ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 492
Καλημέρα, κυρία.
καλημερα σας
Καλημέρα, κυρία.
η αλλοιως καυλα θειε μου...Υπόδειγμα Αριστοκρατικής ομορφιάς!
η αλλοιως καυλα θειε μου...
συγγνωμη..Εμείς, παιδί μου, δεν χρησιμοποιούμε τέτοιες λέξεις ...![]()
Αμήν γαρ λέγω υμιν. Εάν εχητε πιστην ως κοκκον σιναπεως, ερειτε τω ορει τουτω, μετάβηθι εντεύθεν εκεί και μεταβήσεται και ουδέν αδυνατήσει υμιν (Ματθαίος 17-20)
Ζητείτε δε πρώτον την βασιλείαν τού Θεού και την δικαιοσύνην αυτού, και ταύτα πάντα προστεθήσεται υμίν.(Ματθ. 6, 33).αχ καλε πως τα λετε...η αληθεια ειναι οτι χρειαζομαι πολλους κοκκους σιναπεως ια να εγερθω απο του καναπεως και να παρω τα βουνα και τα λαγκαδια..και τοτε θα αδυνατισω...μεχρι τοτεμου επιτρεπετε να φαω μια κρεπουλα αλμυρη με πεκορινο guda και αγελαδινο τυρακι που εφτιαξα χθες?
Εμείς, παιδί μου, δεν χρησιμοποιούμε τέτοιες λέξεις ...![]()
Ζητείτε δε πρώτον την βασιλείαν τού Θεού και την δικαιοσύνην αυτού, και ταύτα πάντα προστεθήσεται υμίν.(Ματθ. 6, 33).
κι οταν καυλωνει η αριστοκρατεια κυριε πως το εκφραζει?
Από ετών, κατ' επιλογήν, διαβιώ κατά τον Δαίμονα εαυτού, αγαπητή μου.θα τη ζητησω κυριε και θα προσευχηθω για ελεησει κι εσας
κι οταν καυλωνει η αριστοκρατεια κυριε πως το εκφραζει?
Είναι, άλλωστε , το μοναδικό που πλέον δύνασαι να ανασηκώσεις...Ανασηκώνουμε ελαφρώς τον αριστερόν οφρύν μας, κυρία.
Από ετών, κατ' επιλογήν, διαβιώ κατά τον Δαίμονα εαυτού, αγαπητή μου.
Είναι, άλλωστε , το μοναδικό που πλέον δύνασαι να ανασηκώσεις...
Ατυχέστατη η παρατήρησις.Τι εννοείτε, κύριε;
Μετενσάρκωσις του Jim Morrison είσθε;
Να σας αφήσω τότε, μην μολύνω τον αριστοκρατικό αέρα που αναπνέετε.Δεν μας ενδιαφέρουν τα σχόλια της πλέμπας.
ενας τζεντλεμαν φροντιζει να εχει υπο ελεγχο τις γεννετησιες ορμες του