iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Δεν το κατάλαβα. Κάνω τηνΜιλάμε και για τα χάλια σου μαζί αν δεν το κατάλαβες.
Δεν το κατάλαβα. Κάνω τηνΜιλάμε και για τα χάλια σου μαζί αν δεν το κατάλαβες.
Μην ανησυχείτε, τότε θα είμαστε όλοι μαζί μια παρέαναι αλλά στο τέλος θα μας πάρει όλους οι μπάλα
Αληθές!Η Σάρα η Μάρα και το κακό συναπάντημα γίναμε εδω μέσα
ΝίναΑφαιρέστε ένα φωνήεν και ένα σύμφωνο και βάλτε τα γράμματα στην σωστή σειρά...
Δικό μου το λάθος. Ένα σύμφωνο μόνο χρήζει αφαίρεσης.
Σκατά τα έκανες!Νίνα![]()
![]()
τι κερδίζω ???
Μαξιλάρι!!!Δικό μου το λάθος. Ένα σύμφωνο μόνο χρήζει αφαίρεσης.
Έχει χρησιμοποιηθεί και αυτό σε καιρούς ξηρασίας!Μαξιλάρι!!!
Της έβαλες και το μαξιλάρι στην μέση για να σε βολεύει καλύτερα, ε;Μαξιλάρι!!!
Kinky boy :SΤης έβαλες και το μαξιλάρι στην μέση για να σε βολεύει καλύτερα, ε;
Ειδικά αν είναι ανατομικόΈχει χρησιμοποιηθεί και αυτό σε καιρούς ξηρασίας!
Οι επιλογή γυμνές και όλα στη φόρα προηγούνται. Κανόνισε και έχω δώσει ειδική παραγγελιά... Ελπίζω να το φρόντισες.Kinky boy :S
Οι επιλογή γυμνές και όλα στη φόρα προηγούνται. Κανόνισε και έχω δώσει ειδική παραγγελιά... Ελπίζω να το φρόντισες.![]()
Πήγαινε εσύ και μετά πάω και εγώ και στο καπάκι ο 25... Και ανεβάζουμε φωτογραφίες εμείς. Να δεις πως βάζει μυαλό ο Λιάκος μετά...του έχω κάνει και εγώ παραγγελία αλλά με γράφει![]()
Εσείς αγαπητέ αντί να κάνετε παραγγελία μήπως είναι ώρα να δοκιμάσετε κι ο ίδιος live; Και βάλτε ό,τι φωτογραφία τραβάει η όρεξή σας μετάτου έχω κάνει και εγώ παραγγελία αλλά με γράφει![]()
Τι θα γίνει έχουμε και δουλειές, θα μάθουμε επιτέλους???Να το πάρει το ποτάμι;
Την ίδια ιδέα είχαμεΠήγαινε εσύ και μετά πάω και εγώ και στο καπάκι ο 25... Και ανεβάζουμε φωτογραφίες εμείς. Να δεις πως βάζει μυαλό ο Λιάκος μετά...![]()
![]()
Να πάει κι ο rod, τον ξέχασες και δεν κάνειΠήγαινε εσύ και μετά πάω και εγώ και στο καπάκι ο 25... Και ανεβάζουμε φωτογραφίες εμείς. Να δεις πως βάζει μυαλό ο Λιάκος μετά...![]()
![]()