Καλησπέρα σας.
Θα σας διηγηθώ μια ιστορία.
Στις 12/2/19 (το θυμάμαι λόγω μιας συνομιλίας που είχα και δεν ήθελα να διακόψω), ξαφνικά με έπιασε ένας πόνος στο νεφρό. Όσο μιλούσα ο πόνος δυνάμωνε και έφτασε σύντομα να πονάει εκτός του νεφρού και η κοιλιακή χώρα χαμηλά.
Πήρα κάποια παυσίπονα με την ελπίδα να σταματήσει και αργότερα αφού τελείωσε η συνομιλία μου διπλωθηκα από τους πόνους και κατέληξα στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε κολικός νεφρού.
Ενέσιμο κοκτέιλ και συνήλθα ακολουθώντας τη φαρμακευτική αγωγή που μου έδωσαν.
Φυσικά επισκέφθηκα ιδιωτικό γιατρό (ουρολόγο) και εφόσον κι αυτός διέγνωσε το ίδιο, έγραψε μια αξονική.
Άφησα λίγες μέρες για να την κάνω εφόσον έπαιρνα φάρμακα και Παρασκευή παίρνω αποτελέσματα.
Έγραφε κάτι για νεφρά κάτι για ελαφρά βουβονοκηλη και κάτι για έντερο. Ακαταλαβιστηκα όλα
Να διευκρινίσω ότι ο πόνος στην κοιλιακή χώρα δεν έχει υποχωρήσει όλον αυτόν τον καιρό και σήμερα πήρα όλες τις ειδικότητες σβαρνα να τα μαζέψω όλα μαζί να δω προσδόκιμο ζωής
Αποτέλεσμα να βρίσκομαι πλέον σε νοσοκομείο με ενδοφλέβια αντιβίωση εφόσον βρέθηκε κάτι αρκετά σοβαρό.
Γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Για να μην αφήνετε τον παραμικρο πόνο χωρίς να τον ψάξετε. Να μην αρκειστε σε μια ειδικότητα και να κάνετε εξετασεις όσο κι αν κοστίζουν.
Όσο για το αποτέλεσμα; Θα δείξει.
Δεν χρειάζεται να με πάρει κανένας τηλέφωνο. Μόλις τελειώσει η νοσηλεία μου θα πάρω εγώ.
Αν δεν πάρω σε μερικές μέρες κανέναν σας, μπορείτε να τελεσετε ένα τρισάγιο στο νήμα ή ένα μνημόσυνο.
Να είστε καλά όλοι.
Νικοτριβης