κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.241
- Πόντοι
- 19.795
Και για να το παρουμε πιο σοβαρα, οι περισσοτερες γυναικες αν τους κοπει η περιοδος, πρεπει να βρεθουν με πολυ καλη διαθεση για να κανουν σεξ.
Добро јутроΚαλημέρα από τη Νότια Μακεδονία!
Добро јутро
Οχι και ταρανδο ρε γαμωτοΕξ αλλου τωρα το σεξ ειναι και γι αυτην μια αγγαρεια. Και για να το παρουμε πιο σοβαρα, οι περισσοτερες γυναικες αν τους κοπει η περιοδος, πρεπει να βρεθουν με πολυ καλη διαθεση για να κανουν σεξ.
Δυστυχώς δεν τους κρεμάσαμε όλους αυτούς τους ΕΑΜοβούλγαρους όταν έπρεπε, και να τι τραβάμε τώρα .ντομπρο γιτρο και στα μουτρα μας...μεχρι τωρα τους βλεπαμε με κανενα καρουλι και μπεκατινι να ψαρευουν σε κανα λιμανι τιποτα μπεμπηδες ...τωρα θα μας διωξουν απο τις θαλασσες που τοσο αγαπαμε..
Δυστυχώς δεν τους κρεμάσαμε όλους αυτούς τους ΕΑΜοβούλγαρους όταν έπρεπε, και να τι τραβάμε τώρα .
Κι αν το δίκιο θες καλές μουμε ολο το σεβασμο αλλα εχω να συμπληρωσω στα λεγομενα σας οτι το να διαδηλωνει ενας ολοκληρος λαος γυρω γυρω απο το Λευκο Πυργο και τη Βουλη μαλλον χαζο μου ακουγεται...
το να κανω μπουρδελο την Ελλαδα με τα δακρυγονα χημικα κλπ...το να ερχονται οι Ελληνες διαδηλωτες αντιμετωποι με τους ελληνες μπατσους η αντιεξουσιαστες...μου θυμιζει οταν η γιαγια μου ελεγε οτι εβγαινε πρωι πρωι να παρει γαλα απο τη γειτονισσα κι εβρισκε στο φραχτη καρφωμενα κεφαλια ανταρτων
τα εδαφη διεκδικουνται μονο με πολεμο...ΤΕΛΟΣ
Κι αν το δίκιο θες καλές μου
Με το δίκιο του πολέμου
Θα το βρεις-όπου ποθεί
Λευτεριά παίρνει σπαθί
Τα είχε γράψει ο Βάρναλης , δυστυχώς....
Δεν αντεληφθην ...μερικοι σημερα το βραδυ θα χυσουν αιμα ομως...
Αγαπητη Σαρανταρα. Χωρις να διεκδικω τον τιτλο του αλανθαστου ξερολα, ΕΙΔΙΚΑ σε ενα θεμα που αφορα τις γυναικες, ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, μετα απο 39 χρονια εγγαμου βιου, οτι τουλαχιστον μετα την κλιμακτηριο, οι γυναικες, δεν εχουν σαν πρωτη προτεραιοτητα της ζωης τους, το σεξ.αγαπητε μου κωλογερε....αγγαρια ειναι το σεξ με τον συζηγο που εχεις και βασιμες υποψιες οτι σε κατακερατωνει...
αν αποφασιζανε αυτες οι γυναικες να απιστησουν ...τα βογγητα τους θ ακουγονταν μεχρι την Ταιλανδη