Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.139
Πόντοι
5.506
τα τσοντοκαναλα μας δειχνουν το μην γαμησω συλλαλητηριο ενω ο αλλος απεκλεισε τον φεντερερ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ξέρεις ποιά γυναίκα είναι η ιδανική;

Αυτή που είναι τόσο έξυπνη που ξέρει πότε πρέπει να κάνει τη χαζή.

Μπαροκ.
γλυκιε μου δεν θέλω να κάνω ούτε την χαζή ούτε την έξυπνη. Το να φερομαι όπως λές εγώ το θεωρώ κουτοπονηρια και συχνά πουτανια. Κάθε γυναίκα ξέρει πως θα κάνει πουτανια. Μερικές επιλέγουν να μην φέρονται έτσι το κόστος όμως τεράστιο. Η ουσία είναι ότι γύρω μας βλέπουμε καθημερινά γυναίκες να πουτανθζουν γιατί εσείς ως άντρες μάθατε ότι αυτό είναι το θηλυκό. Στην πραγματικότητα όταν το ζειτε για καιρό κ καταλαβαίνετε την αλήθεια λέτε την άλλη που εσείς επιλέξατε για τους ίδιους λόγους πουτανα κ την απορριπτετε. Μετά βρίσκετε την επόμενη με τα ίδια στοιχεία. Επικό. Στα φιλοσοφικα όλοι καλοί είμαστε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.371
Πόντοι
5.506
γλυκιε μου δεν θέλω να κάνω ούτε την χαζή ούτε την έξυπνη. Το να φερομαι όπως λές εγώ το θεωρώ κουτοπονηρια και συχνά πουτανια. Κάθε γυναίκα ξέρει πως θα κάνει πουτανια. Μερικές επιλέγουν να μην φέρονται έτσι το κόστος όμως τεράστιο. Η ουσία είναι ότι γύρω μας βλέπουμε καθημερινά γυναίκες να πουτανθζουν γιατί εσείς ως άντρες μάθατε ότι αυτό είναι το θηλυκό. Στην πραγματικότητα όταν το ζειτε για καιρό κ καταλαβαίνετε την αλήθεια λέτε την άλλη που εσείς επιλέξατε για τους ίδιους λόγους πουτανα κ την απορριπτετε. Μετά βρίσκετε την επόμενη με τα ίδια στοιχεία. Επικό. Στα φιλοσοφικα όλοι καλοί είμαστε.

Κοίτα, ο άντρας από τη φύση του είναι στρειτ ΚΑΙ στις συμπεριφορές. Μιλάμε για κανονικές καταστάσεις, όχι για το σημερινό κλαρινογαμπρό, τον χθεσινό νάρκισο αναγνώστη του κλικ-νιτρο κλπ κλπ. Ο άντρας από τη φύση του δε μπορεί να κάνει πουτανιές, είναι χαζούλης και αθώος, δεν έχει την αντίστοιχη πονηριά.

Το να κάνεις τη χαζή εκεί που πρέπει είναι αυτό που θα δείξει το σεβασμό σου προς τον άλλο, εκεί που υπερτερείς να μην έχεις το κόμπλεξ να προσπαθείς να το δείχνεις. Όπως αντίστοιχα πιστεύω οτι και ο άντρας, το αρσενικό, πρέπει να κάνει το ίδιο σε ένδειξη σεβασμού.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.139
Πόντοι
5.506
Δεν τον ξέρω και από χθες, απλά μου άρεσε στη συνέντευξη μετά το παιχνίδι.
ουτε εγω μπρο...
τα παιδια σημερα ειναι εξυπνα και φιλοδοξα βαζω και τον γιαννη μεσα τον πετρουνια την στεφανιδου κλπ....
αντι να ειναι ουγκανα και να ουρλιαζουν δουλευουν και πετυχαινουν...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Κοίτα, ο άντρας από τη φύση του είναι στρειτ ΚΑΙ στις συμπεριφορές. Μιλάμε για κανονικές καταστάσεις, όχι για το σημερινό κλαρινογαμπρό, τον χθεσινό νάρκισο αναγνώστη του κλικ-νιτρο κλπ κλπ. Ο άντρας από τη φύση του δε μπορεί να κάνει πουτανιές, είναι χαζούλης και αθώος, δεν έχει την αντίστοιχη πονηριά.

