Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Καλημέρα από τη Νότια Μακεδονία!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.835
Πόντοι
12.946
Καλημέρα σας κύριε  :hi:
δεν βλέπω κάνα άλλο μόνο 1 επισκέπτη

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492

ντομπρο γιτρο και στα μουτρα μας...μεχρι τωρα τους βλεπαμε με κανενα καρουλι και μπεκατινι να ψαρευουν σε κανα λιμανι τιποτα μπεμπηδες ...τωρα θα μας διωξουν απο τις θαλασσες που τοσο αγαπαμε..

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Οχι και ταρανδο ρε γαμωτο :embarrased: Εξ αλλου τωρα το σεξ ειναι και γι αυτην μια αγγαρεια. Και για να το παρουμε πιο σοβαρα, οι περισσοτερες γυναικες αν τους κοπει η περιοδος, πρεπει να βρεθουν με πολυ καλη διαθεση για να κανουν σεξ.

αγαπητε μου κωλογερε....αγγαρια ειναι το σεξ με τον συζηγο που εχεις και βασιμες υποψιες οτι σε κατακερατωνει...

αν αποφασιζανε αυτες οι γυναικες να απιστησουν ...τα βογγητα τους θ ακουγονταν μεχρι την Ταιλανδη

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
ντομπρο γιτρο και στα μουτρα μας...μεχρι τωρα τους βλεπαμε με κανενα καρουλι και μπεκατινι να ψαρευουν σε κανα λιμανι τιποτα μπεμπηδες ...τωρα θα μας διωξουν απο τις θαλασσες που τοσο αγαπαμε..
Δυστυχώς δεν τους κρεμάσαμε όλους αυτούς τους ΕΑΜοβούλγαρους όταν έπρεπε, και να τι τραβάμε τώρα .

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.936
Πόντοι
28.246
Καλημέρα!  :hi:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Δυστυχώς δεν τους κρεμάσαμε όλους αυτούς τους ΕΑΜοβούλγαρους όταν έπρεπε, και να τι τραβάμε τώρα .

με ολο το σεβασμο αλλα  εχω να συμπληρωσω στα λεγομενα σας οτι το να διαδηλωνει ενας ολοκληρος λαος γυρω γυρω απο το Λευκο Πυργο και τη Βουλη μαλλον χαζο μου ακουγεται...

το να κανω μπουρδελο την  Ελλαδα με τα δακρυγονα χημικα κλπ...το να ερχονται οι Ελληνες διαδηλωτες αντιμετωποι με τους ελληνες μπατσους η αντιεξουσιαστες...μου θυμιζει οταν η γιαγια μου ελεγε οτι εβγαινε πρωι πρωι να παρει γαλα απο τη γειτονισσα κι εβρισκε στο φραχτη καρφωμενα κεφαλια ανταρτων

τα εδαφη διεκδικουνται μονο με πολεμο...ΤΕΛΟΣ

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
με ολο το σεβασμο αλλα  εχω να συμπληρωσω στα λεγομενα σας οτι το να διαδηλωνει ενας ολοκληρος λαος γυρω γυρω απο το Λευκο Πυργο και τη Βουλη μαλλον χαζο μου ακουγεται...

το να κανω μπουρδελο την  Ελλαδα με τα δακρυγονα χημικα κλπ...το να ερχονται οι Ελληνες διαδηλωτες αντιμετωποι με τους ελληνες μπατσους η αντιεξουσιαστες...μου θυμιζει οταν η γιαγια μου ελεγε οτι εβγαινε πρωι πρωι να παρει γαλα απο τη γειτονισσα κι εβρισκε στο φραχτη καρφωμενα κεφαλια ανταρτων

τα εδαφη διεκδικουνται μονο με πολεμο...ΤΕΛΟΣ
Κι αν το δίκιο θες καλές μου
Με το δίκιο του πολέμου
Θα το βρεις-όπου ποθεί
Λευτεριά παίρνει σπαθί

Τα είχε γράψει ο Βάρναλης , δυστυχώς....

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Κι αν το δίκιο θες καλές μου
Με το δίκιο του πολέμου
Θα το βρεις-όπου ποθεί
Λευτεριά παίρνει σπαθί

Τα είχε γράψει ο Βάρναλης , δυστυχώς....

κι αντι για πολεμο κατεβασανε τα στριγκακια τα πουστρακια οι πολιτικοι μας....και κανανε πιπες στους Σκοπιανους

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.887
Πόντοι
5.506
μερικοι σημερα το βραδυ θα χυσουν αιμα ομως...

Συνημμένα

• Dxa68FyWkAApFGu.jpg large.jpg
    Dxa68FyWkAApFGu.jpg large.jpg
    59 KB · Εμφανίσεις: 14

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.835
Πόντοι
12.946
Πολύ καλά τα λέει ο κύριος Τρουμπάκης  :respect:
τα ακουμπάει ο εικονιζόμενος (και όχι μόνο αυτός) σε καζίνο της γείτονας χώρας  >:(

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.835
Πόντοι
12.946
Τι έγινε σήμερα άργησαν τα πσάρια  :think:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.241
Πόντοι
19.795
αγαπητε μου κωλογερε....αγγαρια ειναι το σεξ με τον συζηγο που εχεις και βασιμες υποψιες οτι σε κατακερατωνει...

αν αποφασιζανε αυτες οι γυναικες να απιστησουν ...τα βογγητα τους θ ακουγονταν μεχρι την Ταιλανδη
Αγαπητη Σαρανταρα. Χωρις να διεκδικω τον τιτλο του αλανθαστου ξερολα, ΕΙΔΙΚΑ σε ενα θεμα που αφορα τις γυναικες, ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, μετα απο 39 χρονια εγγαμου βιου, οτι τουλαχιστον μετα την κλιμακτηριο, οι γυναικες, δεν εχουν σαν πρωτη προτεραιοτητα της ζωης τους, το σεξ.
Οπως εχω επισης την εντυπωση, οτι κατα 90 τοις εκατο, η γυναικεια απιστια, μετα την κλιμακτηριο, εχει σαν κινητρο την  εκδικηση του απιστου συζυγου, και την επιβαιβεωση οτι η απιστη ειναι ακομη ποθητη, και οχι την αναγκη της για αυτο, καθαυτο
το σεξ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom