Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Ο Θεός, όμως, δεν ξέρω αν θα σας βοηθήσει με κάποια επιφοίτηση του αγίου πνεύματος...  :sunglasses:
Γι' αυτό είναι καλό να γνωρίζετε την απάντηση στο εξής ερώτημα:

"Οι μυημένοι σύμφωνα με τη διδασκαλία αρχαίων μυστηρίων, παρομοιάζονταν με ζώα που
βουτούσαν ορμητικά (και συμβολικά) μέσα σε κάποιο υγρό..." :sunglasses:  :sunglasses:

Αν έχετε, λοιπόν, κι εσείς μυηθεί σε εκείνη τη μακρινή εποχή (όπως λ.χ. εγώ και ο νηματοθέτης)
στη συγκεκριμένη διδασκαλία, θα μπορείτε βεβαίως να μας πείτε το όνομα αυτού του υγρού...  :woldman:  :grin:

Αν δεν γνωρίζετε την απάντηση, παρακαλούμε να μην μας ξαναενοχλήσετε με την παρουσία σας στο παρόν νήμα,
μέχρι να δώσετε περισσότερα δείγματα γραφής σε άλλα νήματα. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.  :sunglasses:
Τσίπουρο;

William Wallace

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
0
Ο Θεός, όμως, δεν ξέρω αν θα σας βοηθήσει με κάποια επιφοίτηση του αγίου πνεύματος...  :sunglasses:

"Οι μυημένοι σύμφωνα με τη διδασκαλία αρχαίων μυστηρίων, παρομοιάζονταν με ζώα που
βουτούσαν ορμητικά (και συμβολικά) μέσα σε κάποιο υγρό..." :sunglasses:  :sunglasses:

Αν έχετε, λοιπόν, κι εσείς μυηθεί σε εκείνη τη μακρινή εποχή (όπως λ.χ. εγώ και ο νηματοθέτης)
στη συγκεκριμένη διδασκαλία, θα μπορείτε βεβαίως να μας πείτε το όνομα αυτού του υγρού...  :woldman:  :grin:

Αν δεν γνωρίζετε την απάντηση, παρακαλούμε να μην μας ξαναενοχλήσετε με την παρουσία σας στο παρόν νήμα,
μέχρι να δώσετε περισσότερα δείγματα γραφής σε άλλα νήματα. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.  :sunglasses:
Ομολογώ πως είμαι λίγο νεότερος από σας αφού εγεννήθην το 1270 μ.χ. όμως θα τολμήσω να απαντήσω.
Εάν ομιλείτε για τα Ελευσίνια μυστήρια το υγρό ήταν άγνωστο και το γνώριζαν μόνο οι ιερείς. Εικοτολογώ θαλάσσιο ύδωρ προερχόμενο από τις ιερές λίμνες της περιοχής. Ίσως τη λίμνη Κουμουνδούρου όπως τη γνωρίζουμε σήμερα.
Εάν ομιλείτε για τη διαδικασία της κάθαρσης, πόσιμο ύδωρ.

Εάν πάλι απέτυχα στη διαδικασία εξετάσεων και δεν έχω άλλη ευκαιρία, τότε δεν θα ενοχλήσω πάλι το όμορφο νήμα σας και θα περιφέρομαι όπως υποδεικνύετε εις έτερα νήματα έως ότου με προσκαλέσετε.  :hi:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.692
Πόντοι
5.506
Ομολογώ πως είμαι λίγο νεότερος από σας αφού εγεννήθην το 1270 μ.χ. όμως θα τολμήσω να απαντήσω.
Εάν ομιλείτε για τα Ελευσίνια μυστήρια το υγρό ήταν άγνωστο και το γνώριζαν μόνο οι ιερείς. Εικοτολογώ θαλάσσιο ύδωρ προερχόμενο από τις ιερές λίμνες της περιοχής. Ίσως τη λίμνη Κουμουνδούρου όπως τη γνωρίζουμε σήμερα.

