life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Βασικεs αρχεs γραμματικηsΑυτα μαθαινα κι εγω την προηγουμενη δεκαετια.
Αααααχ....
Βασικεs αρχεs γραμματικηsΑυτα μαθαινα κι εγω την προηγουμενη δεκαετια.
Αααααχ....
λετε να κανουμε θεματικες; πχ σημερα να μιληκουμε για τον κυριο διομηδη; που ποτε δεν εχω καταλαβει τι ειναι τιθελει τι εννοει τι επιδιωκει; ωραια ιδεα ειχες δευκαΑγαπητέ κ. νηματοθέτη, κάντε ένα νήμα του τύπου, περιγράψτε έναν πούτσο για την Έρη, να αποκτήσει επιτέλους εικόνα. Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία που το δέος για τον πούτσο την έχει κάνει ανδρομάχη.
Κι αν μαs μεινει στα χερια??? Να εχουμε και τυψειs????? Αυτο οχι οχιΑγαπητέ κ. νηματοθέτη, κάντε ένα νήμα του τύπου, περιγράψτε έναν πούτσο για την Έρη, να αποκτήσει επιτέλους εικόνα. Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία που το δέος για τον πούτσο την έχει κάνει ανδρομάχη.
Αγαπητέ κ. νηματοθέτη, κάντε ένα νήμα του τύπου, περιγράψτε έναν πούτσο για την Έρη, να αποκτήσει επιτέλους εικόνα. Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία που το δέος για τον πούτσο την έχει κάνει ανδρομάχη.
εμενα με εβαλαν να τα διαβασω, και εγω μπλιζ μπλιζακι ειμαι αναρχος ανθρωπος και δεν ηθελα αλλα σε μια φαση ενα βραδυ αργα που με τριβελιζε το παθος να βγω η να μεινω στα παπλωματα πηρα το κληρονομικο και επαθα σοκ (δεν καταλαβαινα τιποτα) χαχαχαχαχαχαχααχαχ αλλα ειναι καλος αν εμαθα κληρονομικο το οφειλω τον κυριο μπαληΟ καλυτερος, κυρια.
Τα συγγραμματα του ηταν το δωρο του νονου μου οταν περασα στη Σχολη.
Ελα στην παρεα μαs φανταρε.........Κι αυτο εχει γινει τραγουδι
Γεια σας
καλως το παιδι, γνωριζεις κατι για τον κυριο διομηδη; αν ναι μπορεις να το καταθεσεις
Γεια σας
εμενα με εβαλαν να τα διαβασω, και εγω μπλιζ μπλιζακι ειμαι αναρχος ανθρωπος και δεν ηθελα αλλα σε μια φαση ενα βραδυ αργα που με τριβελιζε το παθος να βγω η να μεινω στα παπλωματα πηρα το κληρονομικο και επαθα σοκ (δεν καταλαβαινα τιποτα) χαχαχαχαχαχαχααχαχ αλλα ειναι καλος αν εμαθα κληρονομικο το οφειλω τον κυριο μπαλη
πηγες σακη μωρη πγιοτητα?Sakis yeah
Δεν μας παρακολουθειτε.
Στις πρωτες σελιδες τις επιδειξαμε σωρεια πεων κ ενθουσιασθηκε.
Sakis yeah
Εγω τωρα τραγουδαω το αλλο...Ελα στην παρεα μαs φανταρε.........Κι αυτο εχει γινει τραγουδι
Σαν τι?καλως το παιδι, γνωριζεις κατι για τον κυριο διομηδη; αν ναι μπορεις να το καταθεσεις
Με το μαλακό και σιγά σιγά, μη χυμήξει ξάφνου σε κανέναν ανυποψίαστο.
Sakis yeah