iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Όντως, δεν κάνετε διακρίσεις, τις πηδάτε όλεςείμαι δημοκράτης
![]()
Όντως, δεν κάνετε διακρίσεις, τις πηδάτε όλεςείμαι δημοκράτης
![]()
Καλημέρα αγαπητέ... Όλα καλά;Καλημέρα σας κύριοι...![]()
https://[URL unfurl="true"]www.paok24.com/dbimg/128000/128918/1000x600/to_sxolio_tis_imeras_1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Να πάρετε καναδυο αλλαξιές σώβρακα σήμερα γιατί θα ιδρώσει το κωλαρακι σας αρκετές φορές μέχρι να τελειωσει ο αγώνας...
Υπάρχει τέτοια πίεση που βγηκε ο προπονητής σας να πει ότι το αποτέλεσμα του αγώνα δεν θα καθορίσει το πρωτάθλημα γιατί και πάλι πρώτοι θα είστε...
Ενώ θα έπρεπε να πει ότι η ομάδα θα αποδείξει ότι αξίζει το πρωτάθλημα γιατί παίζει την καλύτερη μπάλα
:uglykiss: :uglykiss: :uglykiss:
Ευτυχώς τα βάσανα μου τελειώνουν την άλλη εβδομάδα....μαζί με την αντιβίωση....χαχαΚαλημέρα αγαπητέ... Όλα καλά;![]()
Όντως, δεν κάνετε διακρίσεις, τις πηδάτε όλες![]()
![]()
![]()
Εύχομαι γρήγορα γερός και δυνατός φίλε μου...Ευτυχώς τα βάσανα μου τελειώνουν την άλλη εβδομάδα....μαζί με την αντιβίωση....χαχα
Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει ;)![]()
![]()
Μου αρέσει ο πλουραλισμός
![]()
![]()
![]()
Ευτυχώς τα βάσανα μου τελειώνουν την άλλη εβδομάδα....μαζί με την αντιβίωση....χαχα
Να πάρετε καναδυο αλλαξιές σώβρακα σήμερα γιατί θα ιδρώσει το κωλαρακι σας αρκετές φορές μέχρι να τελειωσει ο αγώνας...
Υπάρχει τέτοια πίεση που βγηκε ο προπονητής σας να πει ότι το αποτέλεσμα του αγώνα δεν θα καθορίσει το πρωτάθλημα γιατί και πάλι πρώτοι θα είστε...
Ενώ θα έπρεπε να πει ότι η ομάδα θα αποδείξει ότι αξίζει το πρωτάθλημα γιατί παίζει την καλύτερη μπάλα
![]()
![]()
![]()
Καλύτερη κι από γκόμενα, σε ρίχνει στο κρεβάτι για μέρες
Σας ταλαιπώρησε πολύ αυτή η γρίπη..
Ούτε γκομενα να ήταν :S![]()
Καλύτερη κι από γκόμενα, σε ρίχνει στο κρεβάτι για μέρες![]()
![]()
![]()
Δεν αποκλείεται, να μπει ως επιλογή στην ψηφοφορίαΛέτε τελικά αυτή να είναι η μόνη μας ελπίδα να βγάλουμε γκόμενα;;;![]()
Καλημέρα φίλε μου. Όντως ξημέρωσε μια υπέροχη μέρα!!!Καλημέρα παίδες
Ωραία μέρα σήμερις![]()
Καλύτερη κι από γκόμενα, σε ρίχνει στο κρεβάτι για μέρες![]()
![]()
![]()