Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Είναι αλήθεια ότι είναι επικίνδυνα εκεί έξω!Sorry βγήκα για λίγο από το νήμα, έβαλα το τσίγκινο και ξαναμπήκα...
Τι λέγαμε ?
Ο τζίμης είναι
τον έβγαλε βόλτα![]()
Tην εποχη που ηταν αυτη νεα βολευοταν με αυτο
![]()
Ενω εσυ δεν το ξεκουνας απο το παρκινγκ γιατι φοβασαι μην σου πιασει τη θεση κανενα φορτηγο. (το τρικυκλο εννοω)Ο τζίμης είναι
τον έβγαλε βόλτα![]()
Ο τζίμης είναι
τον έβγαλε βόλτα![]()
Ενω εσυ δεν το ξεκουνας απο το παρκινγκ γιατι φοβασαι μην σου πιασει τη θεση κανενα φορτηγο. (το τρικυκλο εννοω)![]()
Αρχίζω να νιώθω ακόμη πιο μικροτσούτσουνος τώρα...Ενω εσυ δεν το ξεκουνας απο το παρκινγκ γιατι φοβασαι μην σου πιασει τη θεση κανενα φορτηγο. (το τρικυκλο εννοω)![]()
μην ανοιξω το στόμα μου και αρχίσω τα σκοτσέζικαΕνω εσυ δεν το ξεκουνας απο το παρκινγκ γιατι φοβασαι μην σου πιασει τη θεση κανενα φορτηγο. (το τρικυκλο εννοω)![]()
Μου αρέσει η φράση για τη φατσούλα... Alive dickΚανονικα έπρεπε να έχεις Δ δίπλωμα οδήγησης...
Ρυμουλκούμενο...![]()
![]()
Αρχίζω να νιώθω ακόμη πιο μικροτσούτσουνος τώρα...
ρίξε λάσπη στον ανεμιστήραΚανονικα έπρεπε να έχεις Δ δίπλωμα οδήγησης...
Ρυμουλκούμενο...![]()
![]()
τι ψεύτηςΕγώ να δεις...
Μου λέει η μια κομμώτρια: τι είναι τουτο;;;;
Του Nick είναι το διπλό![]()
![]()
![]()
![]()
Άντε μετά να γαμησω![]()
![]()
![]()
Εμενα αλλα μου ειπε ενα πουλακι. Ειχατε τις κομμωτριες σε διπλανα δωματια και τις πηρατε παρτουζα χωρις να χρειαστει να αλλαξετε δωματιο.Εγώ να δεις...
Μου λέει η μια κομμώτρια: τι είναι τουτο;;;;
Του Nick είναι το διπλό![]()
![]()
![]()
![]()
Άντε μετά να γαμησω![]()
![]()
![]()
Εγώ πάντως με τόσα τσουτσούνια που ίπτανται εδώ μέσα δεν το ανοίγω με τίποταμην ανοιξω το στόμα μου και αρχίσω τα σκοτσέζικα![]()
τι ψεύτης![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι ασύρματο το πουλί τους και πιάνει σε όλο τον χώρο; Χαχαχα...Εμενα αλλα μου ειπε ενα πουλακι. Ειχατε τις κομμωτριες σε διπλανα δωματια και τις πηρατε παρτουζα χωρις να χρειαστει να αλλαξετε δωματιο.![]()
Εμενα αλλα μου ειπε ενα πουλακι. Ειχατε τις κομμωτριες σε διπλανα δωματια και τις πηρατε παρτουζα χωρις να χρειαστει να αλλαξετε δωματιο.![]()
Αντιθετως. Συνδεεται κανονικα με τα αρχιδια τους. Αλλα το καλωδιο ειναι πολυυυυ μακρυΕίναι ασύρματο το πουλί τους και πιάνει σε όλο τον χώρο; Χαχαχα...