Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
[size=25pt]QUIZ
Που θα πάει ο κ. blizardeye με τη μανάρι διακοπές από σήμερα ως την Παρασκευή?
Γιατί δε θα λογκάρει καθόλου ως την Παρασκευή το μεσημέρι?
Κύριε eraser και λοιποί Θωμάδες, θα συνεχίσετε να αμφισβητείτε τον NICK TRIVE και να καταπίνετε αμάσητο το κουτόχορτο που σας ταΐζει ο νηματοθέτης? [/size]
7.480315 [size=4pt]ίντσες[/size]
δε με πιστεύετε? :-
Ποιος εκσπερματώνει 21 φορές το μήνα ;;;
Ο μπλιζαρνταης μήπως![]()
![]()
![]()
[size=25pt]QUIZ
Που θα πάει ο κ. blizardeye με τη μανάρι διακοπές από σήμερα ως την Παρασκευή?
Γιατί δε θα λογκάρει καθόλου ως την Παρασκευή το μεσημέρι?
Κύριε eraser και λοιποί Θωμάδες, θα συνεχίσετε να αμφισβητείτε τον NICK TRIVE και να καταπίνετε αμάσητο το κουτόχορτο που σας ταΐζει ο νηματοθέτης? [/size]
Πόσο δίκιο έχετε κύριε ανακριτά. Πόσο μάλιστα αποδυναμώνεται ο ρόλος σας όταν η πέτρα του σκανδάλου για τον νήμα είναι ο ίδιος ο νηματοθέτης.
KάπουΣτη Μανάρι θα τον χώνει πάλι, ο γεροσαρδανάπαλος...
Μείνετε εσείς αγνός φτωχέ μου κύριε Eraser και να συνεχίσετε να καταπίνετε αμάσητο ότι σας ταΐζει ο νηματοθέτης.Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι επαγγελματικές υποχρεώσεις κρατούν μακριά μας τον κο νηματοθετη.
Και αν ρίχνει και κανένα ξεγυρισμενο... νηματοθετης ειναι, ότι θέλει ας κανει!
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι επαγγελματικές υποχρεώσεις κρατούν μακριά μας τον κο νηματοθετη.
Και αν ρίχνει και κανένα ξεγυρισμενο... νηματοθετης ειναι, ότι θέλει ας κανει!
Πόσο δίκιο έχετε κύριε ανακριτά. Πόσο μάλιστα αποδυναμώνεται ο ρόλος σας όταν η πέτρα του σκανδάλου για τον νήμα είναι ο ίδιος ο νηματοθέτης.
Πόσο δίκιο έχετε κύριε ανακριτά. Πόσο μάλιστα αποδυναμώνεται ο ρόλος σας όταν η πούτσα σαν πέτρα του σκανδάλου για τον νήμα είναι ο ίδιος ο νηματοθέτης.
Αναμένονται κατολισθήσειςΑυτή δεν είναι μόνο πετρα....
Αυτή είναι κοτρώνα ολόκληρη![]()
![]()
3 μέρες με την Μανάρι στα χιόνια!!!!
Θα πέσει πρωκτολειχια που θα πάει σύννεφο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μείνετε εσείς αγνός φτωχέ μου κύριε Eraser και να συνεχίσετε να καταπίνετε αμάσητο ότι σας ταΐζει ο νηματοθέτης.
Άλλωστε όλοι μας μπροστά του είμαστε άκακοι παππούληδες.
Τέτοιες ομολογίες κανένας άλλος δε μου στέλνει.