blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Καλησπέρα, 'παιδιά'!
Επιτέλους διορθώθηκε το μπου ...
Επιτέλους διορθώθηκε το μπου ...
Θα πιούμε τις μπυρίτσες μας κάποια στιγμή εννοείτε γιατί πραγματικα εκτός από κανονικοί άνθρωποι είμαστε και αξιόλογοι πιστεύω![]()
ΥΓ:![]()
![]()
![]()
![]()
Τί έχετε παθει αγαπητέ, μόνος σας μιλάτε ?
![]()
Δεν θέλω να γράψω κουβέντα για το ερωτικο κομμάτι της συνάντηση μας, συγνώμη αλλά θέλω να το κρατήσω μόνο για μένα!
>![]()
Όχι, παιδί μου.
Βρήκα ευκαιρία και είπα μήπως καμακώσω μία γκόμενα και εγώ ...
Καλησπέρα
Του έβαλα τραγούδι για την περίσταση (μερικές σελίδες πριν)
δε ξέρω αν πήγε στο Hastings ή στο Brighton αλλά όλα τα άλλα![]()
Είμαι έτοιμος να προτείνω ποινή προς την μονομελή επιτροπή επιβολής ποινών...Δεν θέλω να γράψω κουβέντα για το ερωτικο κομμάτι της συνάντηση μας, συγνώμη αλλά θέλω να το κρατήσω μόνο για μένα!
>![]()
Είμαι έτοιμος να προτείνω ποινή προς την μονομελή επιτροπή επιβολής ποινών...
Μα είπαμε οτι οι εφέσεις απευθύνονται στην μονομελή επιτροπή απόρριψης εφέσεων. Τέλος πάντων.... Οπως νομίζετε!Ευχαρίστως να την ακούσουμε αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι όλα αυτά τα καινά δαιμόνια που επισταμένως προσπαθείτε να εισάγετε στο νήμα μας περί απολογίας του κατηγορουμένη, δικαιώματος εφέσεως κλπ, ισχύουν σε άλλους κόσμους και όχι στον δικό μας.
Μάλλον της Γ΄ Διεθνούς είσθε ...![]()
Μα είπαμε οτι οι εφέσεις απευθύνονται στην μονομελή επιτροπή απόρριψης εφέσεων. Τέλος πάντων.... Οπως νομίζετε!
Καλημέρα παιδγια![]()
![]()
Τι χαμπάρια;;
Πείτε μου, ειλικρινά ...
Τι σας κάνει τόσο αισιόδοξο ότι στο μέλλον θα πίνετε μαζί με μέλη του νήματος και όχι μαζί με το νηματοθέτη πλείστων όσων kinky νημάτων;;;![]()