rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.733
- Πόντοι
- 12.946
Και να μου έλεγε δεν ψηνόμουν, συλλέγει στοιχεία >Σιγα, μην του φαμε τιςκομμωτριεςγκομενες![]()
Και να μου έλεγε δεν ψηνόμουν, συλλέγει στοιχεία >Σιγα, μην του φαμε τιςκομμωτριεςγκομενες![]()
Μα δεν είπα για ποιον θα είναι ωραίο το ταξίδι... Μπορεί να εννοούσα τους ταξιδιώτες, μπορεί και όχι ;)
![]()
![]()
![]()
Και να μου έλεγε δεν ψηνόμουν, συλλέγει στοιχεία >![]()
Η αποχή από τις κριτικές προσωπικά με έχει διασώσει οπότε μπορώ να δηλώσω εγκρατής. Αν βέβαια αρχίσω πάλι να γράφω βλέπω να φεύγω πρώτοςΤο θέμα αγαπητέ μου, είναι με τα Σόδομα και τα Γόμορρα που γίνονται εδώ μέσα,
βλέπω όλοι να καταλήγετε στο νήμα του κ. ποδολάγνου. Αυτό εννούσα...![]()
![]()
Κάτι σαν εξέταση multiple choice ;)Όλα αποθηκεύονται σε βάση δεδομένων. Η απόφαση θα βγαίνει αυτόματα πλέον.![]()
Ταξιδεύομεν εις αχαρτογράφητα νερά γεμάτα με υφάλους...Και να μου έλεγε δεν ψηνόμουν, συλλέγει στοιχεία >![]()
Η αποχή από τις κριτικές προσωπικά με έχει διασώσει οπότε μπορώ να δηλώσω εγκρατής. Αν βέβαια αρχίσω πάλι να γράφω βλέπω να φεύγω πρώτος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ταξιδεύομεν εις αχαρτογράφητα νερά γεμάτα με υφάλους...
Υπάρχει το ελαφρυντικό του μεταγενέστερου έντιμου βίου και της ειλικρινούςΗ μη συγγραφή, δεν σας γλιτώνει από τυχόν παλαιότερες ευθύνες. Πιθανός έλεγχος των πεπραγμένω σας
μπορεί να κινήσει και τώρα ακόμα, πειθαρχικές διαδικασίες...![]()
Όλα αποθηκεύονται σε βάση δεδομένων. Η απόφαση θα βγαίνει αυτόματα πλέον.![]()
Κι όμως μπορεί να ψηθείς εις την σούβλα υπό του ανακριτού!!!Και να μου έλεγε δεν ψηνόμουν, συλλέγει στοιχεία >![]()
Γραπτά, ηχητικά αρχεία... Κανένα βίντεο δεν παίζει;Και οι ηχογραφήσεις που έκανε με το recorder του κινητού του όταν πηγαινοερχόταν τουαλέτα προφασιζόμενος ακράτεια λόγω ηλικίας :S :S :S
Υπάρχει το ελαφρυντικό του μεταγενέστερου έντιμου βίου και της ειλικρινούςμεταμέλειας...
Από τον κ. Τρίβη όλα να τα περιμένεις, δεν τον αποκαλεί αδίκως ο νηματοθέτης "αδελφό" ;)Γραπτά, ηχητικά αρχεία... Κανένα βίντεο δεν παίζει;
Αστεία αστεία όποτε call girl λέει αυτή την ατάκα, το να είσαι μέλος του νήματος ανοίγει όλες τις πόρτες ;)Δεπέντς ον σάιζ...![]()
Τόμπρας forever!!!Από τον κ. Τρίβη όλα να τα περιμένεις, δεν τον αποκαλεί αδίκως ο νηματοθέτης "αδελφό" ;)
Από τον κ. Τρίβη όλα να τα περιμένεις, δεν τον αποκαλεί αδίκως ο νηματοθέτης "αδελφό" ;)
Μαθητής του Τρίβη :SΤόμπρας forever!!!
Kι οχι και τιποτα αλλο. Αυτο το κωλοπαιδακι ο Τριβης, δεν παιρνει ενα τηλεφωνο να ερθω και εγω![]()