amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.270
- Πόντοι
- 22.785
. λέγε λέγε κ βλιτζ , θα ψήσεις ΚΑΙ τον εαυτό σου ...
. λέγε λέγε κ βλιτζ , θα ψήσεις ΚΑΙ τον εαυτό σου ...
Κύριοι στείλτε επείγουσα βοήθεια, η Ωκεανίς με απέκλεισε στο κέντρο της Αθήνας... :helpsos:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.......
......... Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι.
Αλί αλί και τρισαλί!!!!!!!Απελπισμένη νεαρά περιμένει εναγωνίως την επιστροφή του κυρίου Τζιμ στο νησί!
Από την αρχή είχε φανεί ότι θα αναρριχηθείτε ταχέως εις την Ιεραρχίαν του νήματος!![]()
Σας κάνω γνωστό ότι η παρούσα [αξιοκρατική] θέσις σας εις την Ιεραρχίαν του νήματος είναι εις τον πάτον του βαριλίου [βαρελίου].
Να βαλω και εγω μια;Καλημερα
Γαματη φωτο![]()
Να βαλω και εγω μια;![]()
Ναι γιατί στην κριτική σας είστε αλλιώςΛιακο είμαι καλό παιδί εδώ![]()
Άρα δεν είστε εξ αυτών που ερωτούν στην ψηφοφορία τι σημαίνει γκόμενα!!!Αναμενουμε και την κριτικη του νηματοθετη μας, ο οποιος ψαχνει να βρει γκομενα. (Το μαναρι ειναι το αισθημα του-αλλο η γκομενα, αλλο το αισθημα.)![]()
Αργεί η κριτική, αργεί όμως και η selfie...Αναμενουμε και την κριτικη του νηματοθετη μας, ο οποιος ψαχνει να βρει γκομενα. (Το μαναρι ειναι το αισθημα του-αλλο η γκομενα, αλλο το αισθημα.)![]()
Ήμαρτον!!! υπερήλικες άνθρωποι και δεν ξέρουν τι σημαίνει γκόμενα?Άρα δεν είστε εξ αυτών που ερωτούν στην ψηφοφορία τι σημαίνει γκόμενα!!!
Μπορεί να το ξέχασαν...Ήμαρτον!!! υπερήλικες άνθρωποι και δεν ξέρουν τι σημαίνει γκόμενα?
θα σας έλεγα αλλά δεν θα το αντέξετε :S
Δεν ξεχνιούνται τα μαρτύρια αγαπητέ :S :S :SΜπορεί να το ξέχασαν...
Την εβαλα για δευτερη φορα, αλλα διαγραφεταιΑργεί η κριτική, αργεί όμως και η selfie...
Πρόλαβα και την είδα κι ένα έχω να πωΤην εβαλα για δευτερη φορα, αλλα διαγραφεται![]()
Επιλέγω το 4!!!!!!!!!!!!!!!Δεν ξεχνιούνται τα μαρτύρια αγαπητέ :S :S :S
1.να θέλεις να φας τα κοψίδια με τα μπυρόνια και μετά μόλις αράξεις
να το τηλέφωνο, θα με βγάλεις για καφέ?
2. τι δώρο θα μου πάρεις (γενέθλια, γιορτές, επετείους, Αγ. Βαλεντίνοι κλπ)
3. να μη μπορείς να δεις μπάλα με την ησυχία σου
4. ζήλιες και πολλά άλλα
5. το τελικό χτύπημα σταρχίδια, πότε θα γνωρίσεις τους δικούς μου![]()
![]()
...Ευτυχώς γλυτώσαμε![]()
Επιλέγω το 4!!!!!!!!!!!!!!!