iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Πολύ τρέξιμο έπεσε, άντε να δούμε ποιος θα βγει πρώτοςτρέχω και δεν φτάνω κωλογεράκο.... :helpsos: πάντως κάλα είμαι
για τους άλλους δεν ξέρω καλά φαντάζομαι θα είναι και αυτοί
Πολύ τρέξιμο έπεσε, άντε να δούμε ποιος θα βγει πρώτοςτρέχω και δεν φτάνω κωλογεράκο.... :helpsos: πάντως κάλα είμαι
για τους άλλους δεν ξέρω καλά φαντάζομαι θα είναι και αυτοί
Εχω στησει το ρανταρ στη γειτονια αλλα δεν σε βλεπωΟχι ρε ζουμε ακομα ....εγω τουλαχιστον
Εχω στησει το ρανταρ στη γειτονια αλλα δεν σε βλεπω
Βλεπω και στα κομμωτηρια. Ψαχνω τον Νικοτριβη.Να το ρυθμισεις καλυτερα ...οχι μονο κωλους να βλεπεις ..
Πληροφορίες αναφέρουν οτι ο κ. NICK TRIVE οδηγούσε κατεβαίνοντας το ποτάμι με μια ξανθιά καλονή δίπλα του.
Εστειλε μάλιστα σελφι στονκ. wired για να παροτρύνει και αυτόν προς την ακολασίαν...!!!
Βλεπω και στα κομμωτηρια. Ψαχνω τον Νικοτριβη.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πλην όμως οι λούμπεν ορέξεις μου με οδήγησαν στο σουπερμάρκετ της οδού Φυλής! Αρε τα νιάτα μου...Τι ακριβώς ψάχνεις αγαπητέ Ian, μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πλην όμως οι λούμπεν ορέξεις μου με οδήγησαν στο σουπερμάρκετ της οδού Φυλής! Αρε τα νιάτα μου...
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πλην όμως οι λούμπεν ορέξεις μου με οδήγησαν στο σουπερμάρκετ της οδού Φυλής! Αρε τα νιάτα μου...
Αναμενόμενα, βασικές υπηρεσίες σε λιγοστό χρόνο.Καταδρομική λοιπόν.
Πως πήγε?
Business and pleasure φιλτατε
Εύγε... δεν αφήνεται καμμία απόδραση να πάει χαμένη
Αγαπητέ καλωδιομενε τι διαβάζω...
σε κέρασε γκομενακι ο Νικόλας για την γιορτή του :S
Από φωτογραφίες είμαι χορτάτος, από δεν ξέρω τι θα κάνουμε...