ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
ε τα γνωστά μικρή μου. Δύο τρεις έφυγαν εκτός χώρας να σωθούν από την ασχημια μου,κάποιοι κλειστηκαν σπίτια τους και κάποιοι έπεσαν σε κατάθλιψη
χαχαχα
ε τα γνωστά μικρή μου. Δύο τρεις έφυγαν εκτός χώρας να σωθούν από την ασχημια μου,κάποιοι κλειστηκαν σπίτια τους και κάποιοι έπεσαν σε κατάθλιψη
Αυτό με την μαρινελα και το ερωτικό τραγούδι του πουτιν στο τσιπρα τι φάση; Κλαίω
............
........ φρεσκάρισε γιά τά καλάαααααααα ό καιρός.
........Βοριαδακι ακομα;
........
.... μπά έδώ πο'υ είμαι < βαρελαίους> τό γύρισε σε σοροκάδα άπό τό πρωί..
Ξέρεις τι φουρτούνες έχουν οι λίμνες;;
Κάναμε σεξ, τελείωσα στο μαξιλάρι της και μου λέει ΡΕ ...... ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; Σιγά ρε μωρό μου της λεω μη φωνάζεις, απλά έβαλα τα παιδιά για ύπνο!!!!
απο κατω να σκεπαστουν....Μπορουσες να τελειωσεις και στα σεντονια τυπε.
απο κατω να σκεπαστουν....
Αναρωτιέμαι σε ποια λάσπη κυλιούνται τα μέλη του νήματός μας και επικρατεί τέτοια ησυχία
Εμένα η άλλη ρε Τρούμπα τελείωσα στο μούτρο της και πήρε το μαξιλάρι και τα σκούπιζε :S
Κάναμε σεξ, τελείωσα στο μαξιλάρι της και μου λέει ΡΕ ...... ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; Σιγά ρε μωρό μου της λεω μη φωνάζεις, απλά έβαλα τα παιδιά για ύπνο!!!!
Εμένα η άλλη ρε Τρούμπα τελείωσα στο μούτρο της και πήρε το μαξιλάρι και τα σκούπιζε :S
τα χριστουγεννα η το πασχα μας συγχωρουνται οι αμαρτιες?
Τι έγινε ρε παίκτη;;;;Η Μονομελής Επιτροπή Αφέσεως Κριμάτων και Αμαρτιών του νήματος λειτουργεί καθ΄ εκάστην και ώρες 10 π.μ. - 11:30 π.μ.
Μπορείτε να απευθύνετε την εξομολόγησή σας με π.μ.
Το π.μ. θα αναρτηθεί δημοσίως μαζί με την σχετική απόφαση της Επιτροπής.
[size=20pt]Το νήμα της συγχωρέσεως![/size]