IanAlderson
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2009
- Like
- 132
- Πόντοι
- 16
Απο πέρσι;όταν ακούω ότι εσύ σαν φίλος μπαρμαν γαμάς κάθε βρα΄δυ στο νησί, είπα μπας και κάτσει τίποτα και σε μας που έχουμε να γαμήσουμε από τότε που πήρε πρωτάθλημα ο Μπαοκ![]()
Απο πέρσι;όταν ακούω ότι εσύ σαν φίλος μπαρμαν γαμάς κάθε βρα΄δυ στο νησί, είπα μπας και κάτσει τίποτα και σε μας που έχουμε να γαμήσουμε από τότε που πήρε πρωτάθλημα ο Μπαοκ![]()
έχει φίλο μπαρμαν και τον κερναει σκουτσέζεςεισαι μπαρμαν θειε μου????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειπα ο μπαοκ, οχι ο μελισοτετοιος στα χαρτιαΑπο πέρσι;
Κύριε Μακεδόνα, πρόκειται περί μιας κλειστής ομάδος οι οποίοι στοχεύουν πρωτίστως κομμώτριες!
NIK TRIVΕ: Κριτικές: 51 (και καμμια χιλιαρα χωρις κριτικες)όταν ακούω ότι εσύ σαν φίλος μπαρμαν γαμάς κάθε βρα΄δυ στο νησί, είπα μπας και κάτσει τίποτα και σε μας που έχουμε να γαμήσουμε από τότε που πήρε πρωτάθλημα ο Μπαοκ![]()
Γιατί να μην έχω κι εγώ φίλο μπάρμαν;έχει φίλο μπαρμαν και τον κερναει σκουτσέζες![]()
Ρωτούσε ο άνθρωπος να μην του λύσω την απορία;;;Παρακαλείστε να απαντήσετε σε αυτό ως οι κατεξοχήν αρμόδιοι εις το θέμα![]()
![]()
![]()
διάβολεNIK TRIVΕ: Κριτικές: 51 (και καμμια χιλιαρα χωρις κριτικες)
Ρωτούσε ο άνθρωπος να μην του λύσω την απορία;;;
Γιατί να μην έχω κι εγώ φίλο μπάρμαν;![]()
Μας ανοίγει τα μάτια με την καλή έννοια πάντα ;)
NICK TRIVEδιάβολε
ακόμα και τα 666 λαικ μαρτυρούν ποιος είσαι![]()
πες το όλοΑσε γιατί θυμήθηκα τη Maya του Glamour!!!!
Εγω της λέω back door και λέει χμχμχμχμ. Ok
Και στο Νικ είπε what is this !!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
διάβολε
πες το όλο
what iw this? iw better to put your finger if you want to make me feel something
θα σου ριξω στον καφε δηλητηριο την επομενη φοραNICK TRIVE
Κριτικές που έχει γράψει: 51 - Likes που πήραν οι κριτικές: 1182
Τώρα το είδα αυτό. Κάντε του ένα like γρήγορα!!!!!!!!διάβολε
κάτω από ολους είμαιμην μιλάς για 666 likes...
πότε ήταν η τελευταία φορά που κοιταξες την λίστα με τους αξιολογητές ? :S
Να μου ριξεις καφε στο δηλητηριο που με ποτιζεις εδω, γραφοντας για Σκωτσεζες.θα σου ριξω στον καφε δηλητηριο την επομενη φορα![]()
Τρόμαξε με τα ασύρματα τσουτσούνια κι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!Τα παίξε το σαη