Το να κάνεις τη χαζή εκεί που πρέπει είναι αυτό που θα δείξει το σεβασμό σου προς τον άλλο, εκεί που υπερτερείς να μην έχεις το κόμπλεξ να προσπαθείς να το δείχνεις. Όπως αντίστοιχα πιστεύω οτι και ο άντρας, το αρσενικό, πρέπει να κάνει το ίδιο σε ένδειξη σεβασμού.
εγώ αν ο άλλος υπερτερεί τον θαυμάζω δεν περιμένω να κάνει το χαζό για να μην ζηλεύω. Τον υποστηρίζω και τον προωθώ. Τα υπόλοιπα είναι για τος κομπλεξικους μακριά από εμένα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.139
Πόντοι
5.506
εγώ αν ο άλλος υπερτερεί τον θαυμάζω δεν περιμένω να κάνει το χαζό για να μην ζηλεύω. Τον υποστηρίζω και τον προωθώ. Τα υπόλοιπα είναι για τος κομπλεξικους μακριά από εμένα
για εμενα δεν υπαρχει μαχη των φυλων και αν υπαρχει δεν με αφορα...αν υπαρχουν ρολοι σε μια σχεση τοτε η ειναι δραμα η κωμωδια...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.371
Πόντοι
5.506

Εμείς εδώ θέλω να πιστεύω οτι είμαστε στις εξαιρέσεις. Έχεις δει πολλούς να συμπεριφέρονται έτσι, ειδικά απέναντι σε τρίτους; Ανεξαρτήτως φύλου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εμείς εδώ θέλω να πιστεύω οτι είμαστε στις εξαιρέσεις. Έχεις δει πολλούς να συμπεριφέρονται έτσι, ειδικά απέναντι σε τρίτους; Ανεξαρτήτως φύλου.
όχι. Ούτε στις σχέσεις. Αυτό που βλέπω στις σχέσεις είναι μια προσπάθεια ευνουχισμου, περιορισμου, απαγόρευσης, φρενου, υποτιμησης χειραγωγηση με κάθε τρόπο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.371
Πόντοι
5.506
όχι. Ούτε στις σχέσεις. Αυτό που βλέπω στις σχέσεις είναι μια προσπάθεια ευνουχισμου, περιορισμου, απαγόρευσης, φρενου, υποτιμησης χειραγωγηση με κάθε τρόπο

Δυστυχώς έχουμε φθαρεί πολύ ως μονάδες και ως κοινωνία. Δεν ξέρω αν είναι αυτό το "τσαμπουκαλίδικο dna" που κουβαλάμε, δεν ξέρω αν φταίει η ξενόφερτη μόδα και τάση αλλά είμαστε το άκρων άωτον της κακής συμπεριφοράς, του παρτακισμού, του εφήμερου, του εγωισμού κλπ κλπ κλπ.

Κοροιδεύουμε τους οποιουσδήποτε ξένους αλλά δε μπορούμε να τους φτάσουμε ούτε στο δαχτυλάκι σε κανόνες συμπεριφοράς.

Φευ.  :huh: :huh:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.139
Πόντοι
5.506
2019....

Συνημμένα

• DxWsinAXcAIeMnv.jpg large.jpg
    DxWsinAXcAIeMnv.jpg large.jpg
    87,1 KB · Εμφανίσεις: 11

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.139
Πόντοι
5.506
Για οτιδήποτε πολιτικό γράφεις οτι θέλεις, για ΕΘΝΙΚΟ ζήτημα, οτιδήποτε θεωρείται γραφικό, παρωχημένο, επιτρέπεται.
μπρο μαυρο χαλι ειμαστε....
δοξα τον τσιτσιπα που μας εβγαλε απο την μιζερια μας σημερα...ευχομαι το παιδι να μην ξαναγυρισει εδω...
παω πασο δεν ξαναποσταρω πολιτικα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.371
Πόντοι
5.506
μπρο μαυρο χαλι ειμαστε....
δοξα τον τσιτσιπα που μας εβγαλε απο την μιζερια μας σημερα...ευχομαι το παιδι να μην ξαναγυρισει εδω...
παω πασο δεν ξαναποσταρω πολιτικα

Έχεις δίκιο σε όλα και φυσικά, ακόμα κι αν διαφωνούμε σε κάτι, γράφεις οτι γουστάρεις γιατί είμαστε μπραδερίνια.  :grouphug: :grouphug: :grouphug:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom