κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.310
- Πόντοι
- 19.795
ΧονδροΟλόθερμα σας εύχομαι αγαπητέ, για το 2019, να ριζώσει η γλώσσα σας στον πρωκτό της καλλίπυγου Μανάρι!

ΧονδροΟλόθερμα σας εύχομαι αγαπητέ, για το 2019, να ριζώσει η γλώσσα σας στον πρωκτό της καλλίπυγου Μανάρι!
1) Η Μαναρι είναι υπαρκτό πρόσωπο (ξέρω ξέρω)
2) Είναι γνωστή η λατρεία σας στην πρωκτολειχια οποτε είναι φυσικό επόμενο να της το ζητήσετε
3) Είναι γνωστό ότι δεν δίνετε φράγκο στα ανηψακια σας οποτε δεν δίνεται και σε εκείνη
4) Φυσική εξέλιξη να την πάτε διακοπες σε Airbnb
5) Για τα κοτακια έχουμε πλήρη γνώση της επένδυσης
Αποδεχθείτε το αγαπητέ επιτέλους...
Δεν εγκληματισατε απλά ξεμυαλισατε ένα όμορφο και νεαρό κορίτσι....
Ήμαρτον πια μας έχετε κουράσει...
Κι ο πορνοθέτης βασικά την τροφό του ήθελε (κατ' επέκταση της κριτική σας), αλλά μας προέκυψε η Μανάρι. East End κι αυτή, of Europe, αλλά τέλος πάντων ...Μόνο ο Ληξιαρχος γνωρίζει την αλήθεια για την τύχη της Μανάρι ...
Αν σταματήσετε να φλυαρείτε και τη βγάλετε έξω μπροστά από ένα καθρέπτη θα τη δείτε ...
Θα συνιστούσα στον πρωκτολειχολάγνο νηματοθετη εγκράτεια.ΗΝταίζη σας ξεκούτιασε εντελώς...
ΧονδροΓιατι μετα δεν θσ μπορει να της κανει γλυφοκωλαδα
![]()
ΗΝταίζη σας ξεκούτιασε εντελώς...
Θα του κάνει η Μανάρι ενώ θα σκύβει στο γραφείο του ... Έχω αηδιάσει τελείως!ΧονδροΓιατι μετα δεν θσ μπορει να της κανει γλυφοκωλαδα
![]()
.Ποια να βγάλω στον καθρέπτη;;;
Σας λυπούμαι. Πάρτε τα χάπια σας.
Τόσο σου μένει να ζήσεις;24 και σήμερα ...
Το έχει παραδεχτεί εγγράφως. Απλά, έχει υπερεκτιμήσει την εχεμύθεια μου ...Εγώ όμως το παραδέχομαι... σεις όχι...
Ποια να βγάλω στον καθρέπτη;;;
Σας λυπούμαι. Πάρτε τα χάπια σας.
Η Daniela του Glamour που θα μας επισκεφτει τον Μάρτιο κάνει ΔΩΡΕΑΝ πρωκτολειχιες...
Κανονίστε ένα ταξιδάκι ;)
Το έχει παραδεχτεί εγγράφως. Απλά, έχει υπερεκτιμήσει την εχεμύθεια μου ...
Εχω μια απορια ρε παιδια. Περδεται η Μαναρι;
Ασε τις καλες ιδέες και μείωσε την ποινή![]()