Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
την μπιφτεκωσες την αγγλικου θειε?
Με την Αγγλικου εχθες παταγωδης αποτυχια. Σκεφτομουνα ολη τη μερα με το κατω κεφαλι, και την πηδηξα με το πανω.
Κατι το προφυλακτικο που ηταν 53,5 χιλ. αντι 56, κατι το οτι για πρωτη φορα στη ζωη μου βρηκα πατο στο πηγαδι και πονεσα, συν που ολη την ημερα την ειχα στο μυαλο μου, συν το οτι δεν μου εβγαζε καθολου πουτανια, επι 1 ωρα και 10 λεπτα το ξεμουνιασα το κοριτσακι, και στο τελος εχυσα με μαλακια στα βυζακια του ενω αυτη μου εγλειφε τα αρχιδια. Εβαλε και τα κλαματα ζητωντας συγγνωμη που δεν μπορεσε να με κανει να χυσω κανονικα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Μαλλιστα φοβηθηκα οτι ηρθε το τελος και ετρεξα σημερα στην θεραπωντα ιατρο, η οποια με συνοπτικες διαδικασιες εδωσε λυση στο προβλημα μου. :takethis:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.576
Πόντοι
5.506
Με την Αγγλικου εχθες παταγωδης αποτυχια. Σκεφτομουνα ολη τη μερα με το κατω κεφαλι, και την πηδηξα με το πανω.
Κατι το προφυλακτικο που ηταν 53,5 χιλ. αντι 56, κατι το οτι για πρωτη φορα στη ζωη μου βρηκα πατο στο πηγαδι και πονεσα, συν που ολη την ημερα την ειχα στο μυαλο μου, συν το οτι δεν μου εβγαζε καθολου πουτανια, επι 1 ωρα και 10 λεπτα το ξεμουνιασα το κοριτσακι, και στο τελος εχυσα με μαλακια στα βυζακια του ενω αυτη μου εγλειφε τα αρχιδια. Εβαλε και τα κλαματα ζητωντας συγγνωμη που δεν μπορεσε να με κανει να χυσω κανονικα
:embarrased:
στηριζω θειε..

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Μαλλιστα φοβηθηκα οτι ηρθε το τελος και ετρεξα σημερα στην θεραπωντα ιατρο, η οποια με συνοπτικες διαδικασιες εδωσε λυση στο προβλημα μου. :takethis:
Πως στην... έδωσε την λύση  :knockinb: ?Και μάλιστα με  :fuck1: συνοπτικές διαδικασίες!!

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

:grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

Πρέπει παντοτε να αφήνουμε το κάτω κεφάλι να κάνει του κεφαλιού του  :S :woldman:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Πως στην... έδωσε την λύση  :knockinb: ?Και μάλιστα με  :fuck1: συνοπτικές διαδικασίες!!
Το μυαλο ειναι μυστηριο πραγμα, ειδικα στην ηλικια μας, οσον αφορα το σεξ. Απλως η θεραπευτρια παρολο που ηταν ξεπετα, μου εβγαλε μια πουτανια, που με εξηταρισε. Λιγο μποντι του μποντι μασσαζ με τα βυζια της, λιγη αεροπιπα (γι αυτο λεω ηταν ξεπετα) με καβαλησε απο πανω και με ξεπεταξε με συνοπτικες διαδικασιες.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Το μυαλο ειναι μυστηριο πραγμα, ειδικα στην ηλικια μας, οσον αφορα το σεξ. Απλως η θεραπευτρια παρολο που ηταν ξεπετα, μου εβγαλε μια πουτανια, που με εξηταρισε. Λιγο μποντι του μποντι μασσαζ με τα βυζια της, λιγη αεροπιπα (γι αυτο λεω ηταν ξεπετα) με καβαλησε απο πανω και με ξεπεταξε με συνοπτικες διαδικασιες.

Μεγάααααλες κουφάλες οι θεραπευτριες  :grin:

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Συμπεραίνω ότι η θεραπεύτρια σου θα είναι γυναίκα της εκκλησίας,μια και τηρεί τα "γραφάς"

Δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν

Και περιήγεν ο Ιησούς τας πόλεις πάσας και τας κώμας, διδάσκων εν ταις συναγωγαίς αυτών και κηρύσσων το ευαγγέλιον της βασιλείας και θεραπεύων πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν.(απόσπασμα από το Κατά Ματθαίον ευαγγέλιο)
  :priest: :priest: :priest: :priest:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Συμπεραίνω ότι η θεραπεύτρια σου θα είναι γυναίκα της εκκλησίας,μια και τηρεί τα "γραφάς"

Δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν

Και περιήγεν ο Ιησούς τας πόλεις πάσας και τας κώμας, διδάσκων εν ταις συναγωγαίς αυτών και κηρύσσων το ευαγγέλιον της βασιλείας και θεραπεύων πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν.(απόσπασμα από το Κατά Ματθαίον ευαγγέλιο)
  :priest: :priest: :priest: :priest:
Εδω ολες οι θεραπευτριες ειναι της εκκλησιας
Της Βουδιστικης  :grin:

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Φάγαμε γκολ;;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Άρα δικαιολογημένα κάποιοι   :woldman: :woldman: :woldman: αλλάζουν θρησκεία στα ... (γεράματα) δεύτερα νιάτα.!

Εσείς κ. Καστράτο γίνατε βλέπω τακτικός στο νήμα μας. Μήπως πήρατε αρκετό θάρρος
και είναι ώρα πλέον να περάσετε από τεστάρισμα;  >:(
Εδώ δεν είμεθα μπάτε σκύλοι αλέστε και αν νομίζετε ότι μπορείτε έτσι να μπουκάρετε,
όποτε θέλετε, είστε γελασμένος... >:(  :woldman:

Λοιπόν, είστε διατεθειμένος να δοκιμαστείτε; Αν ναί, θα έχετε μια και μόνη ευκαιρία.
Αλλιώς, καλό θα ήταν να μας αδειάσετε από τώρα τη γωνιά... >:(  

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Εσείς κ. Καστράτο γίνατε βλέπω τακτικός στο νήμα μας. Μήπως πήρατε αρκετό θάρρος
και είναι ώρα πλέον να περάσετε από τεστάρισμα;  >:(
Εδώ δεν είμεθα μπάτε σκύλοι αλέστε και αν νομίζετε ότι μπορείτε έτσι να μπουκάρετε,
όποτε θέλετε, είστε γελασμένος... >:(  :woldman:

Λοιπόν, είστε διατεθειμένος να δοκιμαστείτε; Αν ναί, θα έχετε μια και μόνη ευκαιρία.
Αλλιώς, καλό θα ήταν να μας αδειάσετε από τώρα τη γωνιά... >:( 
Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού .
     :hi: :hi:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι