Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Έρχονται αβέρτα και δεν προλαβαίνει![]()
![]()
στο τέλος θα κάψει φλάντζα![]()
Είθε!
Για να ησυχάσουμε και μεις ...
Άλλαξα φλάντζα πριν 20 μέρες
Έρχονται αβέρτα και δεν προλαβαίνει![]()
![]()
στο τέλος θα κάψει φλάντζα![]()
Είθε!
Για να ησυχάσουμε και μεις ...
μπαφιορε λέει... Που βρίσκεστε επιτέλους σε κανένα κωλοχανειο ???!!!τι εκφράσεις είναι αυτές που νομίζετε ότι απευθυνεστε και επιτέλους τι κατάσταση είναι αυτή; Σε μπαρμπουτιερα νομίζετε ότι βρίσκεστε;σε εχουν παει μπαφιορε απο το πρωι τζιμακο....
κατω στον πειραια στο λιμανι....μπαφιορε λέει... Που βρίσκεστε επιτέλους σε κανένα κωλοχανειο ???!!!τι εκφράσεις είναι αυτές που νομίζετε ότι απευθυνεστε και επιτέλους τι κατάσταση είναι αυτή; Σε μπαρμπουτιερα νομίζετε ότι βρίσκεστε;
δικαίωμα μου θα τα ακουσετε γιατί έχετε χάσει κάθε έλεγχο. Ντε λα μαγκε ντε βοτανικ γίναμε εδώ μέσα!κατω στον πειραια στο λιμανι....
γιατι με μαλωνεις? :S :S :S
:S :S :S :SΜπαίνω στο σαη κ βλέπω αίτημα φιλίας από το ντυσου προστυχα, κάτι αηδίες που γράφετε, κάτι χταπόδια και ψάρια στη μάπα μου και κάτι παπαριε σχετικες με μαναρια και πουτσες μεγαλες μικρές και τεράστιες και τον κωλογερο που έχει γαμησει την μισή εε να έχει βγει προς αγραν της άλλης μισης υφήλιου. Γιατί δεν γαμιεστε ?
Γιατί είστε τόσο γελοία υποκειμενα του διαδικτύου; με συγχισατε πρωί πρωί
:S :S :S :Sδικαίωμα μου θα τα ακουσετε γιατί έχετε χάσει κάθε έλεγχο. Ντε λα μαγκε ντε βοτανικ γίναμε εδώ μέσα!
αχ δημοτικό θέατρο τι όμορφοθα παω να δω ρενα του αυγουστο κορτω στο δημοτικο και μετα θα παω κωλομπαρο να πνιξω τον πονο μου...
Να μην μιλήσω για το ερώτημα της ντροπής, της απόλυτης κατάντιας,του δημοτικού, της χωρίς αμφιβολίας ξεφτιλας. Πόσο τον έχετε δηλαδή έλεος.
Σεις κυρία τι ψηφίσατε;![]()
Καλημέρα Ερι χρόνια και ζαμάνια.Καλημέρα διομηδακιιι
Καλημέρα Ερι χρόνια και ζαμάνια.
Είσαι καλά;