Εάν πάλι απέτυχα στη διαδικασία εξετάσεων και δεν έχω άλλη ευκαιρία, τότε δεν θα ενοχλήσω πάλι το όμορφο νήμα σας και θα περιφέρομαι όπως υποδεικνύετε εις έτερα νήματα έως ότου με προσκαλέσετε.  :hi:
ολυμπιακος εισαι η παοκ?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Ο Θεός, όμως, δεν ξέρω αν θα σας βοηθήσει με κάποια επιφοίτηση του αγίου πνεύματος...  :sunglasses:

βουτούσαν ορμητικά (και συμβολικά) μέσα σε κάποιο υγρό..." :sunglasses:  :sunglasses:

στη συγκεκριμένη διδασκαλία, θα μπορείτε βεβαίως να μας πείτε το όνομα αυτού του υγρού...  :woldman:  :grin:

μέχρι να δώσετε περισσότερα δείγματα γραφής σε άλλα νήματα. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.  :sunglasses:
Γι αυτο χαλασατε την πιατσα, εσεις οι νεωτερες γενιες. Και κακομαθατε και τα θηλεα.Εμεις στην ηλικια σας σαν τελετουργικο, ριχναμε μια με το ροπαλο και τις παιρναμε στις σπηλιες. :grin:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.692
Πόντοι
5.506
Γι αυτο χαλασατε την πιατσα, εσεις οι νεωτερες γενιες. Και κακομαθατε και τα θηλεα.Εμεις στην ηλικια σας σαν τελετουργικο, ριχναμε μια με το ροπαλο και τις παιρναμε στις σπηλιες. :grin:
εγω μια που την βαρεσα με το ροπαλο θειε μου εκανε μυνηση  :S :S :S :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Η απάντηση αγαπητέ, είναι "γάλα". Προέρχεται από την ορφική διδασκαλία. :woldman:

Εντούτοις, μου άρεσε ο ευγενής τρόπος αντίδρασής σας και το εκφραστικό σας επίπεδο,
οπότε κατ' εξαίρεση, σας καλωσορίζω δοκιμαστικά στο νήμα, για να δώσετε εδώ τα δείγματα γραφής σας.
Ελπίζω ότι δεν θα απογοητεύσετε τις προσδοκίες μας.

Τα σέβη μου και καλώς ήλθατε  :hi:

William Wallace

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
0
Η απάντηση αγαπητέ, είναι "γάλα". Προέρχεται από την ορφική διδασκαλία. :woldman:

Εντούτοις, μου άρεσε ο ευγενής τρόπος αντίδρασής σας και το εκφραστικό σας επίπεδο,
οπότε κατ' εξαίρεση, σας καλωσορίζω δοκιμαστικά στο νήμα, για να δώσετε εδώ τα δείγματα γραφής σας.
Ελπίζω ότι δεν θα απογοητεύσετε τις προσδοκίες μας.

Τα σέβη μου και καλώς ήλθατε  :hi:
Χαίρομαι που έστω και κατ΄ εξαίρεση περνάω την πρώτη φάση.
Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας και να γίνω σοφότερος αντλώντας γνώση από τη σοφία σας.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας και να γίνω σοφότερος αντλώντας γνώση από τη σοφία σας.
Θα πρεπει να περασετε και το τεστ των ληγμενων κρεατων, που μας σερβιρει για πρωινο ο νηματοθετης :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Θα πρεπει να περασετε και το τεστ των ληγμενων κρεατων, που μας σερβιρει για πρωινο ο νηματοθετης :grin:

Αν αντέχει τόσους αιώνες το σκωτσέζικο ουΐσκυ, 
υποθέτω ότι θα αντέχει το στομάχι του και τα ληγμένα του νηματοθέτη... :rolleyes:  :grin:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Καλώς ήρθατε αγαπητέ... Να προσέχετε τα επόμενα βήματά σας, ειδικά τις επιλογές σας στις ψηφοφορίες ;)

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Αν αντέχει τόσους αιώνες το σκωτσέζικο ουΐσκυ,  
υποθέτω ότι θα αντέχει το στομάχι του και τα ληγμένα του νηματοθέτη... :rolleyes:  :grin:
Το ουίσκι με τον καιρό ωριμάζει, μακάρι να κάναμε κι οι άνθρωποι το ίδιο. Φευ...
:hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Το ουίσκι με τον καιρό ωριμάζει, μακάρι να κάναμε κι οι άνθρωποι το ίδιο. Φευ...
:hi:

Δυστυχώς, υπάρχουν και μερικοί που νομίζουν ότι άμα το πίνουν σε ποσότητα θα ωριμάσουν και οι ίδιοι... :grin: :grin: :grin:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.038
Πόντοι
16.596
Καλό Σαββατόβραδο να έχετε παδγιά  :wanker: :hi:

Stories