sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.038
- Πόντοι
- 16.596
Τώρα που το σκέφτομαι,δεν έχω πάει ποτέ με ασιάτισα
Τώρα που το σκέφτομαι,δεν έχω πάει ποτέ με ασιάτισα
Ποτε δεν ειναι αργα. Χιλιοι και δυο τροποι υπαρχουν για να σας δωσει αδεια ο εισαγγελεαςΤώρα που το σκέφτομαι,δεν έχω πάει ποτέ με ασιάτισα![]()
Και οπως λεγαμε καποτε που προσπαθησαμε να γινουμε φοιτητες στην Ιταλια.kalaautotoehoanagageiseepistimi![]()
Εγώ δουλεύω την τεχνική των δύο χεριώνΚαι οπως λεγαμε καποτε που προσπαθησαμε να γινουμε φοιτητες στην Ιταλια.
Οι Ελληνες ανακαλυψαν την μαλακια, την πηραν οι Ιταλοι και την κανανε τεχνη και την ξαναπηρανε οι Ελληνες και την αναγαγανε σε επιστημη![]()
![]()
Τυχερε. Πανω απο μισο αιωνα το προσπαθω και εγω, αλλα δεν μου βγαινειΕγώ δουλεύω την τεχνική των δύο χεριών
:S
Άμα πας με γυναίκα από Απρίλιο σε Απρίλιο θα σου "βγεί" από μόνη της η τεχνικήΤυχερε. Πανω απο μισο αιωνα το προσπαθω και εγω, αλλα δεν μου βγαινει![]()
Τωρα μου θυμησες ενα ανεκδοτο:Άμα πας με γυναίκα από Απρίλιο σε Απρίλιο θα σου "βγεί" από μόνη της η τεχνική![]()
Τωρα μου θυμησες ενα ανεκδοτο:
Ενας σεξολογος εδινε διαλεξη σε αντρικο κοινο για το ποσο συχνα πρεπει να κανουν οι ανδρες σεξ.
Αφου τελειωσε, ρωταει τους παρισταμενους (καμμια 100στη ατομα) -ποιοι κανουν καθε μερα σεξ;
Σηκωνουν τα χερια καμμια δεκαρια.
-Ποιοι κανουν μερα παρα μερα;
Σηκωνουν τα χερια 20
-Ποιοι κανουν καθε εβδομαδα;
Σηκωνουν τα χερια 30.
-Ποιοι κανουν καθε μηνα;
Σηκωνουν τα χερια 30.
-Ποιοι κανουν καθε εξι μηνες;
Σηκωνουν τα χερια σχεδον ολοι οι υπολοιποι.
-Υπαρχει κανενας που κανει μια φορα το χρονο;
-Εγω, εγω φωναζει ενας γερος στο βαθος και κουναγε χερια και ποδια χαρουμενος
Καλα ρε παππου, του λεει, μια φορα το χρονο, και χαιρεσαι;
Ναι, του λεει ο γερος, σημερα ειναι η μερα μου![]()
καληνυχτούδιαΚαληνύχτα παππούδια...
Καλη ξεκούραση στο νήμα της αλήθειας...!
Φευ...
Καληνύχτα Βασίλη!Καληνύχτα παππούδια...
Φευ...
Ακόμη εδώ είσαι καρντασι;καληνυχτούδια![]()
Καληνύχτα παππούδια...
Φευ...
καληνυχτούδια![]()
Καληνύχτα Βασίλη!
Μπαινοβγαίνω να περάσει η ώραΑκόμη εδώ είσαι καρντασι;
Μπαινοβγαίνω να περάσει η ώρα![]()
Ο χρονος ειναι το μονο πραγμα που κανεις δεν μπορει να σταματησει. Ειναι η αμυνα της φυσης, του συμπαντος, απεναντι στον ανθρωπο :SΠερίεργο πράγμα ο χρόνος. Όταν βαριέσαι δεν περνάει κι όταν θες να καθυστερήσει φεύγει σαν νερό...
Ειδικά στα ραντεβού πάει σφαίρα :S
Ούτε που θυμάμαι... :-Περίεργο πράγμα ο χρόνος. Όταν βαριέσαι δεν περνάει κι όταν θες να καθυστερήσει φεύγει σαν νερό...
Ειδικά στα ραντεβού πάει σφαίρα :S
Ο χρόνος είναι ανθρώπινο μέγεθος και προσδιορίζει την αλλαγή,την φθορά και την κίνηση.Το σύμπαν δεν το ενδιαφέρουν όλα αυτά διότι είναι φυσική ροή.Ο χρονος ειναι το μονο πραγμα που κανεις δεν μπορει να σταματησει. Ειναι η αμυνα της φυσης, του συμπαντος, απεναντι στον ανθρωπο :S
Και ο ανθρωπος μια παραφωνια της φυσης, που καποτε θα τον αποβαλει.Ο χρόνος είναι ανθρώπινο μέγεθος και προσδιορίζει την αλλαγή,την φθορά και την κίνηση.Το σύμπαν δεν το ενδιαφέρουν όλα αυτά διότι είναι φυσική ροή.