blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Αρνούμαι κάθε κατηγορία!
Ήρθε και ο μελετητής του Μαρξ!
Αρνούμαι κάθε κατηγορία!
Επανάσταση τώρα!Ήρθε και ο μελετητής του Μαρξ!
117 στις 120 που με ειδαν το καλοκαιρι, του χρονου θα κανουν διακοπες στην Τουρκια. Ο Τουρκικος οργανισμος τουρισμου, θα με κυρηξει εθνικο ευεργετη τους.Τι λέτε κύριε; Είχατε 117/120 το καλοκαίρι. Όλη η Κεντρική Ευρώπη σας ονειρεύδται...
καλύτερα κάνε πέτρα την καρδιά και κόψε ... κριτικές ...![]()
![]()
Ο καλοκάγαθος νηματοθέτης θα σας εξηγήσει!Ποιός θα μου εξηγήσει τι παίζει με τον vlandis4. Είναι ο ίδιος κύριος με τον vlandis;
Είναι γνωστό άλλωστε ότι η επανάληψη είναι η μητέρα της γνώσεωςΈτσι θειο ... σωστά ομιλείς ...
Θα κόψω κριτικές και θα κάνω επαναλήψεις![]()
Σεις δηλ. είσθε χειρότερος και από τον κ. Κωλόγερο;;; Εκείνος είναι στο 330/365. Σεις; 364/365;;;
Επανάσταση τώρα!
Παρακαλώ αγαπητέ, είμαι όλος αυτιά!Ο καλοκάγαθος νηματοθέτης θα σας εξηγήσει!
Ποιός θα μου εξηγήσει τι παίζει με τον vlandis4. Είναι ο ίδιος κύριος με τον vlandis;
Ακι, αοραΒίβα λα ρεβολουθιόν!!!
Βεντσερέμος!!!
Και άλλος ένας που συντάχθηκε μαζί μας!Βίβα λα ρεβολουθιόν!!!
Βεντσερέμος!!!
Ακι, αορα![]()
Και άλλος ένας που συντάχθηκε μαζί μας!
Ποιός θα μου εξηγήσει τι παίζει με τον vlandis4. Είναι ο ίδιος κύριος με τον vlandis;
Όπως νομίζετε, πλην όμως δεν κατάλαβα τίποτε...Μάλλον εσείς συνταχθήκατε μαζί μου, αλλά δεν είναι του παρόντος να το αναλύσουμε.![]()
Αστα λουεγκο. Αστα να παν στο διαολο. :SΆστα σιέμπρε.
Άρα ομιλούμε περί κλώνου σας κυριε νηματοθέτη, αν μη τι άλλο στις ερωτικές επιδόσεις!Είναι το ίδιο νικ. Το 4 προσετέθη επειδή στο χαλαρό κάνει 4 γύρους στα 60 ( λουτρών και social συμπεριλαμβανομένων ). Οι ερχαζόμενες τον λατρεύουν. Εκτός από ακαταμάχητος εραστής είναι και μέγας συζητητής. Σε συνδυασμό με τα ακριβά γούστα του και την γενικότερη ευμάρεια έχει καταστεί περιζήτηυος.
Το glamour του στέλνει τις κοπέλες του μόλις έρθουν και πριν τις διαφημίσει. Τις έχει πάρει όλες πλέον της φοράς.
Δυστυχώς εσχάτως κατέστη ημίτρελος κατατρυχόμενος υπό φαντασιακού θήλεος ονόματι Μανάρι.
Άρα ομιλούμε περί κλώνου σας κυριε νηματοθέτη, αν μη τι άλλο στις ερωτικές επιδόσεις!