Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.070
Πόντοι
2.606
52940680_2543989958946852_7420964362271064064_n.jpg

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.563
Πόντοι
12.946
Άδικη κοινωνία! Πάντως δεν ήταν και τόσο άδικες οι εις βάρος σας κατηγορίες.

Δε πρόκειται να βρούνε αποδεικτικά στοιχεία εκτός αν μου ξεφύγουν όσο και να ψάχνουν  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Καλησπέρα σας.

Θα σας διηγηθώ μια ιστορία.
Στις 12/2/19 (το θυμάμαι λόγω μιας συνομιλίας που είχα και δεν ήθελα να διακόψω), ξαφνικά με έπιασε ένας πόνος στο νεφρό. Όσο μιλούσα ο πόνος δυνάμωνε και έφτασε σύντομα να πονάει εκτός του νεφρού και η κοιλιακή χώρα χαμηλά.
Πήρα κάποια παυσίπονα με την ελπίδα να σταματήσει και αργότερα αφού τελείωσε η συνομιλία μου διπλωθηκα από τους πόνους και κατέληξα στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε κολικός νεφρού.
Ενέσιμο κοκτέιλ και συνήλθα ακολουθώντας τη φαρμακευτική αγωγή που μου έδωσαν.

Φυσικά επισκέφθηκα ιδιωτικό γιατρό (ουρολόγο) και εφόσον κι αυτός διέγνωσε το ίδιο, έγραψε μια αξονική.
Άφησα λίγες μέρες για να την κάνω εφόσον έπαιρνα φάρμακα και Παρασκευή παίρνω αποτελέσματα.
Έγραφε κάτι για νεφρά κάτι για ελαφρά βουβονοκηλη και κάτι για έντερο. Ακαταλαβιστηκα όλα  :grin:

Να διευκρινίσω ότι ο πόνος στην κοιλιακή χώρα δεν έχει υποχωρήσει όλον αυτόν τον καιρό και σήμερα πήρα όλες τις ειδικότητες σβαρνα να τα μαζέψω όλα μαζί να δω προσδόκιμο ζωής  :2funny:

Αποτέλεσμα να βρίσκομαι πλέον σε νοσοκομείο με ενδοφλέβια αντιβίωση εφόσον βρέθηκε κάτι αρκετά σοβαρό.

Γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Για να μην αφήνετε τον παραμικρο πόνο χωρίς να τον ψάξετε. Να μην αρκειστε σε μια ειδικότητα και να κάνετε εξετασεις όσο κι αν κοστίζουν.

Όσο για το αποτέλεσμα; Θα δείξει.
Δεν χρειάζεται να με πάρει κανένας τηλέφωνο. Μόλις τελειώσει η νοσηλεία μου θα πάρω εγώ.

Αν δεν πάρω σε μερικές μέρες κανέναν σας, μπορείτε να τελεσετε ένα τρισάγιο στο νήμα ή ένα μνημόσυνο.  :priest: :priest:

Να είστε καλά όλοι.  :hi:

Νικοτριβης

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.563
Πόντοι
12.946

Περαστικά και ελπίζω να τα πούμε σύντομα.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.760
Πόντοι
606
οτι χρειαστεις βαρα τηλεφωνο.
ειμαι σε αποσταση αναπνοης..

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.545
Πόντοι
28.246
Περαστικα Νικ! Ο,τι χρειαστεις βαρα τηλεφωνο και ετρεξα αμεσως!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.156
Πόντοι
5.506
Καλησπέρα σας.

Θα σας διηγηθώ μια ιστορία.
Στις 12/2/19 (το θυμάμαι λόγω μιας συνομιλίας που είχα και δεν ήθελα να διακόψω), ξαφνικά με έπιασε ένας πόνος στο νεφρό. Όσο μιλούσα ο πόνος δυνάμωνε και έφτασε σύντομα να πονάει εκτός του νεφρού και η κοιλιακή χώρα χαμηλά.
Πήρα κάποια παυσίπονα με την ελπίδα να σταματήσει και αργότερα αφού τελείωσε η συνομιλία μου διπλωθηκα από τους πόνους και κατέληξα στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε κολικός νεφρού.
Ενέσιμο κοκτέιλ και συνήλθα ακολουθώντας τη φαρμακευτική αγωγή που μου έδωσαν.

Φυσικά επισκέφθηκα ιδιωτικό γιατρό (ουρολόγο) και εφόσον κι αυτός διέγνωσε το ίδιο, έγραψε μια αξονική.
Άφησα λίγες μέρες για να την κάνω εφόσον έπαιρνα φάρμακα και Παρασκευή παίρνω αποτελέσματα.
Έγραφε κάτι για νεφρά κάτι για ελαφρά βουβονοκηλη και κάτι για έντερο. Ακαταλαβιστηκα όλα  :grin:

Να διευκρινίσω ότι ο πόνος στην κοιλιακή χώρα δεν έχει υποχωρήσει όλον αυτόν τον καιρό και σήμερα πήρα όλες τις ειδικότητες σβαρνα να τα μαζέψω όλα μαζί να δω προσδόκιμο ζωής  :2funny:

Αποτέλεσμα να βρίσκομαι πλέον σε νοσοκομείο με ενδοφλέβια αντιβίωση εφόσον βρέθηκε κάτι αρκετά σοβαρό.

Γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Για να μην αφήνετε τον παραμικρο πόνο χωρίς να τον ψάξετε. Να μην αρκειστε σε μια ειδικότητα και να κάνετε εξετασεις όσο κι αν κοστίζουν.

Δεν χρειάζεται να με πάρει κανένας τηλέφωνο. Μόλις τελειώσει η νοσηλεία μου θα πάρω εγώ.

Αν δεν πάρω σε μερικές μέρες κανέναν σας, μπορείτε να τελεσετε ένα τρισάγιο στο νήμα ή ένα μνημόσυνο.  :priest: :priest:

Νικοτριβης

Περαστικα τυπε, μη μασας, το χειροτερο ειναι να πηγαινει παντα το μυαλο μας στο χειροτερο. Και συμφωνω απολυτα για την προληψη.

Υ.Γ. Φυλαξου απο τις νοσοκομες.  :grin:

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Περαστικά φίλε. Ελπίζω να έχεις κάποιον δικό σου δίπλα σου να σε βοηθά.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Νικόλα κανε υπομονή! Όλα θα πάνε καλά!!!  :grouphug: :grouphug: :grouphug:

Άντε γιατι μας περιμένουν οι κομμώτριες  :grin:

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.078
Πόντοι
5.696
Nick εύχομαι να τελειώσει η περιπέτεια σου σύντομα και εσύ να είσαι δυνατότερος και σοφότερος... :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλησπέρα σας.

Νικοτριβης

Όλα καλά θα πάνε!
Μερικές φορές είναι πιο δύσκολα τα πράγματα και άλλες φορές πιο εύκολα. Το θέμα είναι το αποτέλεσμα να είναι καλό και θα είναι καλό!
Πρέπει να αφαιρούμε από την ζωή μας όλα όσα μας ενοχλούν. Έμψυχα και άψυχα...
Περαστικά και αναμένω ιδιωτική έγγραφη ενημέρωση.  :hi:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.545
Πόντοι
28.246
Καλημέρα διαλυμένοι!  :grin: