blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Τα φιλιά μου στη Μανάρι
τελειώσατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?![]()
Τελικά το παραλήρημα τείνει να γίνει ομαδική ψύχωση!!!
Τα φιλιά μου στη Μανάρι
τελειώσατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?![]()
Υπάρχει και ο πιγκουίνος από το Γκόθαμ Σίτι που μιλάει μια χαράΥπάρχουν φήμες για Ανταρκτική, αλλά οι πιγκουίνοι δε μιλάνε :S
να τηρηθεί σειρά προτεραιότητοςΚαλημέρα αγαπητέ. Την είπαμε τη γνώμη μας. Έτσι όπως πάει η ψηφοφορία θα ανοίξει στο τέλος γραφείο γνωριμιών![]()
![]()
![]()
Εγώ προτιμώ κάτι πιο εξωτικό, ΙαπωνίαΕλπίζω να γνωρίσει και σε εμάς που ψηφίσαμε το 4 καμιά γκόμενα
θα προτιμούσα Ευρωπαία ή λατίνα![]()
Θα είμαι ειλικρινής, όταν ψήφισα ήμουν τέταρτος...να τηρηθεί σειρά προτεραιότητος
ήμουν πίσω από τον Σπίπη
Καλημέρα αγαπητέ. Την είπαμε τη γνώμη μας. Έτσι όπως πάει η ψηφοφορία θα ανοίξει στο τέλος γραφείο γνωριμιών![]()
![]()
![]()
ηχογράφησα το τηλεφώνημά μαςΤελικά το παραλήρημα τείνει να γίνει ομαδική ψύχωση!!!
εγώ μια φώκιαΕγώ προτιμώ κάτι πιο εξωτικό, Ιαπωνία![]()
Φώκιες έχει και στην Ελλάδα ;)εγώ μια φώκια![]()
δε μου λετε. Πόσες φορές εσείς και πόσες η μανάρι?Βεβαίως και έως την Δευτέρα μπορείτε να απευθύνετε τα αιτήματα γνωριμίας και τις προτιμήσεις σας προς τον κ. κωλόγερο ούτως ώστε και αυτός να αρχίσει να κάνει τα κουμάντα του.
δε μου λετε. Πόσες φορές εσείς και πόσες η μανάρι?
Από τους πρώτους μαζί με τον ΤζίμηΘα είμαι ειλικρινής, όταν ψήφισα ήμουν τέταρτος...
Ελλεεινίδες φώκιες ξέρουμε. Καμιά εισαγόμενη να μας φέρειΦώκιες έχει και στην Ελλάδα ;)
χαχαχαχαχ[size=70pt]0[/size]
τι γλυκούλα
Από τους πρώτους μαζί με τον Τζίμη![]()