κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.178
- Πόντοι
- 19.795
την μπουμπουνισες παλι θειε ε?
Μιλάμε εκεί θα έχουν μόνιμη καταιγίδα αυτές τις μέρες από τα μπουμπουνητά!!!την μπουμπουνισες παλι θειε ε?
Παει και αυτη Τρουμπι. Στο ξεπροβοδισμα ομως μεσα σε ενα 7/11 ειδα την καθηγητρια μου των αγγλικων. Ολοιδια. Με τα γιαλακια της, το σεμνο υφακι, και το συντηρητικο ντυσιμο. 23 ετων την γαμουσε ο φιλολογος, τοτε.την μπουμπουνισες παλι θειε ε?
Και για οσους δεν εχουν ερθει Ταυλανδη, το γαμησι λεγεται μπουμ-μπουμΜιλάμε εκεί θα έχουν μόνιμη καταιγίδα αυτές τις μέρες από τα μπουμπουνητά!!!
Τυχαίο; Δε νομίζωΚαι για οσους δεν εχουν ερθει Ταυλανδη, το γαμησι λεγεται μπουμ-μπουμ![]()
κρατα δυναμεις θειε...κανε μας περηφανους....Παει και αυτη Τρουμπι. Στο ξεπροβοδισμα ομως μεσα σε ενα 7/11 ειδα την καθηγητρια μου των αγγλικων. Ολοιδια. Με τα γιαλακια της, το σεμνο υφακι, και το συντηρητικο ντυσιμο. 23 ετων την γαμουσε ο φιλολογος, τοτε.
Δεν περιμενα οτι ηταν του επαγγελματος, αλλα εδω σε αυτη τη περιοχη, ολες ειναι. Της πηρα το τηλεφωνο της για αυριο. Οσο σκεφτομαι την αυριανη φαση, καθομαι και τον παιζω.
Ευτυχως που το οκταποντο θεωρειται μεγαλο στην Ασια και δεν γινομαστε ρεζιλι.κρατα δυναμεις θειε...κανε μας περηφανους....
Έτσι και πάει ο Τζίμης θα του χτίσουν ναόΕυτυχως που το οκταποντο θεωρειται μεγαλο στην Ασια και δεν γινομαστε ρεζιλι.![]()
Είστε τυχερός κύριε! Εγώ ακόμα ψάχνω υποκατάστατο για την αγγλικού μου!Παει και αυτη Τρουμπι. Στο ξεπροβοδισμα ομως μεσα σε ενα 7/11 ειδα την καθηγητρια μου των αγγλικων. Ολοιδια. Με τα γιαλακια της, το σεμνο υφακι, και το συντηρητικο ντυσιμο. 23 ετων την γαμουσε ο φιλολογος, τοτε.
Δεν περιμενα οτι ηταν του επαγγελματος, αλλα εδω σε αυτη τη περιοχη, ολες ειναι. Της πηρα το τηλεφωνο της για αυριο. Οσο σκεφτομαι την αυριανη φαση, καθομαι και τον παιζω.
Γαμώτο, εγώ έμαθα αγγλικά άνευ διδασκάλουΕίστε τυχερός κύριε! Εγώ ακόμα ψάχνω υποκατάστατο για την αγγλικού μου!
Μέχρι αύριο κάντε μια επανάληψη στους χρόνους των ρημάτων να την εντυπωσιάσετεΜολις ειχα και μυνημα επιβεβαιωσης για αυριο. Ενας θεος ξερει πως συγκρατιεμαι και δεν της λεω να ερθει στο δωματιο τωρα. Θα τον κανω λαστιχο μεχρι αυριο.![]()
Ελπιζω να μην απογοητευτω αυριο και απομυθοποιηθει η παιδικη μου ηλικια.Είστε τυχερός κύριε! Εγώ ακόμα ψάχνω υποκατάστατο για την αγγλικού μου!
βαστα γεροντα.....Μολις ειχα και μυνημα επιβεβαιωσης για αυριο. Ενας θεος ξερει πως συγκρατιεμαι και δεν της λεω να ερθει στο δωματιο τωρα. Θα τον κανω λαστιχο μεχρι αυριο.![]()
Ευτυχως εδω ομιλειται η Αγγλοισαανικη διαλεκτος που την εχω σπουδασει στο πανεπιστημιο. Ειναι μια τοπικη διαλεκτος της Ταυλανδης.Μέχρι αύριο κάντε μια επανάληψη στους χρόνους των ρημάτων να την εντυπωσιάσετε![]()