spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 15.235
- Πόντοι
- 18.546
Μην το προσεγγίζετε έτσι. Σκεφτείτε ότι και με τα λεγόμενα στανταρακια κάποτε υπήρξε πρώτη φορά.
Έπρεπε να στείλεις τον 25ποντο να δοκιμάσεισωστός!!! αν δεν δοκιμάσεις δεν ξέρεις, τέλος πάντων πάμε για άλλα...
Δεν έχουν κλείσει τα τορεντάδικα Κύριε. Λειτουργούν κανονικότατα.Καλημέρα κ Wallace. Έχω μείνει αρκετά πίσω από τότε που κλείσανε τα τορενταδικα. Το έχω σε κακό να πληρώσω για ταινία.
Έπρεπε να στείλεις τον 25ποντο να δοκιμάσει
έχει σώσει τόσους συναγωνιστές![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα σας κύριεΔεν έχουν κλείσει τα τορεντάδικα Κύριε. Λειτουργούν κανονικότατα.
Καλημέρα σας κύριε
και σε μένα λειτουργούν
Που έχει καλό μέλι...να δοκιμάσω και εγώ...??δεν το σκεύτικα, αλλή φορά θα βάζω αυτόν να δοκιμάζει![]()
Που έχει καλό μέλι...να δοκιμάσω και εγώ...??
Καλημέρα..![]()
Δεν χρειάζεται να κατεβασεις την ταινία...Εδώ μπορείς να την δείς κατευθείαν..Καλημέρα σας κύριε
και σε μένα λειτουργούν
Δεν χρειάζεται να κατεβασεις την ταινία...Εδώ μπορείς να την δείς κατευθείαν..
Καλημέρα..![]()
Δυστυχώς είμαστε μεγάλης ηλικίας και παρακολουθούμε τις ταινίες με τον παλιό τρόπο![]()
Τι να πούμε κι εμείς...![]()
http://[URL unfurl="true"]www.quotemaster.org/images/a8/a8ca656c30b926d4d2cda2e9bfa5d6c6.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μάλιστα, 7ο βιβλίο από την Πολιτεία
Ενδιαφέρον :hi:
Ολο γκρινια ο κυριος νηματοθετης το πρωι. Αλλα ακομη και αυτος απεχει απο τις εργασιες του νηματος.:smoking:![]()
Ολο γκρινια ο κυριος νηματοθετης το πρωι. Αλλα ακομη και αυτος απεχει απο τις εργασιες του νηματος.
Δεν υπαρχει Μαναρι. Ενα μαναρι γραμματεας, υπαρχει.Τού έχει πάρει τα μυαλά η Μανάρι![]()