσω, γιατί την κύρια Veronica Zemanova την έχω στο σπίτι μου εδώ και έναν χρόνο!Μοιάζει και με Πομάκα. Να ρωτήσουμε τον κύριο Καστράτο αν και γενικά αρνείται να απαντήσει σε ερωτήματα!
Σας ευχαριστώ και πάλι κύριε. Ο θυμόσοφος λαός λέει πως η γριά η κότα έχει το ζουμί! Για τις αγουριδες λέει αλλά πράγματα.Το επιβεβαίωσα! Είσθε συγγενής του νηματοθέτη...
Τουλάχιστον εσείς έχετε καλύτερο γούστο στις μιλφ!![]()
Μήπως ενοικιάζετε το σπίτι σας;; Ενδιαφέρομαι!Ορίστε κύριε! Μόνο που θα σας στεναχωρήσω, γιατί την κύρια Veronica Zemanova την έχω στο σπίτι μου εδώ και έναν χρόνο!
Καλημέρα σας![]()
Το εχουμε πει χιλιες φορες. Δε υπαρχει δεσπονις Μαναρι. Η δεσποινις γραμματεας σας υπαρχει, που ειναι ΤΟ μαναρι.Δεν υπάρχει Μανάρι!
Ναι! Όταν είναι να την πάω διακοπές. Χρειάζομαι τα χρήματα, καταλαβαίνετε...Μήπως ενοικιάζετε το σπίτι σας;; Ενδιαφέρομαι!
Το εχουμε πει χιλιες φορες. Δε υπαρχει δεσπονις Μαναρι. Η δεσποινις γραμματεας σας υπαρχει, που ειναι ΤΟ μαναρι.
ΚαλόΝαι! Όταν είναι να την πάω διακοπές. Χρειάζομαι τα χρήματα, καταλαβαίνετε...![]()
![]()
![]()
Αλλά και πάλι μόνος σας θα μείνετε.
Και την κυρια Πιτσα οταν σας την πηρε ο κυριος Βρασιδας, με ποιαν την αντικαταστησατε;Ερωτήστε λοιπόν αυτούς που με ξέρουν για να σας πουν εάν έχω γραμματέα...![]()
Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτή η κυρία μανάρι, αν υπάρχει όμως είμαι σίγουρος ότι κάθε πρωί φταρνίζεται η γυναίκα!Ερωτήστε λοιπόν αυτούς που με ξέρουν για να σας πουν εάν έχω γραμματέα...![]()
Και την κυρια Πιτσα οταν σας την πηρε ο κυριος Βρασιδας, με ποιαν την αντικαταστησατε;![]()
Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτή η κυρία μανάρι, αν υπάρχει όμως είμαι σίγουρος ότι κάθε πρωί φταρνίζεται η γυναίκα!
Να ξεκινήσετε με απλές ασκήσεις αγγλικών. This is a cat, this is a boy, this is my dick now suck on it!Σημερα λεω να δωσω μια δευτερη ευκαιρια στην Αγγλικου. Καθησα κα διαβασα εντατικα εχθες το βραδι, μου εκανε ιδιαιτερα μια Βιετναμεζα, καλη επαγγελματιας, καμμια σχεση ομως με το gfe που εχουν στο DNA τους οι Ταυλανδεζες.