barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.220
- Πόντοι
- 5.506
Ανεψιό έχω τον κ. Astatos123 καίτοι είναι σκώληξ [άρης], ως σκώληξ είναι και ο κ. barock άλλωστε, ο οποίος όμως δεν είναι ανεψιός μου. >![]()
Καλημέρα ΘΕΙΕ μου. :S :S :S
Ανεψιό έχω τον κ. Astatos123 καίτοι είναι σκώληξ [άρης], ως σκώληξ είναι και ο κ. barock άλλωστε, ο οποίος όμως δεν είναι ανεψιός μου. >![]()
Καλημέρα ΘΕΙΕ μου. :S :S :S
εχεις μπλεξει με αυτην την παλιοπαρεα θειε μου? :S :S :SΩς ο νηματοθέτης έχει προείπει, δεν θα διαβούμε τον Ρουβικώνα ποτέ!![]()
Κάπου άκουσα ότι δίνονται δωρεάν μαθήματα Η.Υ. σε άτομα 3ης ηλικίας (και βάλε)Το ειδικό φορτηγό αγοράστηκε...!
Ο Σειρηνακης κρατάει παντα το λογο του![]()
(Δεν ισιώνει η πουτανα η φωτογραφία με τίποτα![]()
![]()
)
Καλημέρα σε όλα τα καλά παιδιά και ειδικότερα στον κ.Κωλόγερο που μας κάνει υπερήφανους στας Απω Ανατολάς.
![]()
![]()
Θείος σας είναι ο κ. troubakhs μου. >![]()
Ως ο νηματοθέτης έχει προείπει, δεν θα διαβούμε τον Ρουβικώνα ποτέ!![]()
εχεις μπλεξει με αυτην την παλιοπαρεα θειε μου? :S :S :S
Σκατά το κάναμε το σοι (μου μέσα). :S :S :S
Ως ο νηματοθέτης έχει προείπει, δεν θα διαβούμε τον Ρουβικώνα ποτέ!![]()
θειε πετας και τρικακια?Όχι, παιδί μου.
Στις 10 Ιανουαρίου του 49 π.Χ., ο Ιούλιος Καίσαρας διέσχισε τον ποταμό Ρουβίκωνα και κήρυξε πόλεμο εναντίον της Ρωμαϊκής Συγκλήτου και του πρώην συμμάχου του, Πομπήιου. Στη Ρώμη σύντομα διαπίστωσαν ότι «διέβη τον Ρουβίκωνα», δηλαδή επέλεξε τον πόλεμο. Ήταν μια πράξη τόσο σημαντική, που η φράση έμεινε συμβολικά στην καθημερινή γλώσσα των ευρωπαϊκών λαών. Τότε λέγεται πως ακούστηκε από το δεινό ρήτορα, πολεμιστή και πολιτικό, άλλη μία απ’ τις ιστορικές του ρήσεις: «Ο κύβος ερρίφθη»!...
Διαβάστε όλο το άρθρο:
Γι αυτό μας αποφεύγει η ΘΕΙΑ ερι τελευταίως;;
Κάπου άκουσα ότι δίνονται δωρεάν μαθήματα Η.Υ. σε άτομα 3ης ηλικίας (και βάλε)
Ορίστε![]()
Καλημέρα σε όλα τα καλά παιδιά και ειδικότερα στον κ.Κωλόγερο που μας κάνει υπερήφανους στας Απω Ανατολάς.
![]()
![]()
Κάπου άκουσα ότι δίνονται δωρεάν μαθήματα Η.Υ. σε άτομα 3ης ηλικίας (και βάλε)
Ορίστε![]()