rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.835
- Πόντοι
- 12.946
Μου θυμήσατε μια "φίλη" που ήρθε σε εσάς Κέρι άκα Αντζελίνα γι αυτό και το λαικ ;)Καλησπέρα Μπόυς
Ροντ τι γίνεται;Γυρνάς τα θρέντ κι αγοράζεις;![]()
Μου θυμήσατε μια "φίλη" που ήρθε σε εσάς Κέρι άκα Αντζελίνα γι αυτό και το λαικ ;)Καλησπέρα Μπόυς
Ροντ τι γίνεται;Γυρνάς τα θρέντ κι αγοράζεις;![]()
Ναι,τα διάβαζα νωρίτερα τα κατορθώματα σαςΜου θυμήσατε μια "φίλη" που ήρθε σε εσάς Κέρι άκα Αντζελίνα γι αυτό και το λαικ ;)
Λοιπον, στο μυαλο μου εισαιΕ ναι αλλά κάτι πρέπει να απολογηθεί και ας μην είναι πιστευτό :S
όπως δεν είναι αυτό που νομίζεις![]()
Καθημερινη γκρινια, και ειρωνια. Α, και απειλες οτι θα με αποδεσμευσει για να κανω την ζωουλα μου. Υποσχεσεις δηλ. που δεν θα πραγματοποιοιθουν.![]()
Εντάξει καλή κοπέλα ήταν και ήξερε καλά Αγγλικά, αλλά με τις φωτογραφίες υπήρξε μια διαφορά,Ναι,τα διάβαζα νωρίτερα τα κατορθώματα σας![]()
Δεν τις πιανεις πουθενα.
Αν γιατί το άλλο που σου λέει ότι δεν τη πηδάς κι όταν προσπαθείς έχει πονοκέφαλο;![]()
θα σου προτεινα να πεις κατι πιο χειροπιαστο στη κωλογριαΛοιπον, στο μυαλο μου εισαι![]()
Κοπέλα με τα ούλα τηςΕντάξει καλή κοπέλα ήταν και ήξερε καλά Αγγλικά, αλλά με τις φωτογραφίες υπήρξε μια διαφορά,
κουβέντα να γίνεται γιατί είναι άνω των 25 ;)
Δεν τις πιανεις πουθενα.![]()
Κανω υπομονη 2-3 μερες ακομη, μετα την κοπαναω. ;)θα σου προτεινα να πεις κατι πιο χειροπιαστο στη κωλογρια![]()
τουμπανο και τρενοΚανω υπομονη 2-3 μερες ακομη, μετα την κοπαναω. ;)
Γι αυτό λένε η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεσηΔεν τις πιανεις πουθενα.![]()
Ειναι και αυτος ενας τροπος για να αποφυγεις να κανεις σεξ με την ιδια γυναικα, για τρισχιλιοστη οκτακοσιοστη πεντηκοστη πεμπτη φοραΓι αυτό λένε η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση
Λες θα μου κάτσεις σήμερα? απάντηση αρνητική
οπότε έχεις πλεονέκτημα ;)
Ειναι και αυτος ενας τροπος για να αποφυγεις να κανεις σεξ με την ιδια γυναικα, για τρισχιλιοστη οκτακοσιοστη πεντηκοστη πεμπτη φορα![]()
Ειναι και αυτος ενας τροπος για να αποφυγεις να κανεις σεξ με την ιδια γυναικα, για τρισχιλιοστη οκτακοσιοστη πεντηκοστη πεμπτη φορα![]()
Και εμένα τα ίδια μου λέει...Καθημερινη γκρινια, και ειρωνια. Α, και απειλες οτι θα με αποδεσμευσει για να κανω την ζωουλα μου. Υποσχεσεις δηλ. που δεν θα πραγματοποιοιθουν.![]()
Εξαρτάται πότε έκανες την κουτσουκελα....Το σχολειο με το πανεπιστημιο μαζι 18 χρονια το πολυ. Στη δουλεια παιρνεις συνταξη στην 35ετια αντε 37ετια.
Ο γαμημενος ο γαμος κραταει πιο πολυ απο ολα, μεχρι να σου βγει η ψυχη![]()
Τι ψευτρες που ειναι οι κουφαλες :SΚαι εμένα τα ίδια μου λέει...![]()
*P![]()