Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.676
- Πόντοι
- 1.406
ωραιο μαυρισμα ρε φιλε
ναι αλλα σαν την πρωτη δεν εχει..φευγουν τα παχια,ξαλαφρωνεις..ο ροπαος δεν εχει ταιμινγκ....την παιζει παντα
πρωι πρωι τυπε? αυτη ειναι η πρωτη?ναι αλλα σαν την πρωτη δεν εχει..φευγουν τα παχια,ξαλαφρωνεις..![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε σημερα συγκρατηθηκα και τωρα ο καλος θεουλης (και ο βασιλοφρων) μου το ξεπληρωνει...πρωι πρωι τυπε? αυτη ειναι η πρωτη?
δωσε τοτε μην σε απασχολωτυπε σημερα συγκρατηθηκα και τωρα ο καλος θεουλης (και ο βασιλοφρων) μου το ξεπληρωνει...![]()
![]()
![]()
Oχι τυπε,μαζευω οσες του εχουνε ξεφυγει τις ποσταρω εδω,μπαινει ο Γιανναρος βλεπει και αναλαμβανει δραση.Τις σημερινες μεχρι δευτερα το πολυ θα τις εχει μαρκαλεψειβασιλοφρ αυτες της εχει γαμησει ο σαλιαρας?
ποσταρε κατι γιατι ο μικρος ροπαο δεν κρατιετεOχι τυπε,μαζευω οσες του εχουνε ξεφυγει τις ποσταρω εδω,μπαινει ο Γιανναρος βλεπει και αναλαμβανει δραση.Τις σημερινες μεχρι δευτερα το πολυ θα τις εχει μαρκαλεψει![]()
![]()
βγαινω τωρα δεν προλαβαινω,ενταξει υπαρχει υλικο στις προηγουμενες σελιδες,αλλωστε η πρωτη μαλακια της ημερας ειναι κανονικα με το που μπηκε στο νημα θα επρεπε να φυγουν τα φλοκιαποσταρε κατι γιατι ο μικρος ροπαο δεν κρατιετε
Κωλόγερε, πριν από καμιά 15αριά χρόνια είχα πάει Τενερίφη. Η επιστροφή μου ήταν τόσο επεισοδιακή που ορκίστηκα να μην ξαναμπώ σε αεροπλάνο.
Βέβαια έχω αναγκαστεί να το κάνω 1-2 φορές από τότε σε πτήσεις εσωτερικού 45-50λεπτών.
Να πάω Ταϊλάνδη 10 και βάλε ώρες ταξίδι ούτε και αν μου τάξουν να γαμήσω όλη την αφρόκρεμα της χώρας και να μου δώσουν και 1.000.000 δεν πάω,
χέστης είμαι![]()
![]()
![]()
παντιλίκια ο τύπος