blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Όλοι πηδανε εξαίρετα εκτός από εμένα![]()
![]()
![]()
:banghea
Και τι να κάνουμε δηλαδή;;;;
Θα υποστείτε τις συνέπειες των πράξεών σας.
Όλοι πηδανε εξαίρετα εκτός από εμένα![]()
![]()
![]()
:banghea
την πέρασα από λογοκρισία πριν την βάλω...
Δεν είμαι Τζίμης εγώ...
Τζίμη πρόσεχε![]()
Πίπη , καλό μου φιλαρακι , θα σου στέλνω την κριτική με πμ πριν την ανεβάσω για να κανεις τις απαραίτητες αλλαγές εντάξει;;;
![]()
![]()
![]()
Πίπη , καλό μου φιλαρακι , θα σου στέλνω την κριτική με πμ πριν την ανεβάσω για να κανεις τις απαραίτητες αλλαγές εντάξει;;;
![]()
![]()
![]()
καλού κακού βάλε κι ένα copyright στο τέλος ;)Πίπη , καλό μου φιλαρακι , θα σου στέλνω την κριτική με πμ πριν την ανεβάσω για να κανεις τις απαραίτητες αλλαγές εντάξει;;;
![]()
![]()
![]()
Και τι να κάνουμε δηλαδή;;;;
Θα υποστείτε τις συνέπειες των πράξεών σας.
Θα διαρρέει το κείμενο. Το νήμα είναι φιλικό στις καταδόσεις!
Είναι ενοχοποιητικό στοιχείο αυτό..Την έστειλε στον οδοντίατρο φίλε... Τι άλλο να πω;![]()
![]()
![]()
καλού κακού βάλε κι ένα copyright στο τέλος ;)
Εξαρτάται... Εάν η κορασίδα πάρει απόδειξη από τον οδοντίατρο με ημερομηνία μεταγενέστερη του ραντεβού, τότε τα πράγματα σοβαρεύουν... Εάν διαγνωσθεί εκτεταμένη π-ουλίτιδα, υπάρχει κίνδυνος σοβαρός. Μην ξεχνάμε ότι ένας βαλλιστικός πύραυλος ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκραγεί...Είναι ενοχοποιητικό στοιχείο αυτό..![]()
Να γράφετε τις κριτικές σας σαν τον Ντα Βίντσι με κατοπτρική γραφή!!!Ναι έχουμε και αυτό...
τώρα τελευταία παίζει πολύ :S
Εξαρτάται... Εάν η κορασίδα πάρει απόδειξη από τον οδοντίατρο με ημερομηνία μεταγενέστερη του ραντεβού, τότε τα πράγματα σοβαρεύουν... Εάν διαγνωσθεί εκτεταμένη π-ουλίτιδα, υπάρχει κίνδυνος σοβαρός. Μην ξεχνάμε ότι ένας βαλλιστικός πύραυλος ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκραγεί...
![]()
![]()
![]()
Μην ξεχνάτε φίλτατε, ότι είμαστε σε θέση να διαβάζουμε και πίσω από τις λέξεις...![]()
![]()
και εσείς εξαίρετα πηδάτε, αλλά έχετε πρόβλημα στην περιγραφή τις κριτικής σας
Τζίμη πρόσεχε![]()
Σωστός!!! Αν διαβάσατε λίγο πριν τα σχόλια έχετε το πιο εντυπωσιακό βιογραφικό ever![]()
Τα μεγαλεία είναι διαχρονικά αγαπητέ![]()
Γερασμένα μεγαλεία...![]()
Ωραία κριτική φίλτατε! Ουδέν μεμπτόν, όπως σας γράφω και στο σχόλιο που απέστειλα!
Παρεμπιπτόντως, το όνομα προφέρεται και αποδίδεται "Καραλιόφ"...![]()
Τι να την κάνεις τη wikipedia όταν έχεις τον popov